Отговори
# 585
  • Русе/Germany
Ей братчеееее.. нещо не мога да смогна с организацията или по-скоро с мързела hahaha Лили, не си сама bowuu
В момента за да мога да пиша карам Боби да ми носи топката и като я донесе му пляскам и я хвърлям на другия край на стаята Crazy ММ ми каза да му взема от кучешките наградки (бисквитки) които се използват при дресировка Joy Joy Joy  УжасТ

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ! ДА СА МНОГО ЗДРАВИЧКИ И ВЕСЕЛИЧКИ.

Наде, Ади и всички които имат болни дечица  Hug стискам палци да се оправят бързо и да забравят за АБ и капки.
Евилче, Лили Hug дано да се разминат сладурите и да не се разболяват.

Миленка, я кажи това чудо действа ли наистина
Аз мислех да си купувам хапчета Зелена супа, и да слабея  261uu
Светле, завиждааааам ти за кг. Но ти още след като роди беше във форма вече. Помня аз снимките на морето каква слабичка се показа. Все едно никога нараждала Hug
Янчето, дано скоро изгладите нещата с ТМ
Елена, подкрепям написаното Hug

Така, вече отказва да ми носи топката и иска да докопа лаптопа Tired махам се и до после Hug
Хей_я, радвам се че се разписа Hug

# 586
И пак аз...
Янче,10 зъба  #Crazy.Браво на Даниелка!
Бейбигърл,аз лично никога до този момент не съм се възползвала от услугите на бавчка (домашните не се броят  hahaha),по скоро аз съм била такава. bowuuОткриха ме в работата в детския кът и ми предложиха частно заработване.Тогава (преди 3-4 години) знаех как вървят цените на час,но сега съм много назад с материала.Дано някой друг може да ти бъде по-полезен от мен  Embarassed.
Снежи,послушно "кученце" си имаш  Laughing

Оффф,пак вали сняг  Crossing Arms и отново ще си стоим като затворници  Crossing Arms

# 587
Честит рожден ден на Еван на Лена, Матей на Анилеви, Божидара на Барбароска и специално на прекрасната Ема на Юлето!
Да растат здрави и послушни, мили и добри за радост на мама и гордост на тати!

Наде, не само че не досаждаш с разказите за Маша, а напротив често ми оправяш настроението и винаги ме разсмиваш. Hug
Маша, малка мис каприз (Лори, много ми хареса Grinning) бързо да оздравява и да почва с новите бели.
От плодовете давам ябълка, банан, круши, киви, мандарини. Всичките обелени, намачкани с вилица (ябълки и круши) или на парчета, от които да си гризка, а банана си мисля,че и цял да й дам до 5 минуте ще го е изяла, толкова обича.

Елена, зелените подправки (копър, магданоз, босилек, мащерка и т.н.) ги има още в пюретата с/д 8 мес и те придават доста различен вкус, затова някои бебета след това не искат да ядат пюретата за след 4 мес, тъй като нямат никакви подправки и са безвкусни.

Babygirl, аз публикувах обява тук в нета и получих веднага 5-6 отговора и то читави и мисля, че ще успея да си намеря жена. Днес бях поканила 3 да се видим и едната определено ми хареса.

не съм давала и елда, амарант и киноа

Евилче, е как може да не си ги давала??? Laughing Laughing Laughing
Че то какво яде твоето дете? Като изключим елдата, останалите 2 не знам как се ядат. Simple Smile Thinking

Хаиде после пак, че малката крещи.

# 588
Хей-Я, радвам се, че се разписа, беше ми домъчняло за адашчето.
Борянка е много сладка в легенчето, ние пък нашия си го носим на главата и го пробваме за удароустойчивост, както всяка друга играчка...
Диети ....., не е ли рано, аз мисля чак април месец, че до тогава в зимния период организма си трупа запаси, а и тогава излизат зелените салатки и ох, ракийка, ох - кеф!!! Аз мисля да си заформя пак една 90-дневна, че съм я пробвала и и издържам на темпото.
Лили, и мен ме чака чистене, че нали си отложихме празника за тази събота и неделя, а с две деца вкъщи - вервай ми, всичко е нагоре с краката. По три пъти минавам с прахосмукачка, че малкия е като пиленце - ръси трохи навсякъде... Ама, за петъка ще го оставя, аз обичам в последния момент, да съм под напрежение и да ми е гадно. Пък после, що съм нервна smile3511
А романтиката, която бяхте подхванали като тема вчера, къде живее тя и има ли почва у нас?! newsm78...... Но Агилея си го е казала, по-добре да ме подкрепя у дома, отколкото да е романтичен навън hahaha....
Плодове - основно банан, ябълка и домашни круши. Около Нова година си похапваше и мандаринки, но сега не му давам, че и аз ги ползвам вместо лимони, толкова са кисели .....

# 589
Ох и мен ме мързи ужасно, вижте кога се наканвам да пиша  Sad Мозъкът ми изпуши от липса на кислород, аман от този затворнически живот  #Cussing out
Нооо, да не разваляме настроението! ЧЕСТИТО НА ЕВАН, МАТЮШКАТА И ЕМА, да са здрави и весели деца, умни и щастливи  newsm59
днес картинката е леко америкън, защо ли  Wink
Маша е сладураша  Heart Eyes
Хей Я дано излезат тези зъби бързо
Снежи голям смях  Hug
Ели, добре си го написала, а дано те чуят
Много съм телеграфна, ама...по темите май нищо не знам...за бавачки не знам, плодове стандартни, освен ако в кисела от кухнята не метнат някой портокал или лимон...диети...евала на тези, които могат да гладуват Hug Аз да си кажа за моето сваляне на кила...имах 7 + 2 натрупани по коледа, общо 9, за 1 месец съм -5 като намалих количествата на ядене, махнах сладкото и пърженото, мляко и други калорични храни, ям черен хляб и подобно...дано да стане работата Praynig Една мама познавам, влезе да ражда 100 кг, сега е 50, като свали килата за 1 месец на вода, вит Ц и малко шоколад от време на време  Shocked та истории всякакви...

# 590
Мозъкът ми изпуши от липса на кислород, аман от този затворнически живот  #Cussing out

Зелдичка,от мързел,чак рима те е ударила. hahaha Hug

# 591
Стани  Hug Hug Hug Crazy
Аз пък чак сега включих да гледам новини и разбрах за наводненията  Sad Flowers Rose

# 592
Честит рожден ден на Еван, Матейката и Ема. Да са много , ама много здрави, весели, засмени, лъчезарни, въобще гордостта на мама и на тати! Честит празник и на гордите майчета    bouquet

Ятце, то рано за диета, ако някой има да сваля нещо в рамките на до 10 кг, ако са повече от рано трябва да се мисли  Mr. Green

Аз също съм от тези, които могат да гладуват, но въпреки това много бавно ми върви кантарът надолу. По този повод Зелде, браво на познатата ти  Shocked Аз също влязах към 100-ката, ама още 6-ца не съм видяла на кантара, е вече е 7 , пак е нещо  Grinning

Борянка-сладуранка в това легенче, а може и за шейна на снега да го ползвате  Mr. Green

Благодарим на всички за комплиментите за Красунка Точкова.
Хей-я, вярно ли мислиш, че прилича на мен, почти никой не ми е казвал подобно нещо, всъщност и аз не виждам прилика, но и на баща си не прилича според мен. Мелез голям дойде.

Също искам да кажа, че съм изключително трогната, че се сетихте за годишнината ни.
Аз самата да си призная в суматохата и еуфорията покрай РД-то забравих, срам и позор Embarassed

# 593
Благодаря искрено за пожеланията! Толкова ми е емоционално...  Hug Животът бил прекрасен и ми трябваше едно мъниче да ми отвори очите и сърцето!

(другата година ще е нещо по-така, като на Зелда почерпката )  Whistling  Hug

Честит празник и на Матей и Ема!

Вчера празнувахме малко ( някои празнуващи хич не бяха весели, защото отборът им загуби Супербоула  Laughing Баща му даже е минус $ 20  Mr. Green ) Днес ще сме си само тримцата и нямам търпение баща му да си дойде от работа и да си празнуваме заедно. Толкова съм благодарна, че всичко се нареди и сме си заедно вече. След месеците, прекарани далеч един от друг, оценявам най-важното - да сме си заедно- и друго не ми и трябва! Снежи, стискам ви палчета и всичко, което имам за стискане, да се нареждат нещата и при вас и да сте си с тати съвсем скоро!

- на няколко часа
- на 11 месеца и 30 дни  Laughing

ПП Това на Миленчето не е диета, а наказание.  ooooh! Абсурд! Тези дни ще се взимам в ръце, че ако искам бебче трябва да съм с по-нормални размери.  Twisted Evil

Прегръщам ви и утре ще сложа и някоя и друга снимка.

# 594
  • София
Вили,  да на мен ми прилича на теб. Мъж ти не съм виждала,ама малката с тези очи ми е едно към едно с теб. Поне нали от снимки дето съм виждала! Simple Smile
Лена, Еван голям пич, бре! Страхотен е!

# 595
Честито и от нас на днежшните рожденници Еван, Матей и Ема. Да са здавички и щастливи  Hug  nbirthday  party023

Еван е един прекрасен джентълмен на рожденния си ден!  Hug

Матей също не му отстъпва !!!  Hug

Аз да споделя само че колкото повече наближава рожденния ден на Ради, толкова по напрегната се чувствам, сънувам вече кошмари, че нещо не е наред, че не съм организирала както трябва всичко и т н. Досега никога не съм имала такива периоди на безпокойство, при все че винаги аз организирам по - големите събития в семейството, както и събиранията с приятели.

Сутринта тъкмо седнах да честитя на рожденниците и търсех подходящата картинка  и спря нета  #Cussing out та затова сега така телеграфно

Между другото скоро сънувах че съм бременна и разбирам това чак в 20 седмица и махам детето (не помня по какви причини) . На следващата вечер пък сънувах че моя позната е бременна.....
Вие сънувате ли?..? Че на мен не беше ми се случвало от преди да забременея, а сега всяка вечер кошмари имам  ooooh!

# 596
Момичета, които питаха за детегледачки мисля че има такава тема в бгмама  newsm78 Знам от леля ми Бтя е детегледачка и скоро ми каза, че и "изтичал" мандата / детето тръгва на градина/ и настоящата и работодателка я препоръчвала в сайта.

Честито на рождениците!  Hug Да са живи и здрави и много послушни! Simple Smile
Еван, е страхотен! Май ще си го заплюем  Two Hearts

# 597
Аууууу колко скромно сте писали!
Вили,много ми хареса "Красунка Точкова" Hug
Лина,ама прекрасен джентълмен,пу-пу-пу.Тортата много ми хареса  Peace
Бобчо,напоследък все по-често сънувам,но някои неща не са за широка аудитория  Laughing.

# 598
Честит рожден ден на Еван на Лина, Ема на Юлето и Матенцето на Ивето! Пожелавам им да са много здрави, а на мамите - след време по още едно такова добро и лъчезарно детенце  Simple Smile (Иве, ти нали беше писала, че се замисляш за трето  Wink).

Евилче, Пчеличке, дано ви се размине!
Ади, Наде, дано оздравяват бързо дечицата!

Еван е страхотееен  Heart Eyes
И Борянка-сладуранка в легена и тя  Joy. На моето диване му давах легена понякога да си играе, но той и с  него намира каква беля да свърши  Crazy. Единия път си затисна пръста с дръжките (подвижни са), а друг път беше решил да го обръща настрани и да се катери по него едновременно - ами падна накрая и си удари устата  ooooh!. Но да седи кротко в него не съм видяла  Laughing.

Бобчо, изобщо не съм преставала да сънувам  Simple Smile.

# 599
ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖДЕНИЦИТЕ ОТ ВЧЕРА И ДНЕС   bouquet НА ПРЕКРАСНИТЕ АНИТКА И ЕМА, КАКТО И НА ЧАРОВНИТЕ СЛАДУРИ НИКИ, ЕВАН И МАТИ ПОЖЕЛАВАМ ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И САМО УСМИВКИ ДА ГРЕЯТ НА ЛИЧИЦАТА ИМ   bouquet

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ПРЕКРАСНИТЕ ИМ МАЙЧЕТА   bouquet  bouquet  bouquet

Момичета, така ни е затиснала зимата тук, че едва сега възстановиха връзката от виваком  Twisted Evil Съжалявам само, че така късно честитя на малките ни рожденници  Hug Hug Hug
Сутринта успях да прочета, че милата ни Борянка е с отит и цял ден съм я мислила. Наде добре, че сте хванали възпалението навреме, че само като се сетя как болят уши  ooooh! душичка мила... незнам дали си отворена за подобни лечения, но от една темичка тук с бабини илачи, четох, че за болки в уши много помага леко затоплена пъдпъдъча мас. Макар че идея си нямам от къде човек може да се сдобие с такава  Thinking на мен са ми слагала затоплено олио и помня как облекчава. Но това само при кризи, не и профилактично, но трябва много внимателно да се сложи затоплената мазнина в самото начало на ушната мида за да се разлее бавно и съответно да изстине, докато се стича по каналчето Peace
Аз може и да ставам досадна с моите си бабини рецепти, но само споделям каквото знам, а всеки за себе си и за детето си преценя  Peace

Елена много хубаво казано  Hug
Янче, вярно много зъбки има вече Даниелка  Crazy браво и на Дани на Светлето за избилото зъбче  Hug За протокола - ние сме още с 2  Rolling Eyes аз и преди питах, ама пак ще си повторя питането - за колко време избиваха предните горни зъбчета на мъниците ви, след като е побеляло и набъбнало  newsm78 При нас вече има месец от както си ги чакаме тез предни горни резци  Confused въпреки успокоението от Галики, за което искрено благодаря Hug продължавам да се притеснявам от факта, че Йоани почти не приема други млечни храни, освен кърмата. То напоследък нищо не яде, де, но специално сирене, кашкавал и к.мляко са едни от най-омразните му хани  Sad
Браво на нахъсалите се да отслабват  Party Успех пожелавам на всички, а пък аз ще продължавам да си ходя закръгленка с надеждата и моето дете най-накрая да проходи, че да взема да извършвам някакво по-засукано движение  bowuu
Да не забравя да похваля всички прекрасни дечица, които ми се смеят от екрана тези дни  Party Страхотни са и Точето, и Роки, и Анитка, и Еван  Party пу-пу... да са живи и здрава, и все така усмихнати  Hug
Наде няма да ти отговорям за плодовете, че моето момче така ги ненавижда, че нищо не мога да го излъжа да пробва. Всъщност целия проблем е че той ми бута ръцете и затваря устата още преди да ги е опитал и незнам защо реши, че не са вкусни  Confused
Иначе ние сме добре. След като изпразнувахме РД, всички гости се натръшкаха от някакъв вирус, само аз удържах фронта. Казвах, че още на следващия ден малкия пусна един дълъг сопол, но успяхме да овладеем положението. Дано напълно да ни се е разминало  Praynig
Всички болнички да оздравяват  Hug
Хайде лекинка и мекинка   love001

Общи условия

Активация на акаунт