МАЙчета се цупят и реват , бели малки зъбчета растат!

• 33 470
  • 719
  •   1
Отговори
# 75
Деси, Гери, само обиколници има в Джъмбо. На мен доста ми харесаха, купих, но досега не съм ги ползвала.

Поли, откъде свали онлайн версия на Фицхю? Аз потърсих, ама нещо не намерих... пък на таблета ми е много по-лесно да чета и не се нуждая от светната лампа.

И аз трудно правя гимнастика - като много ми се противопоставя не го насилвам. А за еволюционния план - направо се скъсах от смях.

За пъзелите - имам 3 от Метро, цифри, по 16 лв. В Джъмбо има цифри по 9 лв. За съжаление двата комплекта са с различни накрайници, та след като бях купила 2 комплекта от Метро, нямаше как да взема от тези от Джъмбо.

# 76
Здравейте момичета,

Приемате ли една позакъсняла майска мама. Отдавна ви чета и все се каня да пиша, но не успявам. То, вече рождените дни обсъждате, а аз още се спотайвам. Embarassed
И така – имаме си момиченце Елена, родена на 10 май 2011 в Майчин дом София. Имаме си и батко Боян, който е вече почти на 5 години.
Живеем в София, иначе аз съм от Варна (която обожавам и прекарваме много време през лятото с децата там), ММ от Бургас, такаче по местожителство чувствам близки много от вас.
              Мисля, че в общи линии, представих скромната ни фамилия.

Поздрави Simple Smile

# 77
Здравей Dana  Simple Smile Ще се радвам да чета постовете ти Simple Smile

# 78

Благодря Sendy!!!Много мило първо посрещане  Hug

# 79
хахаха,гледам Хоупова подела агитация срещу мен Mr. Green
Я че си трая,трая,па че взема да се изтропам накрая,след като ме предизвиква Joy Twisted Evil

Муше,тенкЮ на теб и другите,които се включиха за пъзелите Hug Още утре съм забита в Карфур да рия Crazy

Жужи
,все те забравям тебе ooooh! Скорошно оздравяване на малката бонбонка Hug

За гърнетата
-Хоупова,ти тия гърнета за тебе си ли ги вземаш newsm78 МноУ фИешън бе,само не знам  Ф-то дали ще ти отговаря hahaha
Моето мнение по въпроса - изобщо не ме интересува д-р "Еди кой си" кво казал и кво открил,скоро ще започвам да го уча на гърне поради цели 2 причини Naughty Първо - нямам намерение да ми се тътри с памперса до предучилищна възраст и второ - трЕбе се пести от памперси ПОНЕ Twisted Evil Гърнето ми е напълно обикновено!Не обичам хората,които възприемат WC-то като забавление Mr. Green

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ,РОДЕНИ НА ДНЕШНА ДАТА!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

П.П.Душе,къде се затри ПАК newsm78 Вземи се включи,че започва да става забавно....Ъгейн Crazy

# 80
За гърнетата[/b]-Хоупова,ти тия гърнета за тебе си ли ги вземаш newsm78 МноУ фИешън бе,само не знам  Ф-то дали ще ти отговаря hahaha

Не обичам хората,които възприемат WC-то като забавление
Т'ва си беше "Право куме в очи" !!!  Twisted Evil
И намекваш нещо за ф-ито на д-то ми ли????  Twisted Evil
 Joy
Кой по дяволите е Фихцю????  Shocked newsm78
И , все забравям да кажа, много ми е сладко заглавието на темата ни!  Blush
Отивам да избирам лолкъри, Буба да пише и тя, да каже дали и откъде ще търси!

# 81
Леле,Хоуп!Голям студ при вас!Аз не съм за такива места.
В тази връзка да се похваля- с Марто отиваме малко на топло!Африка ни зове! newsm44
Приемам всякакви съвети за пътуване с бебе! Praynig

Много са готини гърнетата!
Аз по въпроса решение не съм взела.
Малко съм несериозна попринцип  Mr. Green и не знам дори да се хвана,колко ще съм редовна Thinking

Относно пъзелите-някой купувал ли е тазкива без цифри и букви?Тоест да няма вътрешна част която се вади?

# 82
ауууу, Тедиии, ей сега ти завидях!!1 Вярно ли отивате в Африка? Това ми е несбъдната мечта на мен - особено Зимбабве, ЮАР...охх, мечтии...моля те , да направиш много снимки!
Провери какви ваксини трябва да му направиш на Марти! И вземи всякакви машинки за пречистване на вода , то зависи и къде точно отивате де...Пиши повече, че ми е адски интересно!

За лолкърите - току що отнесох един (Хера да му мисли, ако се окаже гаден!!! Twisted Evil)
Те този:

# 83
Набързо минавам да почерпя за месечинката на моето мишле Павел!
Почерпете се кой каквото му е на душата!

# 84
 Ето ме

Снощи беше тежка вечер, днес се надигнахме в 11 с Рафаелчо, въобще не знам мъжа ми как отиде на работа  Confused Днешния режим е тотално изместен  ooooh!

За Уолкър- и преди съм казвала и показвала какво имаме ние. Дядо Коледа го беше оставил под елхата за Ралфи.
Вие нали на майтап му викате Лолкър?  Embarassed

За гърнета и памперси, който е решил да маха памперса, мога само да му пожелая успех  wavey #Silly
 Joy

Ние излизаме, че днес тук е 17 градуса, страшно приятно време, направо пролет  Heart Eyes
Завиждам на всички, обаче, които имат сняг и истинска зима...  Grinning

По-късно ще се включа пак   bouquet

# 85
  • София
 ДВ и от нас! Laughing Laughing
Малко се позатрихме, но сега прилежно прочетох всичко и ако за помня нещо ще го изкоментирам Mr. Green
Първо- честито на всички бебчовци с поводи през последните 3 дни- да са ни живи и здрави и все така добре да се развиват!  bouquet
Чета, чета за постиженията на вашите бебоци, после препрочитам бебешките дневници на Кики и Вики и все повече се убеждавам, че Маги е или голям мързел или бавноразвиваща се  Thinking ooooh! Ами- седи що годе стабилно, но мрази да е по корем и затова никога няма да пролази-щом я обърна следва писък и моментално премятане по гръб! Ето тази е любимата ни поза:
http://prikachi.com/images/842/4316842A.jpg
 Магелана си ходи с проходилка, но не се сеща как да преодолее прага, от номерата може само да ''пее'' 3 тона и да дава ''боц''. На друга дресировка не реагира hahaha
 Вчера ни изкара акъла-  напипала една гланцова лепенка от проходилката без тати да я види и я глътнала уж. #Crazy Тати ме вика и каза: ''Маги е болна- започна да повръща'' Докато го казва и тя вече връща на фонтан ooooh! Аз, веднага я вдигам и обръщам надолу с главата, докато не е посиняла и лепенката изпадна! Добре, че всичко приключи толкова бързо! Peace
 Питахте за промяната-ами не знам на какво се дължи, явно на Божия намеса, но е много по-спокойна! Hug Само тази нощ беше киселка, но това е от последния прием на 5- валентната ваксина- ние нали ги правим по една, та до сега се точим чак!
Ние: Нито сме болни, нито сме здрави- момчетата са хремави, мен ме понаболва гърло а ММ-глава. Днес се наложи да ходя на работа с Кики , Маги и тати- голяма гледка бяхме- пациентката ме гледаше странно  hahaha, шефа ме ядоса (качил е цените и то сериозно! Shocked) и изобщо ми е едно такова никакво....
Уолкър- няма да ползваме или поне не сега, ако преценя, че ни трябва -ще се сдобием с такъв!
За детските кухни ще се повторя: Има такива, само с адаптирано мляко, подходящи за нашите деца, но не знам дали не са само за София!
За гърнето: Аз не бързам изобщо,защото си познавам децата, но съм виждала много малки дечица, чудесно приучени към него-явно си е до дете- не пречи да опитате и ако не става да го отложите за по-късен етап!
Хоупи: Да ви имам гърнетата- те като трон, то ..ако ги имах май по-скоро аз бих се възползвала от тях Joy
Бубе: Ако твоето момче е с математичеси възможности направи всичко възможно да го развиваш- Вики е математически гений- на 2 смяташе до сто на 4 знаеше таблицата за умножение, а в 1-ви клас смяташе корени и степени! Сега, въпреки, че ходи на забавна математика като че е поизостанал- тази година не се справи с олимпиядата добре и не мина на 2-ро ниво...макар и задачите да са много трудни и логически-аз не го оправдавам, смятам, че не развива дарбата си и постепенно ще я загуби!Неговият отговор е:''Нали ходя на компютърен дизаин и се уча да правя сайтове- в това е бъдещето! ooooh!
Колкото до индийската кухня- за мен тя е непоносима- мразя люто и силни подправки! Падам си по по-простите неща, като италианска кухня например!   chef bowuu
 В готвенето съм средна работа- това, което го мога- го мога, но има неща, които никога не се научих да правя добре!
 Хайде стига толкова от мен- само да отбележа, че видях сладката рошла на Жужка (завид,завид за косата)!
П.с. На 02.02.2012- вестник Уикенд: очаквам там да я има Магеланка, но не съм съвсем сигурна!

# 86
Бубе, викаме му Лолкър покрай моята сватя (която я отнесе триглав аламя, в дън гори Тилилейски) каза, че така му викали  Mr. Green
Ти вЕрно, че показа вашия Лолкър, аз вече забравям (от възрастта е)
Завид за топлото време!
Филип сега е със запек  ooooh! Tired Давам пюрета от круши и сини сливи. Други Нелкеарствени съвети?  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 22:10 от Норе

# 87
Филип сега е със запек  ooooh! Tired Давам пюрета от круши и сини сливи. Други Нелкеарствени съвети?  Rolling Eyes

Овесени ядки  Peace

# 88
  • Сливен
Simple Smile Успях да ви изчета най-после... Днес не ми остана никакво време да седна и да се поровя в нета...
Ели е видимо по-добре, секретите почти изчезнаха, но въпреки това реших да я заведа при педито да я види... Гърлото е ок, хремичката отшумява и остава още само ден да и сложа от свещичките Вибуркол Simple Smile Но пък нашия тати днес не отиде на работа, че той пък е с Т и му е отпаднало... Дано не е друг вирус, много ме е страх и Ели да не прихване... Sad

За гърнето - мисля, че е раничко още и не бързам да купувам... Много са мънички и някак не ми се вярва, че могат да се учат на тази възраст...

Честита месечинка на Габи, Симонка, Павел, Митко и Йоана Simple Smile Да са здравички и много усмихнати  Hug

# 89
ох, пиша, пиша и вече три пъти се затрива  #Cussing out

та накратко...

Марте, радвам се, че Маги сега е вече по - добре, след глътането на лепката. Hug
А да ти кажа, Еди, също не обичаше да стои по корем, но пък пролази. Не се притеснявай, някои деца явно го дават по яваш, яваш  Heart Eyes То пък мойто сега такова шило стана и само иска да се изправя, докъдето се докопа да се изправя...  Crazy и все да върви  Crazy

Относно постиженията: Еди показва "здрасти" с една ръка. Показва "мием, мием ръчички", Показва и колко голям ще порасне, прави и "боц", по едно време и танцуваше с глава, много яко го правеше, особенно на песни на Майкъл Джексън, но вече не го прави. А днес успя да направи и "браво". Всичко под команда, а понякога си ги показва без команда, като някое маймунче - номерата.  hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт