Паническо разтройство - част 8

• 70 315
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Здравей, аз пия Золофт от юли месец насам.Почнах го от четвъртинка, на половинка, на едно и сега пак съм на половинка. По отношение на ПА мога да кажа, че няма кой знае какъв ефект.Но разбира се при всеки е различно, за една и съща диагноза може да не действат един и същи лекарства. По отношение  на липсата на желание- и аз имах един такъв период, май като увеличих на 1 хапче- не ми се излизаше, не ми се говореше с никой, абе нищо не ми се правеше, една такава апатия ме беше обхванала.Ако обаче тези твои реакции са през първите седмици от лечението, не се притеснявай, най-вероятно организмът ти ще свикне с лекарството и ще се приспособи.

п.с- аз взимам много малки дози, защото съм супер чувствителна към подобен род лекарства.

# 91
joan_25 ,мерси за отговора Hug.Пия Золофта вече от  1 месец ,по половин таблатка.Пробвах да го увелича на 1 табл.,постепенно,но имах чувството ,че ще откача направо.Такава напрегнатост,нервност,не ме свърта на едно място,и пак го намалих на половинка.А и много ме боли главата от цялата таблетка.При мен панически атаки има рядко,но за сметка на това са качествени. CryПросто от това състояние ,в което съм в момента не мога да се позная-няма  и помен от предишния човек,за съжаление ooooh!.А имам семейство,ходя на работа...И тази зима така допринася да ни се виждат още по-черни нещата,които ни тормозят. Rolling Eyes

# 92
Мили дами, не се тровете с тези антидепресанти.....няма полза от тях, спрат ли се и всичко се връща с пълна сила, от опит го казвам. Знам, че някой ще ме упрекне сега, но това е мое мнение....сами трябва да си помогнем, това е истината.

# 93
Здравейте. Преди време сама си определих , че имам ПР - страх ме беше от прилошаване , сърцебиене , страхувах се да стоя на опашка , да отида на лекар , внушавах си и все още си внушавам страшни диагнози. Общо взето страх ме е от всичко. С годините сякаш ПА намаляха , започнах да мисля по - позитивно и да си казвам , че всичко ми е наред в живота и наистина е така. Пооправих се и почти нямам атаки вече. Явно , обаче проблема си стои макар и временно да е в ремисия. Преди година две някъде се бях уплашила от един мъж , който всяка сутрин виждах на спирката. В началото не му обръщах внимание , той нищо не ми е правил/казвал. После обаче видях , че сякаш нещо не е съвсем в ред и почнах да се страхувам , че ме следи. Мина и замина това , забравих го , но после страха почна да се проявява с почти всеки непознат на улицата - ами сега да не би да ме проследи до нас ,и т.н. Сега пък и друго - много се притеснявам за съпруга си и си мисля страшни неща - ами ако му се случи нещо какво ще правя , сега мислим да пътуваме на кратка екскурзия и в ума ми са само лоши неща. Мисля , че ме е обзела параноя Sad.

# 94
Имам молба към момичетата от Варна да ми препоръчат добър психолог с нервно-вегатативна дистония съм и ПА.Много моля,ако има някой,който ви е помогнал пишете.Може и на лични.Благодаря предварително.

# 95
geiza,и аз в началото пих Золофт 4 месеца. Не ми беше добре през цялото време. Казват че е много добър но на мен не ми беше комфортно. После пих Ципралекс и с него ми беше супер  Simple Smile

# 96
Нещо усещам застой в този форум, дано е за добро:)

Моля, ако има такива сред вас....които са с постоянно гадене / все им е лошо/ и с едни странни усещания на вълни в слънчевия сплит, нека да сподели....че аз съм така и вече незнам какво да правя, все си казвам да не му обръщам внимание, обаче не става така лесно:(

# 97
Az puk ot kakto piq Cymbalta ve4e me e strax da izlizam. 5 dni samo sum go pila, ama... ve4e sujalqvam 4e go po4nax. Dano da e strani4en efekt i da premine, 4e mi pisna ve4e Laughing a gadene i svetovurtej si gi imam ot edna godina sus i bez AD Laughing, za vulnite s visoko kruvno puk da ne govorq. Dano nqkoq ot vas da vurvi kum podobrqvane, neka spodeli

# 98
Az puk ot kakto piq Cymbalta ve4e me e strax da izlizam. 5 dni samo sum go pila, ama... ve4e sujalqvam 4e go po4nax. Dano da e strani4en efekt i da premine, 4e mi pisna ve4e Laughing a gadene i svetovurtej si gi imam ot edna godina sus i bez AD Laughing, za vulnite s visoko kruvno puk da ne govorq. Dano nqkoq ot vas da vurvi kum podobrqvane, neka spodeli
Аз като ви казавам, че шибаните АД не правят нищо, освен временно подстискане...Sad((

Габи твоето гадене и световъртеж постоянни ли са?

# 99
Вие с какви апарати си мерите кръвното? Мъжът ми го изкархме хипертоник. Купихме уж много хубав апарат Омрон. Мериме, високо. Отиде на лекар, било му лекичко високо, даде му лекарство по половинка. След месец започна да не муе добре. Мерим кръвното в къщи 150/90.Отиваме при лекаря 120/80. Така цяла седмица. Накрая хвърли лекарствата, щеше и апарата да хвърли и сега си е много добре. А не му е добре понякога защото има много напрежение в работата. Дадоха му някакво хапче билково при нужда, казва се Седистрес, и с него се чувства добре.
Та исках да кажа че тези електонни апарати не мерят хич точно.

# 100
Вие с какви апарати си мерите кръвното? Мъжът ми го изкархме хипертоник. Купихме уж много хубав апарат Омрон. Мериме, високо. Отиде на лекар, било му лекичко високо, даде му лекарство по половинка. След месец започна да не муе добре. Мерим кръвното в къщи 150/90.Отиваме при лекаря 120/80. Така цяла седмица. Накрая хвърли лекарствата, щеше и апарата да хвърли и сега си е много добре. А не му е добре понякога защото има много напрежение в работата. Дадоха му някакво хапче билково при нужда, казва се Седистрес, и с него се чувства добре.
Та исках да кажа че тези електонни апарати не мерят хич точно.

Аз съм с Omron 1 но полуавтоматичния и съм много доволна.Те всички апарати които са напълно електронни не мерят варно а особено пък тези дето се слагат на китката. А за Omron това са най-хубавите апарати за кръвно номер 1, така че щом той ти дава грешка да не говорим за другите. А пък ми е чудно за съпругати след като има малко завишено кръвно за какво вднага му излисват лекартства за кръвно.Тези лекарства почнеш ли ги цял живот трябва да ги пиеш така че много добре е направил че ги е спрял.ЕЕЕйййй изкукали лекари. #2gunfire

# 101
Аз като ви казавам, че шибаните АД не правят нищо, освен временно подстискане...Sad((
[/quote]

Не е вярно това с АД Naughty.Била съм и със и без за да са ги измилсили значи има за какво. Когато бях без тях бях в една черна дупка , а откакто ги пиех започнах да излизам дори и на дискотеки.Така че оказват ти малко или много влияние.

# 102

Не е вярно това с АД Naughty.Била съм и със и без за да са ги измилсили значи има за какво. Когато бях без тях бях в една черна дупка , а откакто ги пиех започнах да излизам дори и на дискотеки.Така че оказват ти малко или много влияние.

А сега в момента пиеш ли , как си?

# 103
maiamii, pri men zamaivaneto e vednaga sled kato izlqza ot vku6ti, nezavisimo kude otivam i s kogo sum, a mi prilo6ava izvednuj mnogo silno sus surcebiene i mi minava kato se uspokoq, gore dolu sled 10,15 min., ne e postoqnno. 6to se otnasq za aparata za kruvno, moq e normalen sus slu6alki, kato na lekarite, na dr. ne im vqrvam mnogo.

# 104

А сега в момента пиеш ли , как си?

В момента не Simple Smile. Знам че са вредни и т.н. но пих ги към 1 година и ги спрях след като збременях и сега да чукна на дърво съм добре.Влизам отвреме навреме във филми ама се оправям а преди бях много зле наистина много зле Simple Smile #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт