Аз си мислех, че на счетоводителите това им е работата - да дават те формуляри и напътствия, а не вие да си ги търсите и да се чудите кое какво и как...
Но те и 2те имат атопична кожа и лесно има стават разни петънца или грапавинки по бузите (на Дария вече не май....) Но винаги в студа ги мажа с Колд крем - иначе задължително има проблем с кожата на лицето.

но ги направих с трици и са ми тричеви 

почти до кръстта

. Снощи цяла вечер си мислех как миналата година по това време имах адски контракции и как протече цялото раждане. Не можах да спя, гледах сериали, поплаках си ... и така ...
А преди бяхме толкова весела и задружна дружинка ....
, та затова поръчах от Попимони 25 парчета една за детския рожден ден и една еклерова за вкъщи. Само дето днес като отидох да ги плащам и ме изненадаха приятно - уж детската 25 парчета беше 34 лв, а сега ми я хванаха 47 лв
, ама неисках да си развалям деня и хич не попитах. Утре като ида да вземам другата (че само съм я платила нея) ако имам кеф за кавги ще им натрия носа

Моля се сега като спрем АБ да се задържим здравички, а не пак след 2 дена да цъфнем...

Дано не ти се разболяват повече дечицата 

Меря и температурата 39,2 . Изпаднах в паника
Отидохме на лекар изписаха ни антибиотик - СЕС , синекод и пробиотик. Снощи температурата бебе 37,6 а днес вече 37,2 . Вчере цял ден беше залепена за мен като гербова марка сякаш си ги връща че я оставих и отидох на работа . Тоя грип явно е много страшен защото май всички ще се тръшнем. 

Разписвай се по-честичко де

голям късмет . Издадоха ми нова за 10 дена
Да ми е жива и здрава само пък ще навакса със всичко
Дай да я видим тая калпазанка дето не иска да яде!
Безобразие! Ще ги застраховам аз! На мъжа ми няколко пъти му правиха фалшиви сметки от по 1000, 1200 долара от по разни местенца, където сме излизали или сме купували нещо. Правят си банките разледване и си му връщат всичко. Застраховка, за техните карти и банкомати? ПфуууПрепоръчани теми