ПОЖЕЛАВАМ ИМ ОТ СЪРЦЕ ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ ДЕЧИЦА. БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО, МИЛИ ДЕЧИЦА

Наистина много достойно дело и съм щастлива, че познавам човек като теб, макар и виртуално
мен лично, това би ме хвърлило в дълбока дупка, но по важното е сега всички вкъщи да сте здравички и да си изкарате страхотно на рожденните дни
Подай си молбата за оспорване на транзакцията и при положение, че са ти блокирали картата поради съмнение за скимиране, съм сигурна че ще ти възстановят парите, за съжаление, обаче, процедурата е доста тромава и е възможно поне 2-3 седмици да се забави
Щом си се справила с изпита в тези кошмарни климатични условия, значи се справяш по-добре от мнозина дългогодишни шофьори
Безаварийно шофиране, ти пожелавам 
Така че съвета ми е ако кожата не е суха и раздразнена, изобщо не се хвърляй да купуваш прехваления крем. За студено време аз съм доволна и от Павлодерма, макар че Бубхена е къде-къде по-добър за случая, но тук трудно го намирам.
тука много мами споделяме твоите притеснения, така че ако успяваш да ни хвърляш по едно око, може и да почерпиш идейки

Имам чувството, че всичко се случи на някакъв странен забавен каданс и аз отстрани гледах ужасена
Не ме питайте как успях да скоча и да го хвана за блузата, буквално на косъм от пода. Със сигурност, най-малкото щеше да си разбие носа
Никога не съм изживявала такъв ужас и цял ден не можах да се успокоя. Така че, внимавайте майчета с тези дървени кошарки, че е много опасно 

, твоите постове преди година ги помня и от време на време, като поглеждам първата страница се сещам за вас. Снимки качваме и тук, но най-добре в албумчето в снимка.бг

. За храненето мога да кажа какво помага при нас - тиквата ! Сладичка е и с нея пробутваме всичко - заешко, пилешко и какво ли не
. Сипвам при яденето което е отказал, но не разбърквам, а загребвам и от двете и така ... Пу-пу, дано все така помага, че ... 

Дано сте прекарали страхотно днешния най-специален ден!
Спрели са на 1м пред 5м отвесна дупка.

И фонданът цветен ли е, или сам си го оцветяваш...?
Което вероятно значи, че няма как да стане за събота... А вече са поканени всички... и въобще.... 

Само дано дотогава не са ти объркали фатално сметките....! 
Знам какво е усещането и как вярно се забавя кадърът... Само дето досега аз нито веднъж не успях да спася бебето, или себе си с бебето, от падане (предимно Дария)!

Много се радвам че се завърна в нашите редици
Да нацелуваш малката принцеса от нас с Боби.
Ех, добрите стари времена

как може все на теб да се случват такива гадорийки
надявам се да успеете да изкарате едни хубави РД и да те зарадват с бързина тези от банката и да ти върнат паричките 

затова няма да изброявам а ще пожелая всички бързо да влизат в крак и да ги разкарват тези пусти болести които и на -20 градуса успяват да върлуват 
но като си припомня как се влачех с големи тумбак миналата година по това време и висях във форума да 4ч. сутринта 

и станах. Борих се до сега с ноктената на краката и едва дишах вече на последните пръсти. 
), КАРИНА, МЪРКО И СИМЕОН! ПОЖЕЛАВАМ ИМ ДА СА МНОГО ЗДРАВИ, ПАЛАВИ И ДОБРИ. 

Плача от радост за Лори
Да им в жив и здрав малкия Боян и много палаво детство с кокера