Нищо не съм чела, нямам време да дишам
Отопляваме се с централни климатици (американките знаят), но включвам специални овлажнители, в неговата стая не пускам климатика, но си му е запушен носа и това е. Какво да правя?
Няма хрема, защото като стане и му минава запушването и си диша нормално
. За сегашната е малко раничко, но нищо друго не ми хрумна. Пиши ми на лични какви идеи имаш
Мерси за рецептата, ще я пробвам тези дни 

. Ако си решила да раждаш пак по-добре не се подлагай сега на такива процедури

Аз съм и давала такива неща,нищо и няма. Ама още не е на 8 месеца,та не мога.А и искам да вкарам още малко домашни манджи,да посвикне,че засега е почти само на пюрета

Не си изкукала, стига си се чудила и ти какви кусури да си намираш 
Отопляваме се с централни климатици (американките знаят), но включвам специални овлажнители, в неговата стая не пускам климатика, но си му е запушен носа и това е. Какво да правя?
Няма хрема, защото като стане и му минава запушването и си диша нормално
И Елена не е от подвижните. В този ред на мисли - преди да пропълзят вашите деца правиха ли нещо специално или директно се юрнаха?

. Преди малко се прибрахме от парка, излязох специално да я снимам как лази между пързалките и се изправя, ми то ще вземе да проходи детето. Не успяваме да се организираме с мъжо да снимаме как се пързаля, но довечера съм решила, взимам фотото и пак ще снимам.Препоръчани теми