Отговори
# 615
Сега ме сетихте - нищо, че имаме цели 7 зъбчета, последното се показа на 8-ми декември и от тогава - нищо..ама и аз много не бърникам в устата/не че нямам желание де, ама последният път така ме ухапа, че чак вих...все едно се бях стиснала на някой шкаф, още имам червено  hahaha/ Пръстите са му все надълбоко в пастта, може да има някой кътник без да съм разбрала  newsm78

Зелдичка - честито братовчедче  Hug

# 616
Честито на днешните рожденици и по-специално на малките куклички близначки и Рая и Ева и тяхната майчица Лизи. Пожелавам им да са грижовни каки и да слушкат и помагат на мама с бебето!

Днес няма никаква активност тук, както и вчера ....  newsm78 ... Да не ви е затрупал снега, ей... или ви е заляла някоя вода ....

Аз само влизам да проверявам има ли нещо ново в форума и чак музата ми се губи като видя че никой друг не се мярка тук  Cry

# 617
на нас пък ни дойде още една честитка от топлофикация на стойност 300 лева, втората за 2 месеца и направо съм  smile3514 Каква е тази топла вода бе, злато ли пускат в нея, как може да плащаме към 100 лв всеки месец и да идват ей такива изравнителни отгоре     #2gunfire #2gunfire На всичкото отгоре изобщо не можеш да ги хванеш дали са верни тези сметки или не #Cussing outПрепоръчайте ми бойлер моля, направо пушек ми излиза от носа
И Симо все едно радар има за забранени неща-само се навира и пипа неща,които не трябва. Другите не са му интересни Crossing Arms

# 618
Честит рожден ден на днешните сладури и най - вече на Лизините Ева и Рая! Желая им да са много здравички, да слушат мама и да помагат за новия член от семейството!

Аз не знам дали ви споменах, че вчера миличкото ми мече се опари, даже направо си се изгори на радиатора!  Sad Кой е търсил там не ми е много ясно, но травмата е факт. Днес е по - добре де, то не е и много като площ, не е и мехур, но си е неприятно.

Днес ходихме за торта и си я поръчахме даже!  Mr. Green Мама май пак се извърли като да не казвам какво на мокър пясък, но пък дано да е хубава на живо!

Честито братовчедче на Симето! Дано да му е верен другар в пакостите!  Hug

Ааааа забравих да кажа, че взехме и цветни чашки и чиниики и свирки и шапки и надписи и сега остава само да има кой да присъства, че с тея болести не ми се мисли ...  Praynig

Изчезвам, че нощес Бобо реши, че не му се спи и откара буден два часа при нас на спалнята. Баща му даже и не разбра както можете да се досетите, но аз сега гледам едно - три, едно - три ...  Tired

# 619
  • Mostly in my mind
Честит рожден ден на хубавите ни близначки. Да са живи и здрави.   bouquet

# 620
Зелдичка, кофти тръпка е това със сметката  Hug
Ние, нищо не сме направили още за РДто...нямаме торта, не съм и почнала още дори с фондана, нямаме окраса...май няма и да имаме-утре и вдругиден ММ е командировка, няма нищо с какво да почерпя гостите....абе то и гостите не знаят още-обаче поне ни обсъждали подарък  ooooh! Печката ми изгоря и ММ от вече поне два часа я оправя...а щях да правя блатовете и царевичен кекс за Бобчето.

На Бобо му се появяват тръпчинки-две големи, като на татко му и една 492031 мъничка, като моята  Heart Eyes
88888852,0
Бобъра да оздравява  Hug
купихме подаръци на Бо/бо8, ама довечера ще пиша+
имаше и още, но докато гледах първа страница кой кога е роден, попаднах на Стани на поста, от там в другата тема и там..забравих всичко
пък и печката ми МАЙ е готова  Party
/

# 621
  • София
Честито на днешните рожденици, желая им много щастие! Лизи, леко раждане  Hug.
Аз съм болна и злобна, детето е добре поне.

# 622
  • У дома... някъде
Нашето парти дето го бях замислила с 4 майки и бебетата се проваля с гръм и трясък. Мислех да е на самия ден с торта,балони,подаръци,почерпка както си му е реда.Crossing ArmsВсичките са грипави и в тази връзка малкия вдигна температура следобяд,каката се подриска и взех мерки,дано е било инцидентно.....Така мразя температурите,дано е от зъби... Praynig
Лори,тоз фондан не е ли много труден за изпълнение newsm78Аз съм решила да се пробвам да направя торта,но е далеч от тези които гледам във тортената тема.Струва ми се много трудно,а и въображение си иска.

# 623
  • София
Аз съм болна и злобна, детето е добре поне.

Koлко познато усещане....! ooooh! Бързо и неусетно оздравяване!! Hug
Влизам само да кажа честит р.д. и после ще се появя пак, за да ви уважа подобаващо - по темите! Peace

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ НА ВЧЕРАШНИТЕ ЧАРОВНИЦИ - ЕВАН, МАТЕЙ,БОЖИДАРА И ЕМА!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДНЕШНИТЕ СЪКРОВИЩА - ЕВА, РАЯ, ДАНИЕЛА, АЛЕКСАНДЪР И ТЕОФИЛ!!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИТЕ, РАДОСТНИ, ДОВОЛНИ И ЩАСТЛИВИ, ОБИЧНИ, МИЛИ И ДОБРИ И ДА РАДВАТ СВЕТА С ПРИСЪСТВИЕТО СИ, КАКВОТО И ДА ИЗБЕРАТ ДА ПРАВЯТ!!

Честито и на милите им майчици- героини (особено пък на близнаци!!!) Hug! Честит прекрасен мил празник и мноооого ртадостни мигове днес и винаги с милите ви дечица!!!

# 624
Честит Първи Рожден Ден на най-страхотните близначки! Да са здрави и много много послушни! Мама скоро ще им подари най-прекрасния подарък!  Heart Eyes

Честит братовчед на СИмо! И "честит" обир на мами и тате...За мен си е чист обир. Бойлер не мога да препоръчам, но със сигурност е много по-изгодно.
Лили, дано да е хубава тортата. Аз все още вършея остатъците и се надявам скоро да свършат, че да не ям.

Ние се връщами от консултация. Дреб се съдра от плачкане. 24 паунда( малко под 11 кг) в 71 процентил и 31 инча ( това трябва да е около 79/80 см) в 76 прецентил. ( 50 процент е нормата за възраста, тоест е по-шиши от 71 % от децата и по-висок от 76 % от бебоците)  Преглеждаха го от до. Около 50 минути  Shocked Говорихме си много за храни, развитие и прочие. Биха му 4 ваксини!  Shocked ( Pneumococcal Conjugate, Варицела, MMR, Хепатит А. Предупредиха ни, че е жив вирус и че е възможно да получи дори и обриви по крачетата, температура...Трябва да изследваме и хемаглобина. А, бе много неща.  Shocked
Преди :

и след :

# 625
  • София
Честит рожден ден на принцесите на Лизи, на мама всичко хубаво и една палава сестричка да им подари     bouquet

# 626
Лена , Еван хубаво си е хапнал  Joy

# 627
  • Mostly in my mind
бобчи, ти прочете ли ми съобщението в играта?  Blush

# 628
  • София
От мое име и девойките благодарим за всички поздрави и пожелания  Hug   Hug , много сте мили  Heart Eyes

hey_ya момиченце ще е...поне засега трима различни доктори така твърдят  Mr. Green , но ММ продължава да се надява до последно

Нашата торта от Папаята с животинки и еклерова отвътре не беше зле. Лошото беше , че и ние планувахме племенниците да дойдат, ама едното в болница  Sad  със снахата, другото батко го остави да го гледаме уикенда, че той беше на изпити, а по-големите на училище и нямаше как да се домъкнат... Crazy иначе щеше да е много весело.

lena1 много ваксини  Shocked наистина....на нас казаха другия месец 2, че ги бяхме почнали по-късно и затова сега закъсняваме малко.

Zelda точно преди година и аз бях пред дилема какъв точно бойлер...Предишния ни беше на Елдом Инвест, изкара 5-6 години някъде и накрая от чудене пак на същия се спряхме. 6 месеца след като го закупихме нещо стана и спря да нагрява, но техниците много бързо дойдоха. Оказа се, че ние май на много градуси сме го били оставили и нещо си изгоряло....да чукна на дърво иначе доволни сме. Нон стоп е включен, винаги имаме топла вода и някъде към 110лв ток плащаме

# 629
Къде се изгубихте в тази снежна приказка, момичета??????
Хайде по едно кафенце с усмивка да ви започне деня .....

Нека да е честит рождения ден на Александра на Кама, както и на двамата Калояновци и Димитър! Редактирам се, моля за извинение, явно ми се е спало сутринта.... На малката Александра (впрочем, тя е адашка на моята дъщеря и това е любимото ми женско име) пожелавам да е здрава, весела и засмяна принцеса! Да порастне красива и умна жена!

Страхотна тортичка на Еван, пък както виждам се е справил подобаващо с нея - да е жив и здрав, все с такъв апетит да си похапва!
Ще ставам, че гаргамелчо надава вой. Да кажа само, че вместо кака, казва та-та, а татито ни де ли се радваше, но съм 100% сигурна, че иска да каже кака. А мама вече не казва, трябвам ли му - надава вой и рев, чувам го, където и да съм...

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 10:27 от jatze

Общи условия

Активация на акаунт