Дано бързо оздравява малката Бела!
Бингото де! Страхотно мирише, даже Стоян вече и за нас купува такъв! 
Наддал е 300 грама/11,400 сме вече/, см все си седят на 82 трети месец...

дано вече няма проблеми
Трябваше да прави тортата, всичко е накупено и сега аз ще я правя с инструкции по телефона. Доста гости няма да дойдат, че болни или не могат да стигнат заради снега и т.н. Щяхме и Симо да го оставим вечерта на мама, ние да излезем и това отпада....та отсега нататък ще се моля само здраве да има, всички да са добре, а партита,мартита, планове мланове няма да мисля...
Симо като порасне ще го пращам в южното полукълбо да празнува, да види какъв кеф е

да взема да драсна ред-два, че ще ни забравите 

Бързо да оздравява и повече никакви болници
Пателина дано днес вече сте по-добре и да няма и помен от гадния вирус 
Много кофти за сметката 
И малката ти голяма сладурка също да оздравява бързо
ГУШ 
и аз така съм се спекла сега с тоя вирус дето върлува, че съм накупила 3 вида температуропонижаващи и се моля да не ни се налага да ги ползваме 

браво за ваксината
ама той голямо детенце е вече и няма защо да се тревожиш от захласване 
овладяхте ли отита? дано вече сте добре и да ни се похвалиш с папкащо детенце вкъщи
Днес вече съвсем прозират горните ни резци, но сигурно поне още седмица ще се мъчим така 

подозирам какъв сърцеразбивач ще е след няколко годинки
, писна ми вече,измъчи се милата ми душичка 

,като знам какъв ужас е повръщане и Т 

,а Росенчо още ли казва Бай-Бай 

,а мъжо каза,че в тази люта зима,трябва силна храна и да не взема да се гътна без ядене и да си хапвам 

),много обича да си мята нещо през врата - кърпа, шал и да обикаля 
,ама сте хитреци,как не му връчихте тортата 

)

)
, та сега се замислям дали да не подхващам да пера вече с нашия прах. 

и ако ДА моляте да споделиш как се оправихте или всеки който знае да каже,че вечер бузите й грейват като светофар 

,има ли и други като нас които обръщат къщата с главата надолу и как ги забавлявате,че аз се изчерпвам 

в хола сме с дълга секция колкото стената и едната част е затисната с холната масата, другата с кошарата че нали имаме гости и малкия спи в нея а гардероба е с ключ. Но виж разклонителя под масата където е лаптопа не мога да го опазя и по цял ден се вре там и аз го вадя 
какво да ти кажа, "Боби донеси топката мамо" ходи носи я дава ми я и си пляска, аз я хвърлям и пак така докато спре да ми я носи, "Боби къде е телефона мамо, не чуваш ли че звъни" ходи търси го
слага го на ухото и си вика нещо като Ало
и ей такива историйки. Сядам да редя конструктор и той идва и започва да го разваля и като е готов си пляска. И такива работи общо взето правим 

блузка (хубава) 30лв
е не мерси
и така... имам и до църква да ходя да записвам датата за кръщенето и до заведението в което после ще празнуваме с родата но да видим кога ще се случи всичкото това.
сега го слагам на нея но не само главичката а и част от телцето и забелязвам че спи до колкото е възможно при него с една идея по-добре
честито и на техните майчета

След като заспи въдворявам ред и като стане - наново погром
При нас тъпото е, че през деня сме се заврели в една стая, щото не отопляваме целият апартамент, и престави си какво озверяване е ...и ние подаваме топки, любимото му е да ми носи книжки да му показвам животните и да му обяснявам кое как казва - стои и замръзва...
Че нали и ние сме от потящите се... 
Но пък с какъв кеф я правихме... и стана вкусна.
подозирам какъв сърцеразбивач ще е след няколко годинки 
Наистина е голям сладур - особено в този дизайн!
И тортата мноооого ми хареса! Явно е била и вкусна...
Перфектна е! И какво голямо момиче е станало това сладко бебче...! Да ти е жива и здрава!! 
Най-много обича да я водиш за ръчичките обаче - да се учи да ходи. 
Успех в шофирането и дано е винаги безаварийно!