Паническо разтройство - част 8

• 70 333
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
gabriela1121Офф ужасно е направо, я кажи ти как се чувстваш през по-голяма част от времето,какви симптоми имаш? работиш ли....занимаваш ли се с нещо, развличаш ли се?

# 136
За огромно съжаление психотерапевти има само в големите градове и пак са малко на брой.
Аз така като теб имам постоянни симптоми по всяко време на денонощието, но вече свикнах някак с тях и не ми правят впечатление, опитвам се да фокусирам вниманието си върху по-приятни неща...

За жалост си много права за психотерапевтите:( И аз искам да се науча да не им обръщам внимание,но е много трудно:( какви са твоите усещания главно? Ти работиш ли?

# 137
Ami pri men ima edno postoqnno naprejenie v gurdite, surcebiene i glavata mi se motae. Vsu6tnost, tova koeto me tormozi e 4e mi se zavurna straxa ot izlizane, kakto i PA na opa6kata v magazina, koeto i provokira straxa. Pri men e gadno, 4e sum v 4ujbina i nqma s kakvo da se razvli4am, nqma i s kogo da izlizam, sama sum po cql den. predi mesec me sukratixa ot rabota, kakto bqx Vi pisala i tova mai me srina savsem. 5 godini rabotix na tova mqsto, ne 4e mi xaresva6e, ama bez nego o6te pozle.4uvstvam edna samota i mai vsi4ko gubi smisul, abe dupka.Vse si mislq, 4e taka nqma da moga da si namerq rabota ili ako si namerq, nqma da moga da q rabotq. Stana dulgo.

# 138
Недей така, това с неизлизането е наистина кошмар, не го позволявай....аз в началото и аз бях така, но добре че си имам това малко слънчице и покрай него трябваше да излизам и съм благодарна много за това, а и мъжа много ме успокоява,обаче сега е малко далече от нас и аз затова може би пак се поддадох:(
ми колеги, приятели...за толкова време там нямаш ли? сама ли живееш в чужбина?

# 139
[За жалост си много права за психотерапевтите:( И аз искам да се науча да не им обръщам внимание,но е много трудно:( какви са твоите усещания главно? Ти работиш ли?

Работя да, не позволих страха да ме направи затворник. Най-трудния ми период беше преди година време, когато получавах ПА и беше адски страшно да ходя и на работа, но го преодолях този момент. Какви са моите усещания ли? – ми да ти кажа вече не мога да ги дефинирам Simple Smile Имам толкова много симптоми, че не мога и да ги изброя Simple Smile, но не им обръщам внимание, освен ако усетя, че се засилват и тогава започвам да търся къде е причината – с какво ги провокирам, дали с мисли, действия... и сега ми е по-скоро интересно Simple Smile , защото знам кой момент трябва да преработвам. Мен вече не ме плашат симптомите, а самата проямна, която трябва да предприема, не знам как бих могла да се разделя със свръхконтрола си Simple Smile, който е ядрото на моите проблеми..
Както е казал Айнщайн обаче : „Няма как да излекуваш нещо със същия ум, с който си го създал” Simple Smile

# 140
Здравейте, момичета! Мисля че точно в тази тема ми е мястото!. От може би година получавам някакви пристъпи - вие ми се свят и аха да припадна - но чак сега осъзнах, че проблема може да е в "главата ми", а не от сърцето, кръвното и т.н. Не мога да намеря логиката на случването им и кое ги провокира. Случвало ми се е тук като си седя на бюрото и съсредоточено чета във форума да ми се завива свят и да ми прилошава, много странно. Другата събота съм на психиатър за 1 път и за всеки случай, ако от този не съм доволна, ако може да ми препоръчате добър лекар в София. То аз не знам и как протича един преглед при психиатър, не знам какво да очаквам. Иначе аз съм много шашната, от най-малкото нещо се стряскам и търча по лекари, имам проблем и с щитовидната жлеза. Много се радвам, че ви открих, защото като казах на приятеля ми, че ще ходя на психиатър, той ми каза: каквоооо, късаме (в типичния за него шеговит тон)  Crossing Arms И тук със вас ще си споделям  Naughty
Аз се усмихвам всяка сутрин - като стана и видя котенцата ни и те почнат да ми се глезят и да въртят опашки!

# 141
maiamii, imam biv6i kolegi, da, no vseki si ima li4en jivot, puk i tuk ne6tata, t.e, otno6eniqta mejdu xorata sa malko po razli4ni, t.e. vseki za sebe si. Mujut mi e podkrepata samo. deteto mi si e v BG, golqmo e 12 klas.Mnogo mi lipsva i go mislq postoqnno. Psixoto mi smqta, 4e ne sum uspqla da preodoleq razdqlata mi s nego, kato go ostavixme v BG be6e na 12g. i tova e v osnovata na PR, a su6to i svruxkontrola. Nqkak si se 4uvstvam bezpolezna i nerazbrana. Kato, 4e dokuto rabotex ne be6e taka.Of vsi4ko mi e v glavata, ako s magi4eska pru4ka nqkoi da go promeni i da spre da mi puka za vsi4ki i za vsi4ko. Eto sega naprimer ot nqkolko dni reva zaradi bedstviqta v BG. :cry:Imam BG televiziq i na vsi4ki novini mu drupvam po edin rev.Aide 4e dosajdam ve4e, ama si go kazax.

# 142
gabriela1121, моля те, пиши на кирилица. Най-горе в дясно на екрана има един син бутон, на който пише EN и от там може да си сменяш езика  Peace

# 143
gabriela1121 какво ще правим с този контрол? Simple Smile Идеи някакви? Понеже си мисля, че не бих могла да разваля сключената сделка с него...

# 144
добре извинявам се

# 145
идея си нямам, надявам се психото да даде насоки, че иначе лошо

# 146
gabriela1121
Абе тея доктори нормални ли са бе. Cymbalta е един от най-силните антидепресанти за хора склонни към самоубийство и разни тен подобни. Я по добре я питай ка да ги спреш кажи на доктора че не се чувстваш добре с тях. Да ти измисля други. От тези хапчета може да ти прилошее да вдигнеш кръвно да припаднеш и т.н.Я моляте не сме чак за такива.

# 147
Мили дами, какъв е тоя свръхконтрол за който говорите, то май и аз съм така:((

# 148
  • София
gabriela1121
Абе тея доктори нормални ли са бе. Cymbalta е един от най-силните антидепресанти за хора склонни към самоубийство и разни тен подобни. Я по добре я питай ка да ги спреш кажи на доктора че не се чувстваш добре с тях. Да ти измисля други. От тези хапчета може да ти прилошее да вдигнеш кръвно да припаднеш и т.н.Я моляте не сме чак за такива.

Е браво, ти сега съвсем я стресна! Как може да пуснеш такъв коментар в тема за ПР?

# 149
Напротив трябва да е наясно какво пие. Може затова да не се чувства добре. Нека сподели с доктора как се чувства и той ще прецени. Споко gabriela1121 ще се опраиш може да не са това хапчетата за теб. Затова се правят различни терапии докато се установи кое е за теб. Hug

Общи условия

Активация на акаунт