Отговори
# 570
ей туй нещо, ама тва е за изроди като мене, дето могат да не ядат нищо.... Mr. Green

http://www.zdravnitza.com/a/nav/products/one/one/products/899/ca … 2/koz/koz/koz_n/9

мъжо ме обяви за куку, ама ще види той кат стана фиданчица...Simple Smile

# 571
Честит рожден ден на Матей и Еван!Да растат здрави и силни мъже!
Честит рожден ден и на Ема и Божидара!С пожелание за здраве и безгрижно детство!

за прекрасните им майчици

Миленка,злато си  Hug.Точно вчера се мъчех да си спомня името на сайта.Мога само да каж,че съм пробвала кленовия сироп на Гарабитов и въобще нямаше глад (от самия сироп не го чувстваш).

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 12:39 от Стани~87

# 572
Добър ден и от нас.
Честит Рожден ден на вчерашните рожденници. Да са живи и здрави!

Честито и на днешните ни- Матей, Ема,Еван и Божидара. Бъдете живи и здрави,много весели и щастливи!

За мамите:

Ние сме още болни. Смениха ни АБ. Все още имаме хрипчета. Сополите са си същите,все едно не сме капали 10дена капки... ooooh! и вместо да спират,аз имам чувството,че се засилват.  #2gunfire Айде дано това ни е последния АБ и да се спира с боледуването.... Praynig

Романтика- какво е това?  Mr. Green
Снежи, и аз съм изпаднала в депресия... Tired ама и моя мъж спомага за нея.... Айде да идва пролетта, сигурна съм че тогава ще ми мине всичко.
Кърмене- все още се кърмим. Посред нощ... Вече и вечерното го махнах. Заспива без цица.Обаче събуди ли се посред нощ, само това признава. Снощи залепих вече кошарата до спалнята и махнах решетките. Все се надявах,че ще спре да се буди...но уви... Пробвах 2-3 вечери като се събуди да стана и да го сложа пак в кошарата. Заспива след час и половина висене на главата му и след 15 мин пак е буден. Отказах се...то така няма смисъл. Нито аз ще се наспя,нито той.По нататък ще се пробваме пак...

# 573
Ади,и вие изтеглихте тегло с тези болести.Да се махат и сополи и хрипове от нашия "зет като мед"  Hug smile3513

# 574
Ей да я видите Маша какво прави,докато майка й блее по форумите Laughing

- тази рошава кукла е подарък пт баща й за Коледа Laughing
Сама се беше намърдала в легена hahaha
Дано не ставам досадна Blush
Ей Миленче Hug,ако успея да отслабна с тази диета, мъжо ще дойде лично да те позлати, требва да
се хващам за работа ,че съм 90 кила Animal Pig newsm45,ама то е от лакомия(или от стреса ме кара на ядене,ама това е по-скоро за оправдание ooooh!)
Никога не съм била такава буца Sick,когато бях на Дюкан,свалих 11 кг за 1 месец и бях суперр,но ми се разказа играта на имунната система Crossing Arms
Ама да не спамя... От къде да си го намеря ила ако някой може да ми го изпрати,а аз ще си поема пощенските разходи  Praynig

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 13:01 от nadejdata

# 575
Наде,хич не си досадна! NaughtyПак,че Машинка си е намерила занимание,докато ти блееш из форумите,а не като моята да ме дебне да свърши някоя беля.Писах ти на лични за сиропа.

# 576
Наде,никак не ставаш досадна.... Hug
Оффф искам и аз да отслабна...ама с такива зверски диети не мога.... ooooh!
Стани, пропуснах одеве- снахата ни е прелестна...ама да не виждаме повече таквиз "любовчийски" компромати... Mr. Green

# 577
Пак аз Blush,но какво да правя като Некои хора не си изпълняват ролята на Мерудия Crossing Arms Naughty
Да ви попитам какви плодове предлагате на вашите деца,освен ябълки,морков и банан newsm78
От морковите пие сок,а ябълката я гризе или яде настъргана,а банана й го давам като й чупя парченца с ръка,иначе не го яде в КМ,а само в пюрета!
Портокали и мандарини не й харесват Crossing Arms
В нашият град има магазинче  в което се предлагат екзотични плодове(не им знам имената на всички),но мисля днес да мина и да видя какво има ,но незнам какво би било подходящо за тяхната възраст Rolling Eyes
Та моля да споделите кой какво е давал Praynig Hug
Борянка пак се намърда в легена Joy(а майка й пред компа Crazy)
Ставам, че ще ме гоните вече ooooh!
Анилеви  почерпката е страхотна Hug
Ади,миличка измъчихте се Cry,дано скоро да забравите за всички болести Praynig Hug

# 578
  • София
Привет, момичета  Hug!
Да се разпиша, че ще решите, че съм изчезнала някъде. Въпреки че днес нещо ми е много емоционално и не знам на къде ще избият нещата в този постинг  Joy. А аз изобщо не съм емоционална натура, дори родната ми майка (която е огън и жупел) на моменти се чуди откъде съм се пръкнала такава студена.

Да се похваля, че вчера Елица си омете цялото домашно приготвено пюре (всъщност пюре не е точно казано, защото отдавна не пасирам) - съвсем малко сол, но пък с подправки. За днес още не знам какъв ще е резултата, защото се отряза да спи точно на обяд и съответно ще яде когато се събуди.

За диетите - от месец насам броя калории, спортувам ежедневно и от десет дни пия витаслим. Резултатът ми май е минус едно кило, ама при мен е много трудно да се преценят такива малки разлики, защото преди цикъл качвам до два килограма  Crazy. Стискам палци за кленовия сироп, от познати съм чувала, че има много добър резултат от него, просто аз без храна не мога. Не, защото не издържам на глад, а защото много уважавам храната и храненето си е ритуал - да се чуди човек как гоня 70 и то след бременност и раждане, а не 100, ей така по принцип.

Да си кажа за мамите, които вече не пишат. Няма да изброявам всички, то и не мога. И не ме интересува дали са в някакви ФБ групи, скайп и пр. От времето преди година не помня много - просто ми беше тежък период (и буквално, и преносно), и явно физически не съм била добре. Но вас ви помня. Всичките. Помня колко се тревожеше Огнена дали всичко ще е наред и как наистина имаше тежко раждане. Помня как някой каза, че Евридика в е болница с изтекли води и след това вестителския постинг. И колко ми хареса името на Лорис. Помня, че Мими преносваше, и след това как се молихме за Мони (аз също, въпреки обърканият ми мозък по това време). Имала съм прекрасни моменти в този форум, смяла съм се с вас, а и съм си поплаквала - последното също ми се случва изключително рядко в ежедневието. Помня и как съм се хилила като репичка на постингите на Булчето след това - баш като съм се тресяла от тревога как точно се гледа бебе. Така че - айде прежалете се и пак се разпишете  Hug.

# 579
  • София
Честит рожден ден на Еван, Матей, Божидара и Ема...Ема като се роди, аз още бях в родилното с Пухан, точно като ни изписваха Юлето беше родила- спомени, спомени!

Мой син се опитва да кашля от одеве, аз пък току потрепервам, разболяваме ли се, какво ли...Най-мразя да ми е запушен носът! Аман, искам всички да са здрави и засмени!

От плодовете- давам ябълки, банани /тях с кисело или прясно мляко/, киви /смесено с бананите, и разни плодови пюрета смес...дори и пюре със съдържание на боровинки е хапвал. Гледам има някакви круши в магазините, но дали са читави, не знам. Аз круши не обичам. Екзотични избягвам да давам, понеже и аз не съм захранена с тях и не бих включила в домашната си кухня. Консервативна съм  Twisted Evil, не съм давала и елда, амарант и киноа, които нито аз /28 г./, нито ММ /36 г./ досега сме опитвали, няма и да проядем  Sunglasses.

# 580
Ние сме си тука, но нещо ме мързи /да не повярваш/ ...  Mr. Green
След малко идвам пак!

Натутках се!

Честит рожден ден на днешните сладури на вчерашните на патеричка!
Желая им много здраве и щастливо детство!

Ще се пукна от яд да ви кажа! Разбрах, че нашата Джули, на която в събота бяхме на прощъпулник е с модерния грип!  #Cussing out Почти съм сигурна вече, че няма да ни подмине! Взех му едно Грип хил, в аптеката ми го дадоха та да видим. Много ме е яд!

Другото което е, ми се провалиха плановете за заведение, щото щяло да е много студено пък те втория етаж не го отоплявали като нямали работа, и дрън - дрън и аз се отказах. На обяд децата ще дойдат, пък следобява дъртачковците. Тъпото е, че сега трябва да чистя навсякъде, а така ме мързи, че не е истина!

Плодове давам ябълка, банан, портокал и помелото го пробвахме. Круши сега не съм вземала, че си представям на какво приличат. Миля днес и грейпфрут да пробутам ...  Rolling Eyes

Машенка е голям сладур!  Heart Eyes

А диетката на Милена, не бих я пробвала - имам чувството, че ще гушна букета, ако не ям една седмица. Аз няма и да издържа де! Хич не ме бива в неяденето ....  Blush

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 14:16 от QueenBee

# 581
Явно и аз днес редом с Надето ще съм мерудийка,та пак да се изкажа. bowuu
Елена,много си права за казаното,но понякога ни идва в повече поредното преглътване. Rolling Eyes
Ади  Hug
Наде,и аз предлагам ябълка,банан,тиква (тя не знам към коя група спада,но много я обичаме),портокали и мандарини (само ги смуче),круши и май това е.
По този повод,споделете кивито как го давате?Чистите ли черните семчици?
Пчеличке,мързи ли те?Ти пък   hahaha

# 582
  • София
Явно и аз днес редом с Надето ще съм мерудийка,та пак да се изкажа. bowuu
Елена,много си права за казаното,но понякога ни идва в повече поредното преглътване. Rolling Eyes
Ади  Hug
Наде,и аз предлагам ябълка,банан,тиква (тя не знам към коя група спада,но много я обичаме),портокали и мандарини (само ги смуче),круши и май това е.
По този повод,споделете кивито как го давате?Чистите ли черните семчици?
Пчеличке,мързи ли те?Ти пък   hahaha

Не ги чистя, пасирам едно киви с банан, защото киселее.

# 583
И аз се присъединявам към неиздържащите на глад,дори сега пия бирена мая и няма да ви казвам за какво ядене става въпрос,но компенсирам с лактофлор ,в него има фибри Peace
от плодовете в момента от тези изброените плюс манго,много й харесва,а кивито съм давала заедно със семките Peace
Машинка да оздравява Praynig Praynig Praynig
Пчеличката дано да ви се размине ина всички други болнички-бързо да оздравяват Hug
знам,че много неща изтървам да се включа,но винаги ви чета и мисля, много ми е криво,все сме на нож с моя мъж,винаги се караме за едно и също нещо-крайния вариант и до кога? Cryизвинете ме Crossing Arms
забравих да се похваля-имаме си пробило 10-то зъбче
И не на последно място да честитя на рожденниците от последните дни-здраве и да слушкате мама и тате Hug  bouquet  bouquet

# 584
  • София
Задравейте и от мен! От много отдавна се каня да ви пиша, но истина е, че ме мързи много, защото имам много за писане,. Един ден седнах и писах, писах...тамън да публикувам, падна батерията на лаптопа, после нета се скапа и аз се отказах, а такъв роман бях написала...Както и да е! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИчКИ ДЕчИЦА - Еван, Матей, Божидара и Ема!Да са живи и здрави и много да радват мам и тате! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и на всички, на които не съм честитила!
Голями сладури са всички дечковци.
Краси ти е одрала кожата, Вили. Много е сладичка  Heart Eyes
А Борянка, като моя син. И той като види легена и веднага се намърдва в него и после не може да излезне.  Simple Smile

Ние сме добре, седиме си вкъщи, навън е невъзможно да се ходи, Явор се побърква и само иска да ходиме навънка. Постоянно ми носи ботушите и сочи с пръст прозореца, много е смешен. Все още си има само четири зъба, но наскоро видях, че венеца му е подут отгоре до предните и ги чакам да избиват, точи лиги яко и постоянно си дъвче пръстите. Все още се буди по хиляди пъти нощем  Tired
Аз плодове давам всякакви - ябълки, банани, киви, лимони. Мойто е добро прасе и яде всчико, много налита на цитруси. А по отношение на диетите мен хич ме няма. Обожавам да ям и не мога да си представя да не хапвам нищо. Лятото обаче отслабвам, защото ям само салати и риба. Просто друго в устата си не мога да сложа.
Еми за сега това е от мен, сигурно изпускам да напиша нещо или да поздравя някой за нещо, но ще ме извините надявам се! Hug

Общи условия

Активация на акаунт