Отговори
# 60
  • област Варна
Да честитя на рождениците, че ММ се прибра по-рано от работа и сега ще окупира лаптопа.
Честит Рожден Ден на Иван на  amidala13, на Богдан на  didi_petkova, на  Боряна  на  nadejdata, на Нели на  Mechtanie  и на Даниела на yan4etooo. Да растат живи, здрави и усмихнати, много да слушкат мама и тате и малко да палуват, че без това не може.

За спането - заспива или на цица или след половин часово ставане и залягане на спалнята, местя я в нейната кошара и към 24 часа се почва едно отмък премък спалня-кошара до сутринта през час два. И аз по някога като се събуди и се чудя къде е Соня и не си спомням къде съм я оставила.

Мим бързо да излизате от болницата и стига с тези болести.

Всички едногодишковци са станали прекрасни деца.

Пък аз да се похваля, че от два дена успявам да излъжа Соня да стои сама изправена...е за 5-6 секунди и като усети, че никой не я държи и лекичко се спуска надолу и сяда.

# 61
Иван началото...:

и в наши дни...Simple Smile

# 62
Честит рожден ден на всички рожденици от последните 3 дни, че яко съм окъсала с форума и не успявам да се включа.  bouquet  bouquet  bouquet

На гости на свекитата сме, компа е на чичото и рядко успявам да седна, а като седна една страница ми се зарежда по 100 часа и се нервирам, нещо компютъра ли, нета ли не е в ред и аз не знам.
Стиснати палци за Мим и Йо.
Честито зъбче на Лорис Simple Smile

# 63
Мим, стиснати палчета имаш и от нас, тежкото вече е зад гърба ви, бързо се оправяйте!!!
Ние, естествено...... не пътувахме, както ме разконспирира Теди, Таря не дойде, блокира я румънския сняг по пътищата, та утре ще лети и утре ще пътуваме към София ...

# 64
Честит Рожден Ден на Иван на  amidala13, на Богдан на  didi_petkova, на  Боряна  на  nadejdata, на Нели на  Mechtanie  и на Даниела на yan4etooo.   bouquet

# 65
Честит Първи Рожден Ден на Боряна, Даниела, Нели, Иван и Богдан!!!! Да са здрави  и усмихнати! Да са най-щастливите деца на света!
Честит празник и на милите им майки!
Децата ви са наистина прекрасни!

Палчета за Йо! Радвам се, че всичко вече е наред!
Мимозка, наистина съжалявам, че празникът ви няма да е това, което желаете.  Confused
За тези като мен, които не участват в размяната на подаръци и общия рожден ден, няма да е зле да споделяте и тук какво се случва.... Laughing Поне да знам за какво ви завиждам  Twisted Evil
Обожавам да гледам снимки в темата!  Hug

# 66
  • Варна, морето, сините вълни...
Лена всеки може да надникне тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=634865.new#new за подаръците и тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=636658.msg20915168#msg20915168 за общия РД.  Hug

# 67
Малеее,Миленка май Ванката най-много си прилича при раждането и сега,имам впредвид физиономийката Heart Eyes Laughing
Сладурко Hug
Един съвет за бъдещите Рожденници, подсигурете си гледачка,ако искате да разберете нещо,че ние с баща й не сме седнали за секунда, при условие че си бяхме в къщи!
Тя беше толкова неврозна и кисела,че все едно бяхме на мъчение,а не на РД Mr. Green Laughing
Ама карай минало заминало сега чак сватба ще празнуваме  Joy
Само да ни е жива и здрава кулата Praynig Heart Eyes
Примаверка,как е Вики,нали и тя имаше Т?
Дано бързо да се оправя Praynig,както и Камен на Оварлахо,който беше с Т и разстройствоако не се лъжа Rolling Eyes

Мим,дано вече да е по-добре Йо Praynig
Айде лекинка и спокойни и спинкащи дечица Praynig Heart Eyes

# 68
Честит Първи Рожден Ден на порасналите вече Боряна, Даниела, Нели, Иван и Богдан!
Да растат здрави, весели и много  щастливи за радост на всички около тях!

# 69
  • Стара Загора
Запис..И честит рожден ден на всички днес.Утре ще пиша повече Hug

# 70
  Hug Хващам последния влак
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВАНКАТА, БОРЯНЧЕТО И ДАНИ! ДА СА МНОГО ЗДРАВИЧКИ, УМНИ И НЕКА ИМАТ НАЙ-ЩАСТЛИВОТО ДЕТСТВО!
И тримата са страхотни, но Ванката какви бузаци има...само да ми падне да ги нащипя искам„  hahaha
Мими М и Мъро и бати са чудни  Hug
Баба си тръгна и ви черпя от моята първа торта-доста грозновата, но за това пък безкрайно вкусна  bowuu Измислихме и украсата за тортата на Бобо....
я да отида да я пусна на големия комп, че нещо не става от тук...пък после ще дописвам

важното е че честитих
ПАЛЧЕТА ЗА ЙО!
ЧЕСТИТО ЗЪБЧЕ НА ЛОРИС
!

Имаше красива извита панделка, но Бобо я разруши, на снимката Бобо тъкмо е готов със започнатото  Confused и щастлив. После крещеше след тортата и крадеше захарни топчета-вкл. го  и захранихме с тях   Grinning Цялата съм си я правила и блатовете и фонданчето  chef и си я харесвам де  hahaha

Момиченца, някой да ни пусне във ФБ„
отново имам проблем и с новото профилче-то ясна историята, ако някой може да ми го проясни изречението
 Rolling Eyes R Ur n00bz 41r34dy 0n F4c3b00k? Всичко е на този специфичен език ooooh!
извинете ме за отклонението   bouquet

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 01:21 от Мама на Боян

# 71
  • София
Мама на Боян, супер е тортата...! Възхищавам се на енергията, мерака и вдъхновението на майките-кулинарки! Peace
Страхотни са снимките на рождениците преди и сега!! Grinning Толкова мило ми стана! Какво нещо е животът...! Изумително е откъде сме тръгнали миналата година и къде сме сега....! А за преждевременно родените пък да не говорим! Какви хубави, силни деца са станали! Hug По нищо не личи вече колко тежко е било началото... Чак сега разбирам историите ви една по една....!
Казват, че всяка бременност е съвсем различна. Не бива да се плашиш, Янче! Щом искаш още деца, не се притеснявай. Когато му дойде времето няма дори да се поколебаеш! Peace
Мария, снимките са върха...!!

# 72
Хахах Тони сега на едно предаване един човек каза че по бързо стига до виена отколкото до Варна GrinningVery Happy:D

Мими,сериозен е бил човека! Grinning От София до Виена са 1 час и 30,40 мин,а София- Варна сигурно около 5,а в текущата обстановка... не ми се мисли.

Палчета за Йо и Мим,да се прибират скоро здравички вкъщи! Praynig

Лори,честито спокойствие! Party А тортата ти е станала супер,върха! Какво се чудя аз от къде да поръчвам по каталози,разни сладкарници,по телефона.... да ти поръчам на теб- хем хубава,хем вкусна,хем сигурна Hug Бобо веднага я е надушил и подхванал при първа възможност! Mr. Green

Мария-м,как щеги триеш двамата сладури,колкото и пъти да ни ги "простреш" не може да им се насладим! Heart Eyes

Борянка и Даниелка- и тях ще ги папам! Heart Eyes

Евридика, честито първо зъбче на Лорис!Представям си в каква еуфория си!Да му растат всичките белички,здравички и безболезнено Simple Smile

Амидалке,чакаме снимки на Ванко-сладуранко,че да презентираш и новия апарат Wink

# 73
Добро утроооо.........

Ставайтеееееее.............

За всеки по нещо...   Joy

# 74
Честит рожден ден на Даниел на мама Светла. Да е много здрав и много щастлив. bdbaloni

Миме, само мъжете липсват Joy

Ето малко снимки от вече голямото ми момче Heart Eyes

тука е с новите дрешки- подарък за рождения ден.

АУУУ, забравих Embarassed Честит рожден ден на Бобчо  love001

Общи условия

Активация на акаунт