Отговори
# 675

Ето за красивите ни дами рожденички днес  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Нека всичките им мечти да се сбъднат!!!
И за хубавите им майки също
Бягам, че и аз съм на тортена тема, добре че мама успя поне блатовете да направи преди инцидента вчера и сега на мен остават кремове, сглобки и украса  Crazy

# 676
  • София
Мария, това е ужасно....! Ама че гадост... Какво ще стане като са ти изтеглени от друг парите...? Shocked Имаш ли такава застраховка?
Лолита, тази торат е супер! Ако можех, бих поръчала точно такава за Али...!
Лори, нали ще качиш снимки после? Мнооого ми е любопитно да я видя твоята торта... Peace Аз си мислех, че на счетоводителите това им е работата - да дават те формуляри и напътствия, а не вие да си ги търсите и да се чудите кое какво и как... Confused
Наде, на моите така им грейват бузките, ако имат температура, или ако им е горещо след баня и непроветрена стая - от жегата. Peace Но те и 2те имат атопична кожа и лесно има стават разни петънца или грапавинки по бузите (на Дария вече не май....) Но винаги в студа ги мажа с Колд крем - иначе задължително има проблем с кожата на лицето.

# 677
Мария, това е ужасно....! Ама че гадост... Какво ще стане като са ти изтеглени от друг парите...? Shocked Имаш ли такава застраховка?

Оффффф, ами казаха ми да отида в клон на банката да пусна жалба за оспорване на транзакция. Чакам свеки след работа да дойде, че ММ е нощан, а искам да реагирам възможно най-бързо. Казаха, че ще изискват документация с направените транзакции от въпросната банка и ще се проведе разследване. Опитаха се да ме успокоят, че след като е имало индикация от тяхна страна, най-вероятно ще ми възстановят парите. Но мен това "най-вероятно" не ме грее. Искам да е сигурно.....с тези пари щяхме да посрещнем на Мъро и моя РД, отделно няколко спешни неща за покупка....не мога да се успокоя от сутринта.....

# 678
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАДОСВЕТА, ДИМИТЪР, СТЕФАНИ, ДАМИАН И ВЯРА!!! ЧЕСТИТО И НА ТЕНИТЕ МАЙЧЕТА!!!!
И мрън не мрън ще пиша Laughing
Миленка-незнам дали е от зъбитено сега е по-силно изразено изпотяванетомисля да питам педи но кога ли ще отидем newsm78
Кама-тортата е супера и е направена от МЪЖОи  Алекс е много сладка Hug
Палчета за Росенчо и всички болнички Praynig Praynig Praynig
Мария м-и аз съм с пиреус и малко се притесних чесно казано ще накарам мъжо да провери как е хавата ooooh!
Лори -чакаме снимкаа бисквитките се харесаха най-вече от ММ И Дани  bouquetно ги направих с трици и са ми тричеви hahaha
Наде-нямаме зачервени бузки,а играчките и всичко са в нейния кът и още докато не ходим овладяваме положенито Peace
прах ползвам различен ,в момент тео-бебе Peace
заспиваме върху висока възглавница  ooooh! почти до кръстта Mr. Greenпосле я местя на нейната по-нормална Naughty

# 679
Момичета, благодарим ви за пожеланията  Hug
Аз влизам да ви почерпя и да псоделя че от вчера ми е направо хаотично всичко и в главата и в действителност  Crazy . Снощи цяла вечер си мислех как миналата година по това време имах адски контракции и как протече цялото раждане. Не можах да спя, гледах сериали, поплаках си ... и така ...
Сега си намерих щъркеловата вест и искам да я споделя отнова с вас
Цитат на: adi_v4 в Ср., 09 Февр. 2011, 08:54

" В 6:15 родих красавица - 3200, 51 см.Тежко вагинално раждане" Bob4o_f

Стана ми тъжно че миналата година сме изписвали темичките за 4-5 дни по това време, а пък сега всеки се е нацупил и не иска да пише, сърди се на някой или някой му е неприятен  Cry А преди бяхме толкова весела и задружна дружинка ....
Както и да е, аз съм си тук и ще си пиша, пък който се почерпил днес, почерпил, здраве да е  Peace

Пожелавам на всички рожденнници днес да са здравички, да са усмихнати, да радват мама и тати в напрегнати моменти и тук там да правят по някоя беля!!!

Довечера очаквайте прането, че сега нямам повече време

# 680
Мари  Hug
Бобчо, ти не прави ли торта?  Rolling Eyes я показвай бързичко
Аз снимки ще покажа, ама и другите да покажат снимчици-много хубава идея е с мамините торти за 1`ви РД.

# 681
Лори, правих пробна торта преди моя рожден ден, ама нещо много трудоемко ми се видя, пък и не стана точно както го бях планирала  Joy , та затова поръчах от Попимони 25 парчета една за детския рожден ден и една еклерова за вкъщи.  Само дето днес като отидох да ги плащам и ме изненадаха приятно - уж детската 25 парчета беше 34 лв, а сега ми я хванаха 47 лв  #Cussing out , ама неисках да си развалям деня и хич не попитах. Утре като ида да вземам другата (че само съм я платила нея) ако имам кеф за кавги ще им натрия носа  bowuu

# 682
Да взема да се разпиша, че тия дни не ми остана ред. Ама с мъжо се заехме да събираме помощи за бедствашите от с.Бисер и хич не ми остан ред. Днес той е там да занесе събраното. Party

Честито на всички рожденници, които пропуснах.Да са живи и здрави,много весели и засмени.

Честито и на днешните ни такива. Мила,Ради, Митачето, Стефани,Вяра и Дамиан. Всичко най-хубаво мили деца!

За мамите:

Ние днес бяхме на контролен- допиваме си АБ и го спираме. Продължаваме с противоалергичните капки. Сополи все още имаме... ooooh! Моля се сега като спрем АБ да се задържим здравички, а не пак след 2 дена да цъфнем...
Лорита, да видим тортата  Heart Eyes
Идеята за тортите наистина е много хубава, ама аз ще си я поръчам. Нещо нямам нито времето,нито нервите. Виж питката за прощъпулника ще си я направя.... Grinning
Миме, дано ти върнат парите...ама силно се съмнявам.Подготви се да пиеш една студена вода...

# 683
  • У дома... някъде
Ади,много хубава инициатива сте направили!Браво на вас и дано повече хора се включат! HugДано не ти се разболяват повече дечицата  Hug
Мария,силно се надявам да ти възстановят парите че никак не са малко......Дано това стане и в най-кратък срок.
Момичета,как ги правите тези торти незнам.Аз хубаво готвя принципно,но виж за сладки и торти съм вързана в ръцете и все нещо не ми се получава.Затова ще си поръчаме и ние тортата,само да ми оздравее.Вчера вдигна 39 градуса темп.,днес е спаднала,та да видим..дано не вдига повече.Пуснахме и урина за изследване,но то ще е готова чак утре,че нали там ни е контрола всеки месец.

Честит празник на многото рожденници днес!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 684
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЦИ БЕБОЦИ И ТЕХНИТЕ МАМИ[/b] Hug
МНОГО УСМИВКИ И ВЕСЕЛИ МИГОВЕ Laughing
Да се оплача и аз от грипа- вчера се наложи да отида на работа защото си прекъсвам майчинството и ще ползвам само полагащата ми се отпуска за годината до 31,03 и се връщам на работа за коетотрябва да имам един реално отработен денза да си ползвам отпуска. И така отидох на работа в 13,00 ми се обажда мъжо и казва, че малката спивече 2,5 ч. което за нея е необичайно - при което аз се стресирам след 10 мин ми се обажда пак , че се е събудила с рев и не спира да плаче. Веднага се прибрах пипам я - тя гори направо пари - УЖАС !! ooooh! Меря и температурата 39,2 . Изпаднах в паника  #Crazy Отидохме на лекар изписаха ни антибиотик - СЕС , синекод и пробиотик. Снощи температурата бебе 37,6 а днес вече 37,2 . Вчере цял ден беше залепена за мен като гербова марка сякаш си ги връща че я оставих и отидох на работа . Тоя грип явно е много страшен защото май всички ще се тръшнем.  Tired
ТОВА НИ Е ПЪРВИЯ ПЪТ С АНТИБИОТИК И ТЕМПЕРАТУРА - УЖАС АКО ВСИЧКИТЕ ДЕЦА СА ТАКА НЕ ЗАВИЖДАМ НА НИКОГО. И ЗА КАПАК другата седмица катосме рожденици може да не празнуваме нищо друго освен оздравяване(е и това е нещо)
целувки на всички , а болните бързо да оздравяват а за празнуващите - повеселете и за ради болните Hug  bouquet

# 685
Здравейте момичета!!! Hug

Леле не съм нито чела ,нито писала подчти годинка!!! Много съм виновна, ама не мога да се организирам а и нашата сладурка не иска да спи през деня ooooh!

Надявам се всички да сте добре и малките сладури да са порастнали и да са започнали белите  Heart Eyes

Ние още не искаме да пълзим нито да ходим.Само обикаляме с паяка.Не искаме и да я ядем както аз му казвам "човешка храна" и караме на плодови прета ,АМ и от време на време нещо зеленчуково и главно бисквити и корички хляб.Вече съм се видяла в чудо .Ядем малко и тежим само скромните 7кг, но сме високи 76см.
Ако някой има същия проблем с храненето моля да ме посъветва как се справя с него.

Благодаря и целувки на всички малки рожденници този месец!

# 686
Честит Рожден ден на днешните дечица   ura

kapmeh  Добре дошла отново  Hug  Разписвай се по-честичко де   Peace

Ади, много хубава инициатива   bouquet

Мари Според мен ще ти върнат паричките,щом са ти звъннали от банката.
И на мен ми звъняха, че картата ми била скимирана, но вътре нямах пари. Бях ги изтеглила всички преди седмица  ooooh!  голям късмет . Издадоха ми нова за 10 дена  Rolling Eyes   

Вики вчера ми вдигна Т ,днес няма дано и така да остане. Преди седмица бяхме на АБ и сега пак да ми се разболява  ooooh!   
Днес на 9-ти ми беше термина и трябваше да се роди Вики ...Колко е  бързала а ?  hahaha  Да ми е жива и здрава само пък ще навакса със всичко  Heart Eyes

# 687
Всички с температурка да свалят  Praynig

НЕ очаквайте кой знае какво за тортата-аз съм от хората, които не обичат да готвят  Naughty
Обаче, толкова ме впечатли идеята на Бенджи за тортето, за това се навих да я правя.

Капмех   Hug Hug Hug

И мен ме изби на едни спомени....и сълзи....

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 17:19 от Мама на Боян

# 688
Честит рожден ден и от мен на днешните празнуващи дечица!
Много здраве и късмет в живота им желая!

kapmeh, радвам се, че се сети за нас!  Hug Дай да я видим тая калпазанка дето не иска да яде!

Миме, много кофти така! Дано ти оправят нещата!
АЗ сега се сещам, че като си правих картата и момичето ми предложи да си направя застраховка, която беше към 30 лв., но на мен ми се видяха много и не пожелах ...  Tired

Катеричке, бързо оздравяване ви желаем!
И на другите болнички също!  Praynig

# 689
Честит Първи Рожден Ден на прекрасните рожденници! Пожелавам им много, много весело детство и прекрасен живот!

Палчета за всички болни бебенца! Отвратителен грип! За какви градуси говорите.... ooooh!

Мими, много много неприятна история. И аз си мисля, че ще ти върнат парите- както и трябва! За какви застраховки говорят  ooooh! Безобразие! Ще ги застраховам аз! На мъжа ми няколко пъти му правиха фалшиви сметки от по 1000, 1200 долара от по разни местенца, където сме излизали или сме купували нещо. Правят си банките разледване и си му връщат всичко. Застраховка, за техните карти и банкомати? Пфууу
Леко завиждам на мамите, правещи тортите на техните мъници! Такива торти не могат да се мерят и с най-добре изглеждащите торти от сладкарница.

Общи условия

Активация на акаунт