Отговори
# 690
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНАТА РАДИ И МИЛА, И НА РАЗКОШНИЯ МАЛЪК МЪЖ МИТКО   bouquet ПОЖЕЛАВАМ ИМ ОТ СЪРЦЕ ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ ДЕЧИЦА. БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО, МИЛИ ДЕЧИЦА  Hug

Бобчо, спешъли за тебе

Ади поздравления за инициативата   bouquet Наистина много достойно дело и съм щастлива, че познавам човек като теб, макар и виртуално  Hug
Миме много ме натъжи поста ти и се надявам случилото се да не помрачи наближаващите прекрасни поводи, макар че наистина сумата е много сериозна  Cry мен лично, това би ме хвърлило в дълбока дупка, но по важното е сега всички вкъщи да сте здравички и да си изкарате страхотно на рожденните дни  Hug Подай си молбата за оспорване на транзакцията и при положение, че са ти блокирали картата поради съмнение за скимиране, съм сигурна че ще ти възстановят парите, за съжаление, обаче, процедурата е доста тромава и е възможно поне 2-3 седмици да се забави Confused Браво за книжката  Party Щом си се справила с изпита в тези кошмарни климатични условия, значи се справяш по-добре от мнозина дългогодишни шофьори Peace Безаварийно шофиране, ти пожелавам  Hug
Наде аз спрях да мажа червените бузки, защото вече дълбокото ми убеждение е, че при нас причината не е кожен проблем. Просто от време на време пламват, но кожата остава спокойна и Нартхерцена изобщо не ни помага. Взех аз да го ползвам и честно казано, съм много разочарована. Бадемовото и кокосово масло на Икаров повече ми помагат за симтпомите, за които уж Нартхерцена се предписва  Naughty Така че съвета ми е ако кожата не е суха и раздразнена, изобщо не се хвърляй да купуваш прехваления крем. За студено време аз съм доволна и от Павлодерма, макар че Бубхена е къде-къде по-добър за случая, но тук трудно го намирам.
Снежи напоследък Йоани спи по корем, което ме навежда на мисълта, че вече не му е така удобно настрани и вероятно вече трябва да му слагам възглавничка. Как обаче ще спи на нея хич не ми е ясно, като само се върти  Rolling Eyes
kapmeh добре завърнала се  Hug тука много мами споделяме твоите притеснения, така че ако успяваш да ни хвърляш по едно око, може и да почерпиш идейки  Peace
Говорихте си за безпорядъка след малките терминатори - аз съм такава маниачка на тема ред, че не оставям горкото дете да се наиграе хубаво с играчките. Гледам повечето да са прибрани в кош и вадим само няколко, с които да играем. После ги сменяме и така... На някой от диваните му наредя музикалните играчки и той само си ги наобикаля и им натиска копчелъците и си танцува... това ни е общо взето безпорядъка... но няма да е задълго, още малко и ще се развихри сам да си тупурка наоколо и тогава, подозирам, че ще преподреждам шкафове  Grinning

Ох, много болнички пак  Cry
На Борянка да и спира вече хремата, Ники на Бейбигърл да спира дрискането, Роската и татко му да оздравяват, Владко на Валето повече да не вдига Т, Катеричка и на вас бързо да се размине  Praynig Praynig Praynig
как ли е Бела   newsm78
Всички болнички да оздравяват  Praynig

Уффф, пак се олях, а от няколко дни не мога да сколасам да ви разказвам как малкия направи салто от кошарата си. Подскочи, някак се изтласка от едната стена и се превъртя във въздуха  Sad Имам чувството, че всичко се случи на някакъв странен забавен каданс и аз отстрани гледах ужасена  Cry Не ме питайте как успях да скоча и да го хвана за блузата, буквално на косъм от пода. Със сигурност, най-малкото щеше да си разбие носа  Cry Никога не съм изживявала такъв ужас и цял ден не можах да се успокоя. Така че, внимавайте майчета с тези дървени кошарки, че е много опасно  Naughty
ЦУШ   love001

# 691
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАДОСВЕТА, ДИМИТЪР, СТЕФАНИ, ДАМИАН И ВЯРА!!!

Мария - ужасно преживяване си имала, дано да ти възстанвят сумата.
Капмех - Весето също все още не ходи сама нито пък лази много, предпочита да тича с проходилката
Ади - браво на вас, аз днес се включих в кампанията, изпратих с Еконт в Харманли някои дрешки.
Лори - и аз искам да видя домашната торта, нашата ще  е поръчка.

Всички болни да оздравяват!

Опитах се да се включа по темите ама дали се получи не знам, нямам време да изчитам всичко.

# 692

Къде са Теди и Светулко се чудя... newsm78

Hug
Под преспите, маани, маани.....

Бабата си тръгна. Детегледачката уж свиква със Светулко, ама той не е лесен.
За капак на всичко паднах на релсите на трамвая, че не беше чистено и не знаех къде да пресека, 1 седмица съм като прибита със синки.

Честито на рождениците!
Много съм виновна, че изпуснах да честитя, но .....

Мария, трябва да ти възстановят част от сумата, дори и да нямаш застраховка.

Дано имам малко време да понапиша повече, че много ме е срам от паса, в който бях.

# 693
Благодаря ви момичета. Оказа се, че са изтеглени и останалите 100лв. Пуснах жалби в банката. Ходих и до 7 РПУ и там за жалба. За пръв път се сблъсквам с такова нещо. Просто не съм на себе си от сутринта. Всичките планове отиват на майната си, сутринта получих по куриер гелови бои за торта на Мъро да правя. Щях да правя фондан.....Ама нямам никакво, ама никакво желание. И така се намръзнах, краката ми бяха подгизнали. Тресе ме, май и Т вдигам. Просто ми иде да се гръмна. Не стига, че сме го закъсали финансово, и разчитахме на тези пари за крайни случаи и за РД-тата ни, ами вече и тях ги няма. Между другото полицая от икономическа полиция при който пусках жалбата, каза, че в момента Пиреос са на мода. Така, че ако имате карти на Пиреос имайте едно на ум къде теглите пари!

Вече съм с 38,1 Т.....

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 20:15 от maria_m

# 694
Много ви благодарим за топлото посрещане.Малко ми е трудно да отговоря на всеки по именно, защото малкия изтребител лети с проходилката и се заклещва по вратите, та трябва да ставам през 2 мин.  Joy

Каде мога да кача снимка и съответно да видя колко сте порастнали всички ?  Simple Smile

# 695
Мария, недей се измъчвай, не си разваляй настроението! Замисли се  - кое е най-важното - да сме живи и здрави, с другото ще се оправим ....Много ти се струпа, най-гадното е, че след нещо хубаво ти се случват гадни неща, но ..... какво следва - Рожден Ден! Посрещни си празника на детето и ще видиш . . . леко полеко ....
Капмех Hug, твоите постове преди година ги помня и от време на време, като поглеждам първата страница се сещам за вас. Снимки качваме и тук, но най-добре в албумчето в снимка.бг
Дейзи, страшни каскадьори са малките, когато пожелаят, още не мислят, а на нас косите ни се изправят и побеляват .... Страхотна и адекватна реакция от твоя страна, аз едва ли щях да реагирам толкова бързо ...
Катеричке, дано не вдигате отново тази високата температура! Зная много добре как е, а при нас баш на рождената дата .... Не искам да си припомням отново ...
Всички болни да оздравяват!!! Не свърши ли вече тази грипна вълна, нали уж в студеното време няма грип?! newsm78

# 696
Добра вечер и с последният влак само да честитя на Мила, Ради и Митачето  Hug Отивам да лягам, че съм мнооого изморена , утре ще наваксвам  Grinning

# 697
Честит първи рожден ден на малките красавици Ради и Мила, както
и на Митко! Да са весели и щастливи деца!
На майчетата им пожелавам много щастие и радост с малките сладурчета!

Аз имах гости и нямах никакво време да се включвам. Не съм чела назад и утре ще наваксвам. Май че се разболявам, защото нещо ме наболява гърло.

Видях само, ча Капме е тук!!!! И много и се зарадвах.
Тодорче Hug
Мария, не съм прочела точно какво ти се е случило. Но те прегръщам и вярвам, че лошото вече е зад тебе!
Цунки за всички!!!!

# 698
  Честит празник на красивата принцеса Ради, все така да е лъчезарна и усмихната   bouquet
  Честит празник и на Митачето, мама Дидишонче да има много поводи за красиви снимки   bouquet

kapmeh скоро се бях сетила как с теб и Снежи ревяхме, че никога няма да родим  Crazy . За храненето мога да кажа какво помага при нас - тиквата ! Сладичка е и с нея пробутваме всичко - заешко, пилешко и какво ли не  ooooh! . Сипвам при яденето което е отказал, но не разбърквам, а загребвам и от двете и така ... Пу-пу, дано все така помага, че ... Praynig

Имаше и още , но ...  Embarassed

# 699
  • Русе/Germany
Да хвана последните минутки на днешния ден и да честитя а Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Радосвета, Мила, Димитър, Стефани, Дамиан И Вяра! Да са много здравички и послушни деца.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА МАМИТЕ ИМ  Hug

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 00:15 от Snejinka86

# 700
  • София
Aуууу, ужас! Не съм честитила на Мила!! Аз нали гледам само списъците в началото на темите, защото още не ви познавам добре и.... каквото пише там - това и аз пиша....! Много извинявай, Лолита!! Peace

Сега само за Мила - ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН!!  Да е жива и здрава, силна и справедлива, мила и добра, сладка и обичлива и да радва близките си и света с всичко, което реши да прави!! Hug Дано сте прекарали страхотно днешния най-специален ден!

И за Лолита - дано денят ти да е бил прекрасен и паметен!! Бъди щастлива с малкото си съкровище!!

# 701
Така е като някои поискаха да ги изтрием от 1-ва страничка... Crossing Arms

Момичета,благодаря ви за милите думи, ама не са наши заслугите. Организацията и идеята започна от момчетата от Офф-роуд форума, където ММ пише. Ние(в частност ММ) просто беше инициатора за нашия град. Преди малко си дойде. Цял ден беше там. Ходили и до Свиленград и там занесли малко помощи.И без малко на връщане да стане беля. Имало откъснат участък от пътя, ама защо трябва да бъде означено... #Cussing out Спрели са на 1м пред 5м отвесна дупка.  Praynig
Случайно или не, ама днес наобяд излезнах да платя градината на баткото и на връщане минах да купя опаковъчна хартия, подминах църквата и си викам,чакай да се върна да запаля една свещичка за здравето на децата.Покрай тях,запалих една и за нас...
.

И така и така съм будна, да взема да честитя на днешните рожденници и тогава да лягам

Честит Рожден ден на БОбо, Мъро, Мони и Кари. Да сте живи и здрави мили деца. Много весело и безгрожно детство ви желаем.

За вашите майчици:

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 00:25 от adi_v4

# 702
  • София
А сега да помоля за помощта ви... Ако някой знае, моля ви, кажете ми къде се продават в София захарни фигурки за окраса на детски торти и фондан. Peace И фонданът цветен ли е, или сам си го оцветяваш...?
Мисля, че споменах преди ден-два, че мъжът ми се разболя, а сега и колата ни е развалена, а всичко бяхме оставили за последния момент (все се опасявах, че Дария ще хване Варицелата от детската градина и ще се прецака рождения ден, а и нямах сили докато бях болна до безкрай...) и днес се оказа, че и двамата сме забравили, че трябва да потвърдим за тортата....! ooooh! Което вероятно значи, че няма как да стане за събота... А вече са поканени всички... и въобще.... Sick
Та си мисля, ако не открия сладкарница със спешни поръчки, просто да окрася някоя торта за възрастни (вече имам идеи...), но ми трябват фигурки и фондан... Rolling Eyes
А ако знаете сладкарници, които работят за кратки срокове - още по-добре! Peace
На болните - бързо оздравяване!!
Мария, сигурно ще ти върнат парите като се разплете историята! Peace Само дано дотогава не са ти объркали фатално сметките....! Sick
Дейзи, тази реакция е направо феноменална....или свръхестествена!! Wink Знам какво е усещането и как вярно се забавя кадърът... Само дето досега аз нито веднъж не успях да спася бебето, или себе си с бебето, от падане (предимно Дария)! Sad
Ади, добре, че нищо не им се е случило... Ужас....! Да сте живи и здрави! Hug

# 703
  • Русе/Germany
Хайде сега да драсна някой ред Simple Smile
kapmeh, мноооого дълго време питам за теб и те издирвах. Бях ти изпратила скоро поздрави по една мама от нашите Hug Много се радвам че се завърна в нашите редици Hug Да нацелуваш малката принцеса от нас с Боби.
Малеееееее, верно колко мрънкахме че няма да родим никога Joy Ех, добрите стари времена Mr. Green
В тази връзка, наближава края на темата ни Rolling Eyes, след 15 дневно влачене Twisted Evil
Трябва да се раздвижим малко че Ади ще забрави как се пускат теми Naughty Hug
Мари, мнооооого неприятно spoko как може все на теб да се случват такива гадорийки Sad надявам се да успеете да изкарате едни хубави РД и да те зарадват с бързина тези от банката и да ти върнат паричките Hug
Благодаря на всички които се изказаха по моите въпроси Hug

Много са болничките Sad затова няма да изброявам а ще пожелая всички бързо да влизат в крак и да ги разкарват тези пусти болести които и на -20 градуса успяват да върлуват #2gunfire
Колкото повече наближава датата на моето раждане толкова по-мъчно ми става. Днес показвам на ММ една снимка на една бременна жена и мъжа и целува корема и той ми вика "А да не искаш пак да си с корем Mr. Green" Joy но като си припомня как се влачех с големи тумбак миналата година по това време и висях във форума да 4ч. сутринта  Mr. Green понеже Боби риташе и не можех да спя
Ето ви един пост от миналата година по това време hahaha
Тони и аз имам някакви бодежи както ги описваш и ти но и аз не знам какво може да е това newsm78
И вече на третата крачка ми се стяга корема и не знам как ще я карам за напред. На мен много ми се спреше и си легнах но започна едно лудо въртене smile3514 и станах. Борих се до сега с ноктената на краката и едва дишах вече на последните пръсти.
На вас случва ли ви се като разговаряте с някого и да се задъхвате все едно тичате? Ужасно е. Хайде аз отивам да се чудя какви да ги върша  newsm78

Отивам да пиша още един пост, и после да не кажете че не пиша  hahaha

# 704
  • Русе/Germany
ЧЕСТИ РОЖДЕН ДЕН И НА ДНЕШНИТЕ НИ СЛАДКИ РОЖДЕННИЦИ, БОЯН (от бобената шушулка Party), КАРИНА, МЪРКО И  СИМЕОН!  ПОЖЕЛАВАМ ИМ ДА СА МНОГО ЗДРАВИ, ПАЛАВИ И ДОБРИ.
И
ЗА МИЛИТЕ ИМ МАМИ КОИТО МИНАЛАТА ГОДИНА СА СЕ МЪЧИЛИ НА ТОЗИ ДЕН Hug

Ето на кой пост попаднах като влизах преди малко да ровя за предния си цитат
newsm44 newsm44 newsm44 Плача от радост за Лори Hug Да им в жив и здрав малкия Боян и много палаво детство с кокера Mr. Green Лори мила всичко ще се оправи сега е важно че бебо е добре а ти си силна и ще се справиш. Много  Hug

Общи условия

Активация на акаунт