Отговори
# 630
Къде сте наистина?  Sad
Ето една честитка за мама Кама и бебе Александра   Party
Да е жива и здрава малката хубавица, а мама да влезе да почерпи  Wink
Целувки, хайде пишете

# 631
Ние сме тукаааа  Party Ама за другите на отговярям... Thinking

Честит РД на Александра и  Митачето  Hug/и на другите двама рожденници, но поимено вече няма да изброявам дечица, чито майки никога не са писали /

Ние след обед сме на консултация и ми е едно чоглаво заради васкината... Confused Имам ужасни спомени с едно захласване, чак не искам да си спомням, дано всичко мине добре  Praynig

# 632
  • София
Тука съм, къде да ходя като съм болна  Close.

Честито на днешните рожденици двамата Калояновци, Димитър и Александра! Да растат здрави и усмихнати! Честито и на щастливите родители!

# 633
Тук съм, ама не ми се пише..криво ми е Sad. Цвети е на  антибиотик....баща ми е зле... с кръвно 200/100. Честито на рожденичетата, на които не съм честитила, да  са здравички и усмихнати Hug. Дано всички сте здрави Praynig. Хубав ден на всички  bouquet.

# 634
  • Русе/Germany
Тук съм си и аз, но явно ни е почнал нов зъб и е ужасно мрънкащ шефа. А и нали знаете че съм с компания и няма много време вечер да пиша, както преди.
Хей
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЧЕРАШНИТЕ ПРЕКРАСНИ РОЖДЕНИЦИ И НА ДНЕШНИТЕ СЪЩО ТАКА ПРЕКРАСНИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВА И МНОГО ПЪРГАВИ ДЕЧИЦА. ДА РАДВАТ МНОГО МАМА И ТАТИ.
И ЗА МАМИТЕ Hug
Стиснати палчета на всички които са болнички, на кой родител на кой дете. Бързо да се оправят всички и забравят за болести.
Миленка, стискам и за вас палци да мине леко ваксината Hug
Лена, Еван е голям бонбон. Да го нацелуваш
valeria81, Лори стискам палци всичко да се нареди с подготовката за РД-то и да мине много хубаво.

Ох много искам да пиша но да се надяваме че ще имам пак време да драсна някой ред.

Хей, един въпрос да ви шибна Mr. GreenС какъв прах перете?

# 635
  • София
Gallini, скорошно оздравяване на болните ти пожелавам  Hug.

Перем с Персил, не ползваме бебешки прах вече.

# 636
Снежи, хубав въпрос  Peace Аз приключвам Тео бебето и искам да го сменям, мислех с течен Персил Сензитив, ти нали беше прала с течен Бочко - как беше, доволна ли си?

# 637
  • София
Честито на днешните рожденници!  nbirthday

Пера с Тео-бебе

# 638
  • Русе/Germany
Да много съм доволна от течния Бочко! Комбинацията с омекотител Бинго бял е уникална, ММ се е влюбил в тази комбинация Mr. Green Но сега реших да пробвам нещо друго и взех течен Персил Сензити, много ми се е набила вече другата миризма.

# 639
  • София
Честит рожден ден на днешните рожденици и от нас! Да растат здрави и палави дечица Simple Smile

Аз пера на Явор нещата със Елис за фини тъкани и му слагам белия омекотител на Чико. Мирише уникално! После смятам да мина на Персил, с това пера нашите неща.

Всички болнички бързо да оздравяват! Аз да чукам на дърво, моите в студа не боледуват, но очаквам включване сега като се постопли. Вече искам да идва пролетта. Следващия месец ще си връзваме мартенички, нямам търпение, много обичам март месец Simple Smile

# 640
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ - НА ДВАМАТА КАЛОЯН, НА ДИМИТЪР И АЛЕКСАНДРА (адашче!)!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, РАДОСТНИ, ЩАСТЛИВИ, ИГРИВИ И МИЛИ!! И ДА РАДВАТ ВСИЧКИ СЪС СВОИТЕ УСПЕХИ!!

Честито и на милите дами, които са се мъчили на днешния ден преди 1 година!! Да ви е прекрасен този ден и да го запомните само с хубаво!! Hug

# 641
Здравейте! Изчезнах внезапно, но се наложи да постоим малко в болница с Бела Sad Много гаден вирус се оказа. Освен високата Т имаше имаше и повръщане онази нощ. Отпусна се, оклюма и аз се панирах и бегом в в спешното. Вклщючиха й система и спря, но 2 дни беше с висока Т, не се повлияваше от нищо. От петък сме си вкъщи. Снощи обаче пак повърна, сутринта в 4.00 пак малко. Днес не е, дано е нещо инцидентно, че  #Cussing out скъси ми се живота с години, а и не искам пак болница, отврат е там  Sad

Не съм чела и не мога да се включа по темите, само ще поздравя всички малки рожденничета през изминалите дни! Да са най-вече здрави, за останалото мама и тати ще се погрижат  Simple Smile

# 642
  • София
А сега по всичките въпроси, които не успях да коментирам тези дни...
Анита на Доместика ш мноооого сладка! И завиждам много за тези опашки! Моите и 2те се очертават къдрави и не можем да правим такива гладки прически (особено пък на 1 г.!!) ooooh!
Диети - хич ме няма вече... Едно време имах желязна воля и голям мерак, но постепенно започнах да прекалявам и стигнах до крайности и сега вече не издържам и ден... (но не съм пробвала много отдавна....) Някой да е пробвал зелен чай за отслабване Сание? По аптеките го има. При мен веднага дава резултат, но боли корем. Затова се чудех дали някой е пробвал... Rolling Eyes
Много болни, много мъки.... аман вече...!! ooooh! Стискам палци всички болни деца и мами да се оправят веднага, а старите да се подмладяват и изпълват със сили! WinkДа свършва тази безкрайна зима...!! В групата на Дария имало Варицела, та сега чакам и това да ни донесе.... Дано поне успеем да направим рождения ден на Али в събота, че и мъжа ми май се разболява, а всичко сме оставили за последния момент.... #Crazy
Наде, Борянка (Маша!) е супер в леген! Grinning Много ме радват и мен всички снимки! Слагай, слагай...!! Hug
Плодовете... - не сме много редовни и разнообразни (аз съм виновна) - само ябълки, круши, банан и веднъж май тиква... Не е захранена още с цитруси.
Лори, много сладко, че има тръпчинки!! А царевичният кекс само с царев. брашно ли е?
Извеждане - за мой срам хич не я извеждам в снега...  Embarassed Количката не върви на сняг и преспи, а тя не може да ходи изобщо и .... Иначе и аз бих правила като Валерия -всеки ден дори и за малко! Peace
Зелда - честито ви братовчедче!!! Да ви е живо и здраво и бързо да порасне, за да си играят и да е детска лудница!! Hug За бойлер - Аристон или Дипломат. Имаме от 1997 Аристон и засега си е ОК. А Дипломат имаме на морето и е супер - много бързо грее и много дълго държи топло! Но трябва да е по-голям, за да е по-икономично... Peace И все пак, помисли за топлата вода.... Ние сме само на ток (и вода и всичко е на ток) и е УЖАС като цени!!! Само си мечтая за парно и топла вода без бойлер... Wink
Дейзи - за зъбите - ние имаме само 2 и нещо все уж се белее и все пробива, ама... пак са си 2! Sick
Пчеличке, откъде поръча тортата? Може и да си казала...не помня... ooooh!
Снежинка, ползвам отдавна Персил Сензитив. Смятам, че са го развалили като качество, само миризмата е супер. Не пере хубаво... Затова поръчвам от Англия (чрез една майка от Продавалника) за бебешките неща - пак Персил. Омекотители избягвам, защото разбрах, че са кофти за атопичен дерматит.

Patelina, много страшно... милата....! Sad Дано вече е добре милото! Hug Бързо възстановяване!!
(Леле колко прекалих с писането...! Е това е като не пиша 3 дена.... ooooh!) Laughing

# 643
  • У дома... някъде
Пателина,кофти че сте били там.Дано повръщянето е инцидентно и не се поватря и днес. Praynig
Снежинке,ползваме отдавна прах Персил.Преди сензитив,а сега си е нормален.
Владислав и днес има температура която варира между 37-37.5/8.... SadАко до утре не се променят нещата ще вървим на лекар.
Друго не запомних по темите.
ААА,честит празник на днешните рожденници!Нека бъдат много здравички и послушни дечица!  bouquet

# 644
Много сте жестоки! Кафето ми наполовина, а постовете свършиха....  Twisted Evil

Честит Първи Рожден Ден на Александра, Калоян и Димитър!! Да са здрави и палави!

Пателина, радвам се, че сте си вкъщи. Явно наистина вирусът е ужасен.
Галини, стискам палци баща ти да се стабилизира. И антибиотикът да подейства!
Дейзи, Еван беше с 2 зъба сигурно 5 месеца. И после изведнъж 4 отгоре. Не са се белеели дълго време, но си личеше, че избиват. Вече нямам смелост да проверявам.  Laughing
Прахът за пране не е прах.  Laughing Тайд течен. Слагам и омекотител през зимата и пера смесено с нашите дрехи. Използвам и всякакви нещица против петна, които са си доста силни, но изплаквам добре и бум- в пералнята.
Толкова от мен и след час да сте изписали поне 1 страница.  smile3516

Общи условия

Активация на акаунт