Щото Ники и аз ще го пусна навън, ама мен ме е срам да излеза в космонавт и завита в одеала. Или що пък не? И без това съм луда.. 

Много е пъргава и много енергична... Дано си остане кротичка, че...
? Аз поне не виждам нищо притеснително в белега ми, има го, не е съвсем гладко мястото на пипане, ама не ме притеснява, на фона на огромните ми белези на двата ми крака от операциите заради луксацията, това е като драскотина
. Това за недостига на калций ме замисли, малкия не яде нищо млечно заради алергията, а в кърмата нямам идея дали получава достатъчно калций
. Освен да започна аз да пия калций, дали няма да се подобрят нещата
?
Ако си ти,кажи откъде си го вземала и как е като цена
Аз реших да взема такова,че първо е мноУ якУ и второ - нЕмам друг килимец и сме на дюс паркет 

ако е спокойно времето - иначе днес и беше много интересно - до сега не е виждала толкова сняг
вече копира като ксерокс от всички - много е смешна
знае че капачката затваря буркана, че червилото е за рисуване по шалтетата на мама (добре че са те че дивана е цвят екрю) и като види прахосмукачка, торбичка с нещо, чорап чехъл или обувка - няма нужда от други играчки
като кученце е
иначе все още сме хипер злояди
и тя вече спи само при нас но иначе за НЕспането - да не ме чува дяволът доволна съм - минахме на преходно мляко МилМил2 и докърмвам и започна да спи от 10 до 7 с две бързи цоквания към 12 и 5 които понякога пропуска
- не знам дали е съвпадение но от първата вечер с това мляко започна да спи - разбира се има и нощи дето не иска но тогава са зъбите а за тях няма лек ... абе не знам ама аз се наспивам горе долу 
много и е интересно като влизам в тоалетната но още не съм я слагала на гърне защото все ми се струват големи за нейното дупе пък и тя както реве при срещи с нещо непознато ... при вас как е?

че заспивам на компа вече ... ПП гледам и ММ заспал на дивана ...
Дано и ММ е на същото мнение, че много мразя да ми спират ентусиазЪма
)))Препоръчани теми