Отговори
# 660
Мерси за комплиментите! Джиджан мъник си имам, но така е като мама не може да се спре с купуването на изгодни дрешки.  Embarassed Обаче като гледам те всичките ни сладурковци са супер красавци и красавици! Гледам сега Александра на един ден и не мога да повярвам колко хубаво и будно бебенце е била! Прекрасна! А тортето бих го хапнала не мига.  Crazy На мен много ми харесва и ми напомня на тортите, които моята мама прави за мен!  Heart Eyes

Снежи, явно си има предпочитания Бобо. Дреб се върти във всевъзможни пози във всички ъгли на кревата. Ако дремваме на спалнята задължително краката му с в моята глава или си слага неговата глава върху моята...  Crazy
Агилея, голяма принцеса си имаш- пази се детето и си пести енергията за игри, а не за кръстосване на стаята.
Дреб си има едно местенце, зад едната голяма тонколона към ТВ, където крие всичко, което докопа. Вчера извадих 3 дистанционни, 1 телефон, протфейл, 2 бисквити, 3 морки кърпички и една празна кутийка от кола, която явно е взел от коша за буклук.  Laughing Аз обаче подреждам само вечер, след като заспи!  Peace През деня прескачам и това е.

# 661
  • София
Дреб си има едно местенце, зад едната голяма тонколона към ТВ, където крие всичко, което докопа. Вчера извадих 3 дистанционни, 1 телефон, протфейл, 2 бисквити, 3 морки кърпички и една празна кутийка от кола, която явно е взел от коша за буклук.  Laughing
Ооооо, колко мило....! Hug Много сладурско е да си крие неща... Като кученце, което си заравя кокали на тайно място! Много е хитър! Peace

Време е за лека нощ от мен...! дано всички спят тази нощ и да са здрави утре!!

# 662
Честит Рожден Ден на Александра на Мама Кама /с малко закъснение/! Да е много здравичка, винаги хапваща и усмихната!  hbday

Връщам се да напиша, минах последната страница на тъгъдък
Мари-Честита книжка мило-леко и безаварийно по шосета и магистрали!
Лена-страхотен малък мъж си имаш! Разсмях се от сърце!
Александра е безкрайно сладка-иде ми да я нацелувам!
Нади-ела да видиш, няма оправяне-и аз трябва утре да изрина стаите, като Евилката, но без да има наводнение  Mr. Green...не се шегувам-страховито е!
Кама-тортето ви чудничко, бърша екрана  Blush
Пателинка-дано повече никога, ама никога не влезате в болница миличка  Hug Бързо да възвръщате форма!

и заминавам, че скоро изобщо не се очертава да си легна  Tired

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 00:45 от Мама на Боян

# 663
  • София
Ей, веднъж и аз да съм първа....! Wink
[b]ДОБРО УТРО, МАМИ И БЕБОЦИ!!!
Ето за мамите:[/b]

И за тези от вас, които не са на диети (и които обичат закуски, де.... Wink):

# 664
И Росен болен, и таткото от вчера.... ooooh!

# 665
  • София
А сега ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАДОСВЕТА, ДИМИТЪР, СТЕФАНИ, ДАМИАН И ВЯРА!!! Да са живи и здрави, радостни и щури, мили и добри, и да си прекарат страхотно на днешния празник!!!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА МИЛИТЕ ИМ МАЙЧЕТА!!!! ЖЕЛАЯ ВИ ПРЕКРАСЕН ДЕН, ПЪЛЕН С ХУБАВИ ЕМОЦИИ И ИЗНЕНАДИ!!!!

Gallini, много съжалявам...! Sad Милите те! Hug Грипа ли? Бързо оздравяване, каквото и да е!! Peace

# 666
Добро утро!

Хайде първо да си отправя и тук честитката за днешните рожденици...
Да им е честит първия рожден ден на Димитър, Радосвета, Стефани, Дамиан и Вяра!
Само усмивки на лицата им да греят, живи и здрави, весели и щастливи!!!

На техните майки мога само да пожелая да се гордеят със своите дечица, защото това е най-голямото щастие на света!!!

Мария, виждаш ли, малко търпение и всичко се нарежда. А щом в това време си взела изпита, от мен да знаеш - добър шофьор ще бъдеш!!! Полей си и книжката, като я вземеш, това също помага Laughing
Кама, много ти е сладка Алекс, пу-пу, истинска принцеса!!!
Зелда, дано се оправи майка ти бързо и да ви помага, зная много добре какво е да ти се провалят планове и да няма на кой да оставиш детенце ...
Момичета, коя ваксина се бие на 1 година, не е ли на година и един месец?! newsm78

За реда в стаите, е, няма такъв .... Всичко се хвърля на земята, всичко се пробва за здравина, няма здрава играчка от тези, които получи за нова година, а те бяха все музикални, ходещи .... Е, след като успя да стигне до батериите, вече не са музикални и не ходят, вече на някои им липсват ръце, крака, опашки ..... Надявам се сега да чупи, а след време да гради!!!
С прахосмукачка по 2 пъти минавам и пак си има трохи .... То и каката цапа, защото има навиха да разнася бисквити навсякъде, но  какво да се прави .... Деца!!! Това да ни е кусура, да са здрави, другото е временно. Сега се оплакваме че правят бели вкъщи, а след време, че не се прибират вкъщи ....

# 667
Поправям се, щото сме били болни, затова не са ни казали - Синфлорикс - реимунизация!!!

# 668
  • Mostly in my mind
Почерпете и за първата годинка на моята Мила.

честито и на останалите рожденници  bouquet

# 669
Хоп-троп и аз......
Честит рожден ден на Ради, Мила и на Александра на патерички.
Да растат здрави и щастливи малките госпожици.

Кама, и моят ММ прави такива тортички и стават мнооооого вкусни!

Мари, честито! Безаварийно шофиране и прекрасни пътувания!

Галини, стискам палчета бързо да се оправят всички в къщи.

Зелдичка, бързо да се оправя и твоето майче.

Пателина, дано това е последнито ви влизане в болница.

Ако съм пропуснала някое болно детенце и
Ли близък, палчета и за него.

# 670
По темите:

Прах -преди ползвах израелския /все не мога да му запомня името/, сега оолзвах рекс бебе и мисля, че изпира по-добре.
Наде,   Hug и моята девойка разхвърля много добре, като заспи прибирам само предметите, от които мога да се пребия, останалото само вечер.
За занимавките, пробвам някакви игри - да донесе нещо, подаваме си разни играчки, изважда плодовете от фруктиерата и ги връща обратно, но всяка игра е не повече от 2 минути и й омръзва...
А в момента иска да я гушкам и нося непрекъснато....кръст не ми остана....може би усеща , че се подготвям за връщане на работа и ще се гледат с детегледачката Sad

Спане-най-любимо й е да спи в долния край на леглото, напреки, по корем върху подгънатите си крачета, много е смешна, но все не успявам да я снимам.

Тази нощ се събуди в 11.45, точно 20 минути след като бях заспала и 2.5ч се носихме на ръце и приспивахме, полудях Twisted Evil

Евилче , по бтв точно готвят с киноа за бебета...... Hug

# 671
Привет   bouquet
Естествено след хубавите емоции вчера от взимането на изпита, днес от сутринта все ужасни. От Пиреус ми блокираха картата. Била ползвана на банкомат с нарушена сигурност. Понеже ползвам банкиреане и там, видях, че са ми изтеглени 400лв. Сега 2 часа се разправям......Проверете си картите! И не теглете пари от ДСК до спортната палата.

# 672
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАДИ, МИЛА, МИТЕТО!

Всички болнички да оздравяват  Hug
Миме, много неприятна ситуация   action032 Дано бързо Ви решат проблема, за да се прибираш бързо вкъщи да строиш тортена кула и утре да празнуваме!

Мен пък втори ден ме разиграват от работата...аз какво Ви казах-прословутите декларации-първо ми ги намери счети /старата/, която изобщо не е на работа...после ми ги върнаха от София, защото трябвало да пише термин /макар да й казах, нали тук го обсъждахте/, след това ги вадих наново...Днес ММ е командировка, а аз го пратих отново до работата-отишъл той там и пак го върнали от Софето, че не бил този формуляра-никой нито ми е давал от тях формуляр, нито нищо...всичко старата счети...и утре пак трябва да ходи ММ. Все не са се разбрали нещо.........

Поне си направих тортата-стана красииииива-фигурките си ги купих и въпреки това, положих толкова труд и време /7часа и два на предния ден/, че ако и се случи нещо до утре ще се метна от някъде.  hahaha

хубав ден милички!

# 673
 Party
Току що пощальонът ни донесе подаръчето за Бобо  Party от Хепи!
И нас ни завари по пижами  Grinning, но веднага позна, че е за Бобо..как ли?  Joy

май няма да дочакаме утре, Бобо го надуши и вече се опитва да скъса опаковката...ама ще го прибера  Grinning

# 674
Добър ден и от нас Hug
Благодаря на всички за отговорите по моите въпроси  bouquet
И пак да питам за Грейнали бузи Embarassed Hug
Ще пробвам и Натхерцен Peace
За заниманията, ми много бързо се изчерпвам и на нея много бързо и омръзват,пеенето на песнички,разглеждането на книжки, ваденето на тенджери,абе само да са здравички Praynig Hug
Най-кофти е в това студено време че няма мърдане , как жално гледа когато някой тръгне да излиза и му се лепва на карака и казва чаооо Crazy

Да честитя Рождения ден от вчера Blush,на сладката Александра на мама Кама :l Heart Eyes
Страхотна малка госпожица, да ви е жива и здрава и много щастливо и безгрижно детство й желаем с Борянка Hug
Честит Рожден ден на Сладурите от днес Hug
Красивата малка дама Радосвета на Бобчо
Прекрасното сладурче Димитър на мама Дидишонче
Стефани на мама Румила
Да са Живи и здрави и весело изкарване на Рождения ден Hug

И за мамите им Hug

Общи условия

Активация на акаунт