Отговори
# 645

Честит рожден ден на днешните рожденици! Много здраве и щастливо детство им желая!

Нинче, наистина гадно!  Hug Дано бързо оздравява малката Бела!

Агилея, от Пчела ни е тортата! На снимката изглеждаше много добре, дано и на живо да е така! С едни патенца е, много симпатична!

И ние се перем с Тео бебе и белия омекотител, как му беше името ...  newsm78 Бингото де! Страхотно мирише, даже Стоян вече и за нас купува такъв!  Mr. Green

# 646
Е верно много тегаво се точи темата днеска, засрамете се деее  Peace

Биха ни ваксината, поплакахме само мъничко,после кръв и урина - в норма са, каза педката, това ми стига  Grinning Наддал е 300 грама/11,400 сме вече/, см все си седят на 82 трети месец... Whistling

Забравих вчера да кажа на Лена, че Еван е бил разкошен рожденик, направо да му изядеш шапето, а елечето а а - истиски гъзар Heart Eyes

Къде са Теди и Светулко се чудя... newsm78

# 647
прах тео бебе досега, ама оня ден имаше рекс бебе в ДМ с намалението за бебе ми излезе 4 лева 2 кг и хич не се чудих  Mr. Green
Галини, стискам палци!
Пателина ужасна работа  Cry дано вече няма проблеми  Praynig
Абе гадно време си е да му се невиди, вече го намразих истински
Моята мама се секна днес и не може да мръдне и лежи Sad Трябваше да прави тортата, всичко е накупено и сега аз ще я правя с инструкции по телефона. Доста гости няма да дойдат, че болни или не могат да стигнат заради снега и т.н. Щяхме и Симо да го оставим вечерта на мама, ние да излезем и това отпада....та отсега нататък ще се моля само здраве да има, всички да са добре, а партита,мартита, планове мланове няма да мисля...
Аз нали съм лятото, макар и края, и съм почти винаги рожденичка с коктейл на плажа Whistling Симо като порасне ще го пращам в южното полукълбо да празнува, да види какъв кеф е  Joy
Ванката голям мъж пуууу  Heart Eyes
Еван е джентълмен сладур, издокаран и той пуууу  Mr. Green  Heart Eyes

# 648
Момичета  Hug да взема да драсна ред-два, че ще ни забравите  Hug
На мен все по-малко свободно време ми остава и затова едва успявам да изчета и малкото публикувано  Confused Мъника взе да спи много малко през деня и все не смогвам да стигна до форума  Embarassed
Първо да честитя на милите ни рожденничета  Party
ЧЕСТИТО ПОРАСТВАНЕ НА ПРЕКРАСНИТЕ НИ БЛИЗНАЧКИ НА ЛИЗИ, И ПРЕКРАСЕН ДЕН-ДЕН НА АЛЕКСАНДРА НА КАМА! ДА СА ЗДРАВИЧКИ И УСМИХНАТИ МАЛКИТЕ БОНБОНКИ И ВСЕ ТАКА ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ   bouquet

Милата Бела spoko Бързо да оздравява и повече никакви болници  Naughty Пателина дано днес вече сте по-добре и да няма и помен от гадния вирус  Hug
Зелдичка да е жив и здрав новия член на семейството и да е верен другар на Симето   bouquet Много кофти за сметката  Confused направо си е безобразие с тези огромни битови сметки, може би наистина с бойлер по-прозрачно би било и поне ще знаеш колко консумираш. Сега не мога да включа каква марка е нашия, но помня че беше с дълга гаранция и гледахме да е с А клас консумация  Peace
Гале силно гуш и бързо да нормализира кръвното татето ти  Hug И малката ти голяма сладурка също да оздравява бързо  Hug ГУШ  Hug
Вале и Владко да се оправя бързо  Hug и аз така съм се спекла сега с тоя вирус дето върлува, че съм накупила 3 вида температуропонижаващи и се моля да не ни се налага да ги ползваме  Praynig
На всички дечица пожелавам бързо да оздравяват и да не тревожат милите си майчета  Hug
Миленче голям мъж Ванката  Heart Eyes браво за ваксината  Hug ама той голямо детенце е вече и няма защо да се тревожиш от захласване  Hug
Наде пиши как е Маша  Naughty овладяхте ли отита? дано вече сте добре и да ни се похвалиш с папкащо детенце вкъщи  Praynig

Уф, много кофти като ви чета на прибежки и като взема да пиша - всичко забравям  Embarassed
Благодаря на всички, които писаха за зъбчетата  Hug Днес вече съвсем прозират горните ни резци, но сигурно поне още седмица ще се мъчим така  Confused Струва ми се единия малко на криво тръгнал и хем ми е смешно като ми се усмихне, хем ми става малко мъчно за горкото зайче  Simple Smile
А, за праха да пиша - за сега най ми харесва как пере Тео бебе, но и от Rex бебе съм доволна  Peace

На всички, които се притесняват за организирането на РД, пожелавам всички подробности да се наредят от самосебе си и да се похвалите после с прекрасния празник, който сте си устроили  Hug Hug Hug

Еван е прекрасен рожденник  Party подозирам какъв сърцеразбивач ще е след няколко годинки  Heart Eyes

# 649
Дейзи, Маша е още със сополи Crossing Arms, писна ми вече,измъчи се милата ми душичка Cry
Уж бяха намалели,но явно  беше от това че й аспирираха нослето и след 1 ден пак , вече минах на Коларгол,дано да ги намали вече,че станаха 11 дена от както е със сополи, ами не сме ходили да гледаме ушетата,но забелязах че явно от хремата си затиска с пръстчета ушите Rolling Eyes иначе слагаме още капки!
Ако не спрат сополите ще й взимаме секрат,но трябва поне 2 дена да е била без капки Confused
Дано по-скоро му избият горните зъбки на Йоанчо,че аз вече загубих надежда при Боряна Crossing Arms
Пателина- много съжалявам,че сте преминали през такова изпитание,милата Бела Sad,като знам какъв ужас е повръщане и Т Confused,дано милата вече да е по-добре и това днес да е било инцидентно Praynig
Да споделиш как е в следващите дни  Praynig Hug
Галини- стисам палци Милата ти дъщеричка бързо да оздравява, а татко ти да се справи с кръвното Praynig Hug,а Росенчо още ли казва Бай-Бай Laughing
Пчеличке, как е Бобърчо,мина ли ми опареното Praynig
ММ е научил Борянка,че там пари и тя сама се е обедила и само пипа с върха на пръстчето и веднага си дръпва ръчичката Peace
Миленка- ние с теб решихме да пазим диета, и взехме че се оциклихме Mr. Green Whistling,а мъжо каза,че в тази люта зима,трябва силна храна и да не взема да се гътна без ядене и да си хапвам Rolling Eyes hahaha
Таа съм решила да го изненадам за празника на ТрифУн със едно дръвце със камъни (прави ги една дружка ) и ръчно направени картички,които са невероятни Heart Eyes
Вие ще им подарявате ли нещо Thinking
Бенджи,мерси за идеята за шейна Laughing,а пък Борянка вчера успя да се намъкне в една супер малка тавичка с размерите на чиния (седна вътре и беше супер доволна Joy),много обича да си мята нещо през врата - кърпа, шал и да обикаля Crazy

Лена,Еван много се е забавлявал със кексчето Joy,ама сте хитреци,как не му връчихте тортата Mr. Green
Много е сладък,истински мъж Crazy
Номер 11 и на мен ми е много приятно винаги когато пишеш Hug
Сигурно изпускам някой,но се моля да ме извините Peace
Прах, ползваме си Тео-бебе- бива(май-повече от Течен Бочко newsm78)
АА радвам,се че Хей -я Писа отново Peace Hug
Чакам всички да се завърнат иначе спирам да пиша(ей сега ще се завърнат  Praynig)
Сориии за дългото писание Blush

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 19:59 от nadejdata

# 650
Честито на рожденците днес! Да растат весели и безгрижни!  

Ние сме с растройство от 3 дни, днес малко понамаля и мисля че се оправяме вече.  Praynig Praynig Praynig

За праха - аз пера с Персил Сензитив, нали Ники имаше атопичен дерматит и оттогава така си остана.

# 651
Набързо само да се похваля - вече съм ШОФЬОР!!! Днес сутринта бях на изпит....беше мноооооооого тегаво, но по думите на изпитващия и на инструктора, се справих перфектно.......Похвал.....

# 652
Честито на днешните рожденици!!! Да са здравички, всичко друго ще се нареди!!!

Мими, честито! Леко и безаварийно кормуване!

За праха за пране - ползвам Рекс бебе, ползвала съм и тео бебе, от рекса до днес бях по доволна, ама...днес си изкарах обиколниците на кошарата след час и полвина пране на 40 градуса с праха по тях, явно е менте и не се е разтворил  #Cussing out , та сега се замислям дали да не подхващам да пера вече с нашия прах.

За Свати Валентин тая година (както и миналата) ще минем без подаръци, че покрай рожденния ден утре и в събота ще олекнем с 4-5 стотака  Whistling

Наде, тая Маша да яде топла каша и бързо да оздравява вече Hug

Дано Блеа вече да оздравява и да не плаши своето мамче  Hug

Снежи, живи ли сте в тва Русе, да не ви затрупа или отвя... , тук при нас има 80-90 см сняг  #Crazy

# 653
Бейбигърл, дано да се оправя бързо дечко Praynig Hug
Мария, честита ти Книжка, безаварийно шофиране Peace Hug
Бобчо, яде понякога Маша,ама не така както майка й иска, най-ме притеснява че яде много малко млечни продукти,но не мога да го променя Confused
Някой дава ли от десертите на Овко - Йогурт с плодове или Извара с Плодове Thinking newsm78

Дейзи, ти ли питаше за зачервени бузки на Йоанчо ,само вечер newsm78 и ако ДА моляте да споделиш как се оправихте или всеки който знае да каже,че вечер бузите й грейват като светофар #Crazy
Мажа с един крем,който уж ми го дадоха за студ,една огромна кутия с едно бебче на нея,но Борянка така го потроши,че едвам му се крепи капака Joy
Ох да ми е жива и здрава, голяма ми е пъргавелка Party
Моля ви да споделите какво правят вашите сладури Praynig Praynig Praynig,има ли и други като нас които обръщат къщата с главата надолу и как ги забавлявате,че аз се изчерпвам Thinking
Айде до скоро

# 654
Миме, ха честито! Леко и безаварийно и само да ти кажа, че за мен си герой щом си изкарала изпита на това време навън!  Peace

Аз Бобо не бих казала, че го забавлявам, но ние още си седим само в едната стая и той там си разтребва. Сега е много интересно да му дам солетка, той да отиде до ъгъла на спалнята, да направи завой и да се върне и така.

Наде, пробвай с Нахтхерце ли е какво е, така и не разбрах. Моя като му светнат бузите и го оправя.  Peace

# 655
  • Русе/Germany
Така, шефа спи вече и мама малко на компа  Wink
Наде, аз съм давала на Овко десертите и Боби много ги харесва, и на мен ми харесват що годе но аз не съм критерий де Mr. Green
А за разтребването на къщата, ми всичко що не трябва да се бута се бута Mr. Green в нас всички шкафове са затиснати с нещо или заключени, нямам нерви да подреждам на ново Crazy в хола сме с дълга секция колкото стената и едната част е затисната с холната масата, другата с кошарата че нали имаме гости и малкия спи в нея а гардероба е с ключ. Но виж разклонителя под масата където е лаптопа не мога да го опазя и по цял ден се вре там и аз го вадя ooooh!
За забавлението hahaha какво да ти кажа, "Боби донеси топката мамо" ходи носи я дава ми я и си пляска, аз я хвърлям и пак така докато спре да ми я носи, "Боби къде е телефона мамо, не чуваш ли че звъни" ходи търси го hahaha слага го на ухото и си вика нещо като Ало hahaha и ей такива историйки. Сядам да редя конструктор и той идва и започва да го разваля и като е готов си пляска. И такива работи общо взето правим hahaha
Бобчо, за положението в Русе не мога нищо да кажа Mr. Green не съм си показвала носа навън от не знам вече колко седмици. Само веднъж до МОЛА с Мими на кафе, един път до детския магазин да заредя провизии за Боби. Втория път беше много тегаво ходене понеже много духаше и вееше и няма как да чистят в такова положение.
maria_m, честита ти книжка. Леко и безаварийно шофиране от тук нататък  travel

Днес седнах да търся из нета дрешки за РД-то понеже май няма да можем да обиколим в Русе магазините но нещо не мога да харесам нищо. А в МОЛА цените са #Crazy блузка (хубава) 30лв #Crazy е не мерси Money и така... имам и до църква да ходя да записвам датата за кръщенето и до заведението в което после ще празнуваме с родата но да видим кога ще се случи всичкото това.
За зъбките, не се плашете. Има много деца които имат голяма пауза между растежа на зъбките

Я да ви попитам още нещо, забелязали ли сте че децата искат да си сменят страните на спане. Боби започна сам да се върти, там където му слагам главата той се завърта и си слага краката. От няколко дни иска да спи на моята възглавница newsm78 сега го слагам на нея но не само главичката а и част от телцето и забелязвам че спи до колкото е възможно при него с една идея по-добре

Отивам да се ровя още малко в нета и после ще мина да ви пожелая лека нощ Hug

# 656
Искам набързо да честитя празника на днешните рожденници-да растат здрави послушни  и усмихнати деца Hugчестито и на техните майчета  bouquet  bouquet  bouquet
 от 3 дни голяяяяяяямо мрънкане, тия зъби са ужас, а днес видях случайно, че още 2 пробива тобщо 12 Shocked,побъркаха го и много се поти постоянно се преобличаме #Crazy
нямам време-дано бързо оздравяват болните душички Hug Hug Hug

# 657
Добра вечер лейдис  Hug

Пателина, много неприятно преживяване сте имали, дано повече не се налага болници  Praynig

Наде, и ние обръщаме къщата, хем не ходи хубаво, а с опипване по мебелите  hahaha След като заспи въдворявам ред и като стане - наново погром  Tired При нас тъпото е, че през деня сме се заврели в една стая, щото не отопляваме целият апартамент, и престави си какво озверяване е ...и ние подаваме топки, любимото му е да ми носи книжки да му показвам животните и да му обяснявам кое как казва - стои и замръзва... Mr. Green

Янче, искаш да кажеш, че намираш зависимост между потенето и зъбките ли я кажи  newsm78 Че нали и ние сме от потящите се... Whistling

# 658
Здравейте момичета!

Влизам да ви почерпя по случай нашата годинка със собственоръчно направената от тате торта:

Не се смейте, ние толкова можем  Sunglasses Но пък с какъв кеф я правихме... и стана вкусна.

Преди една година се роди нашата Александра. Тогава още не знаех в какво се забърквам Laughing През тази година разбрах какво значи да заобичаш някого повече от себе си и най-накрая осъзнах кои са наистина важните неща в живота. Пожелавам и да е жива и здрава, да се радва на живота, а после да радва и нас с таткото на стари години  Sunglasses

Ето я на 1 ден:

А тук - точно на 1 годинка:

Не съм ви чела, изпуснах почти цялата тема, но все някога ще наваксам!

Честито и на другите рожденици днес. Мамите им май отдавна не са се отчитали.

# 659
  • София
Еван е прекрасен рожденник  Party подозирам какъв сърцеразбивач ще е след няколко годинки  Heart Eyes
Ееее, точно това щях да кажа и аз на Лена и забравих!! ooooh! Наистина е голям сладур - особено в този дизайн! Wink И тортата мноооого ми хареса! Явно е била и вкусна... Laughing
cama, супееер торта...! Grinning Перфектна е! И какво голямо момиче е станало това сладко бебче...! Да ти е жива и здрава!! Hug
Снежинка, не, не съм забелязала.... Тя много малко мърда нощем. Най-много да си завърти само главата на другата страна. Laughing
Наде, аз за забавления съм лош пример... - пускам я или в проходилка или в бънджи (от тези на стойка - на Фишър Прайс) и тя се забавлява сама. Или пък седи на диван с куп играчки и си рови и пипка и дърпа... Или същото, но изправена до дивана с играчките. Но тя не лази, не ходи - няма къде да ходи толкова! Wink Най-много обича да я водиш за ръчичките обаче - да се учи да ходи. Grinning
Мария, честита книжка!! Виж колко скоро я взе...! Супер си!! Hug Успех в шофирането и дано е винаги безаварийно! Peace
Зелда, дано майка ти се оправи бързо! Горките вие...! Rolling Eyes
Пчеличке, много благодаря! Ще качиш снимки после, нали? Peace

Общи условия

Активация на акаунт