МАЙчета се цупят и реват , бели малки зъбчета растат!

• 33 474
  • 719
  •   1
Отговори
# 615
Добър ден:)

Почивка.. какво е това, забравих, не се очертава в близките месеци да разбера:)

Светле, препоръчвам ти каланетиката  с инструктор Жени на Басейн"Спартак" -много е готина.

Луси, неприятно, но факт. Не се тревожи излишно, така или иначе времето не може да се върне назад.

За добрата новина,хмм аз май не съм направила нищо добро, но получих..... когато се натръшкахме всички болни, жената която прибира Марти от училище ми се обади да предложи помощ . А колегите на съпруга ми поеха неговата работа, за да може той да се грижи за нас.
Има все още добри хора:)

Хубав ден и весел празник:)

ПП:Искам да сменя Памперс с друга марка пелени, препоръчайте някои?

# 616
   Честит Св.Валентин, момичетаааааааа!!! Пожелавам ви да се опиянявате от любов още много дълги години! Two Hearts
    Спасдиди, по-добре сме да чукам на дърво  smile3538 Обаче много и се спи на душичката ми. Издържа будна около час и нещо и започва да мрънка. Освен това няма много апетит,но се надявам че е временно. Кашлицата ни от самото начало си беше отхрачваща, което беше много странно  newsm78 А Ириндичка кога е била болна? Нещо съм пропуснала  Thinking Оздравявайте бързичко  Hug
   Я кажете сега, аз го имам това морско конче, ама как да и го пробутам да спи с него. Тя хич не го отразява! Като се събуди първата и работа е да ми напипа ц*ците. Ако ги открие пак си заспива, мачкайки ги, обаче ако съм с гръб се събужда веднага и започва да се катери по мен и да ги търси. Обмислям варианта да и купя изкуствени- ми да си спи с тях. То се е видяло, че играчките не ги признаваме много!  Crossing Arms

# 617
Момичета,благодаря ви от сърце за куража и милите думи Hug Казват,че времето лекувало всичко...а дали премахва вината...

Днес ще се опитам да бъда малко по-позитивна,защото наистина всеобщото настроение тук е под нулата и имаме нужда поне на празника да бъдем малко по-ведри,оптимистични и ... влюбени Wink
Честит празник на всички ви,пожелавам много любов и приятни емоции с половинките ви Heart Eyes

Алекс,Алекс
...с такова нетърпение очаквах да се появиш в темата,а накрая кво стана - ти се появи с много "добра" новина(хемороидите Mr. Green(ужасна дума),а аз те посрещнах с още "по-добра"... ooooh! Радвам се,че си сред нас,дано поне ти успееш да внесеш малко по-весела нотка тук Peace Все се каня да пиша,че колкото пъти гледам общото клипче на децата и като видя Ириндата и се сетя за твоя коментар на едната снимка,че приличала на "римски папа",се хиля като луда и ММ ме гледа доста озадачено като е наоколо Laughing

Душе,Сума
,благодаря ви за отзивите за кухнята Hug(в тази връзка,Сума,кво нЕма да свикнеш на Сума,като само те Сумосвам hahaha)

Мили,така кротува докато го храня,че понякога и двамата сме мармалад с пюрета  Crazy Понякога ми дърпа лъжицата от ръката с такава сила,че не мога да я изтръгна,друг път както цялата уста му е в пюре,минава хубаво с ръката си през нея и почва да маже косата си,друг път ми захапва с мръсна уста таблата на стола за хранене....абе екстри да искаш Mr. Green

Тони
,това за 20-те евро,хубаво,но аз честно казано не смея да се зарадвам като намеря кинти,защото след това обезателно губя нещо(пари или вещ).Но то си има такова поверие по принцип,колко е вярно не знам - но при мен важи с пълна сила(като всичко лошо естествено Mr. Green)Абе да си ги изхарчиш със здраве Wink

Михаела
,дано при вас нещата се оправят бързо,че ми стана много тъжно за малката Селин Praynig

Мария,на теб искрено ти завиждам за зумбата Wink Това си е голяма емоция и разтоварване Naughty Колко дни в седмицата ходиш,каква е цената,какво е времетраенето на тренировката и колко човека сте в група(подробничка съм,но ... отново професионално изкривяване Mr. Green)

Нандисима,тия снимки и тая майка ми скриха шапката,наистина ме накара да се усмихна Hug

Мист,препоръчвам Пуфис Peace Преди време бях решила да пробвам нещо друго,но безславно се завърнах на тях и мога да кажа,че са много добри Wink

Марте,как сте Thinking Желая ти незабравима вечер,изпълнена с любов и...още нещо Heart Eyes Wink

Малките сладурковци Нико и Дани,са разкошотия Heart Eyes

В.наааааааааааааай-накрая след 4 месечно  трескаво очакване,изкара третия зъб Mr. Green Интересно,че не е първия резец,а този до него,преди кучешкия,но вече съм доволна на всичко,че тези зъби ми взеха здравето ooooh! Симонката на Опосумчето трябва да ги направи вече 10-15 зъба,ние още на трети се молим,а душата сигурно още рие за първи Twisted Evil
Другото интересно при нас е,че започна да ми отказва млякото,което е сигурен признак,че трябва да започвам да го храня с нещо различно,защото скоро може да започне да ме замерва и с пюрета,то бива бива едно и също тъпкане,ама чак пък толкова Whistling Тези дни ще взема бележка от педи(аз всъщност две бележки ли трябва да взема  newsm78 защото ние нали сме вечно различни и ще бъдем записани на две кухни) и се обаждам на кухнята да ми носят яденето и да го почвам Naughty
Освен това се задържа за около 10-15 секунди прав без опора Heart Eyes Хехе,аз на кво се радвам,а някой вече проходиха и хич не им пука Sunglasses
Имам следният въпрос:има ли друго дете,което да си смуче палеца и това да е единствения начин,с който се успокоява и заспива или просто си го смуче за успокоение,или просто,защото му е кеф Mr. Green

П.П.ДесиШиша,пиши какво се случва с детенце и операцията му,че ми е много мъчно за него Praynig  Hug

# 618
  • Варна

Честит Свети Валентин на всички влюбени! Честит Трифон Зарезан на всички любители на виното! И честит двоен празник на любителите и на двете Mr. Green!

Честито и на всички месечинковци!

Мария,на теб искрено ти завиждам за зумбата Wink Това си е голяма емоция и разтоварване Naughty Колко дни в седмицата ходиш,каква е цената,какво е времетраенето на тренировката и колко човека сте в група(подробничка съм,но ... отново професионално изкривяване Mr. Green)

2 пъти седмично ходя /за повече трудно мога да отделя време/, 6 лв. е на посещение, ако се вземе карта излиза по-малко, зависи от картата /аз си вземам за 10 ходенета и ми излиза 45 лв. картата/. Времетраене - около 50-55 минути, към 15 души сме... Абе много е яко. Но има и други начини де, аз преди да забременя ходех на салса, пак ми действаше анти-стрес и анти-депресиращо /а и плакнех очи по красивия инструктор Embarassed/, на ориенталски танци също съм ходила, но сега предпочетох зумба, че е по-интензивно, а аз имам доста сланинки да горя. Много е готино, защото пускат яка музика, танцуват се различни неща и на мен ми е много забавно.

Днес забелязах, че имаме избило 5-то зъбче до първия долен резец. Кога е избило идея нямам, Валентин напоследък е мнооого спокоен и си спи като преди до около 6 сутринта, като изключим една нощ последната седмица, когато рева като ненормален, ама тогава пипах и нищо не напипах newsm78.

# 619

ПП:Искам да сменя Памперс с друга марка пелени, препоръчайте някои?

от "памперс" минах на "либеро" и съм доволна! Peace

# 620
  • Варна
Аз също съм доволна от Либеро, както и от Пуфис /всъщност, между Либеро и Пуфис почти не намирам разлика, освен в картинките/. Хъгис също ми харесваха, но последните няколко пъти попадам на партиди дето пропускат и Валентин ми се буди 2-3 пъти целия мокър нощем от тях /без да е пишкал кой знае колко/ и повече няма да рискувам с тях.

# 621
Луси, ние изключително много си смучехме палеца, почти постоянно, за заспиване, за успокоение, за всичко. Биберон отказа от самото начало, предлагах какви ли не. Постепенно сама престана да го лапа през деня, играе си с играчките и разни други предмети като дистанционни, стари телефони, торбички и всичко до което се докопа и така забравя за палеца. Но заспиваме на гърда и ако се измъкна преди да е дълбоко заспала си лапа палеца отново. Също и през ноща, спейки, понякога също прибягва до него.
Аз много се притеснявам за смученето на палчето, защото баща и си го е смукал много дълго време, а нашата педи каза, че било наследстевено. Знам, че е възможно да си изкривят челюстта. Аз купих един горчив лак за тази цел, но не посмях да го използвам, защото се страхувам да не си бръкне в очите.

# 622
  • Варна

В.наааааааааааааай-накрая след 4 месечно  трескаво очакване,изкара третия зъб Mr. Green Интересно,че не е първия резец,а този до него,преди кучешкия,но вече съм доволна на всичко,че тези зъби ми взеха здравето ooooh!

Имам следният въпрос:има ли друго дете,което да си смуче палеца и това да е единствения начин,с който се успокоява и заспива или просто си го смуче за успокоение,или просто,защото му е кеф Mr. Green

айде честито  tooth и при нас отгоре излязоха първо страничните резци.... гледката е потресаваща  Laughing Вампирите пасти да ядат  Laughing
А за пръста - кво се ядосваш, нали се успокоява, кво ти трябва друго  Laughing Симона сега я мъча да я уча на биберон ама нИ ще!!! Дърта магарица стана, хората почнаха да се отучват, ние тепърва се учим!
Много болнички, много депресирани.... гадната зима край няма... и на мен ми се стегна душата вече не издържам! Положението при нас пак е крайно критично, ма то кога не е било  ooooh! Инъче нашата добра новина е, че почнахме да ядем  Mr. Green Кухнята й хареса слава богу! Друго ново и интересно при нас няма...
Бързо оздравяване на всички болнички  Hug

П.П. А Нелка имам да я черпя... тя си знае защо  Hug Нелка, взаимно е, да знаеш!!!  Hug

Да взема да пльосна една снимка, че ни забравихте  Blush Ей това прави по цял ден - ходи из кошарата със събути гащи  ooooh! Joy
http://prikachi.com/images/432/4401432d.jpg

# 623
Хахахаха, Симонка е един път на тази снимка. Joy Много е готина. Heart Eyes

Аз познайте къде отивам само да се събудят брат и сестра - да купувам каска на Нико. Rolling EyesИзобщо нищо не ме оставя да свърша през деня откакто се научи да се изправя сам...само да види опора и се изправя и стои на крака...а лази като мравка-бързоходка и за отрицателно време стига до място за изправяне и докато погледна се е изправил и се клатушка и изпадам в див ужас как може да падне и да си разбие главата на теракота. ooooh! ooooh! ooooh! 5 пъти скачах да го придържам докато напиша тук 2 изречения. Бори се с мен да го пусна и като скарабей е отишъл до другия край на стаята и е намерил къде да се изправи. ooooh! Още не се сеща как първо да седне на дупе и тогава да полягва, ако ще го прави и на 2 пъти въпреки всичките ми усилия успява да се удари в пода, макар и леко и после е рееееев. ooooh! Та отивам да му взема каска поне главата да пази, пък че ще е син по краката вече съм се примирила, то и на Рая коленете са все сини, въпреки че ходи по-добре от мен. ooooh!

Люси, ти сега ме метна в оркестъра - за първи път чувам подобно нещо..аз даже пуснах фиш за евромилиони - ти ще губя нещо...недей така....досега не съм забелязала да губя нещо като намеря пари...пък било то и дребни, а това си беше банкнота....гооооляма....цяла 20-тачка. Wink

За смукането на пръстчето - има деца, които по този начин успяват да се успокояват, или го правят докато заспиват. Дано Венци да го израсте бързо този момент. Hug

djidjonka, страхотно ти изглеждат сладките. Браво!

Честити празници на всички! Много хубави емоции днес!  bouquet

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 17:42 от Tony_st

# 624
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА - кой кВото празнува!

Аз уважавам празника на виното! Еле, па червеното, което в момента ми е забранено!  #Cussing out Ама Ше се напия - няма да казвам на оня г.зовия доктор! Ще излязат накрая всичките ми скрити пороци!  hahaha

Не съм чела назад - само да ви кажа, кВо значи да си некадърна домакиня!  ooooh!
Правя един шоколадов сладкиш! Естествено наврях го във форма за печене, във вид на сърце!!!  Flutter
Тя явно е по-малка като диаметър и това любовно чудо, се наду зверски и се напука на няколко места!  Shocked
Взех една клечка за зъби да го бодна, по стар сладкарски обичай  Laughing и докато стигна до дъното, тя, клечката потъна вътре и аз сега не я виждам къде е!  Shocked  Rolling Eyes  Shocked  Embarassed
Въртях, суках го, ма нали бъркам директно, както е във фурната и не мога да видя точно къде е! В една от пукнатините е мам.а му!  newsm78 #Crazy
Сега довечера, мисля много любовно да изненадам ММ, като се набоде с тая опечена клечка /щото сладкиша още се пече/.  hahaha
Дано не се набоде някое от децата само!  Praynig

Вижте сега, отивам да го бодна с втора клечка, че вече замириса на препечено, докато пиша!  Thinking
Стискайте палци да не я изпусна и тази!
Всъщност и да се набодат децата, добре ще им дойде - заслужили са си го, дето ми ходиха по главата миналата седмица, докато бяха болни!  Mr. Green

# 625
  • Сливен
Честит празник на всички!!!

# 626
  • До морето :)
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ох, Спасдиди, ще ме умориш с твоите постове. Ти гледай на теб да не се падне клечката  hahaha
За играчката - ние така и не го взехме коня, имаме един бонбон, според мен става за заспиване и гушкане. Да видим  Laughing
Тони, така е, който излиза - намира. Аз по цял ден вкъщи какво да намеря  newsm78 Днес излязохме де, малко разходка. Хич не ми се прибираше, но обиколих улиците 2 пъти и нямаше какво да правя  #Cussing out
ДеСимонка, страхотна е зъблата.
Марте, как сте? Смятай колко ви мисля, щом снощи сънувах, че съм ви на гости и аз се заразих с шарка. Чудех се дали да се прибирам при Елена или още е малка, да заразя и нея  hahaha

Ох, днес интернета ми е ужасен. Ето, сега пак нямам, ама си пиша, все някога ще дойде. И не знам от доставчика ли е или Елена е дръпнала кабела не както трябва

За нас - ние сме добре. Лечето сега се направи на булка с пердето   bouquet Иначе ме е страх да се похваля, но от 2 нощи спим и се събуждаме по 1 път на вечер да ядем. Дано не е период.  Praynig

# 627

Ей ме на, не съм се затрила, ама понякога ми е трудно да се организирам или ме напада апатията и нищо не ми се прави  ooooh! Съответно не съм и чела. На няколко пъти влизах и се логвах, и аха-аха да чета и....нещо става, оставя за после и така....  Tired

Честит Св. Валентин на всички, които празнуват, на останалите честит Трифон Зарезан  Wink

Извадила съм продукти, подръчни, разбира се и ще правя торта за довечера- да зарадвам съпружеското тяло, че и без друго не съм му купила нищо, поне да го изненадам с топла вечеря и домашна торта  Heart Eyes

По темите, които мернах на тази страница- памперси в БГ ползвам на Либеро. За мен са номер едно! Жалко, че тук ги няма. Тук има памперс и Хъгис, на Памперс не ми харесват, защото нямат ластици на кръста и като се изпикае веднъж и това нещо висва до коленете..  Stop Хъгис пък, са на партиди, едни са супер, другии не струват...  ooooh!

Симонка каква ококорка е  Heart Eyes И колко много зъбчета има  Sunglasses И струва ми се, прилича на мама  Wink

Имам питане и аз- а може и анкета да направим- колко деца не искат биберон залъгалка?
Аз в началото така се зарадвах, че Рафаелян го научих и си я искаше, обаче какво стане, не знам, но постепенно започна да го дразни и да я изтръгва от устата си, изстрелвайки я нанякъде. Сложа ли я обратно, почва да буйства и все едно ще ме набие. Не я ще  Cry
Та..завиждам на всички, чиито дЯца искат залъгалки, защото знам какъв рахат е с тях  Tired

Габ го научих на 9 месеца да иска залъгалка, обаче това диване, какво ли не пробвах, какви ли не биби купувах и не и не...не иска и това е!!!! Жална ми майка  Tired

отивам да майсторя торта, щото като заспи беб и пропада всичко, а имам и белтъци да разбивам, трябва да стане преди да е решил да спи  ooooh!
По-късно ако успея ще се включа, надявам се по всички теми  Embarassed

А, СпасДиди, душо златна, да не пропусна- радвам се, че те виждам пак тук, хич не ми харесва, че никава не се вясваш, вземи си бележка, моля те, че липсваш!
Липсват също Елфунчето и Нелли сякаш  Rolling Eyes

# 628
  • при палмите и алигаторите,FL
СпасДиди бодни Го с дървено шишче, него не мож го затри! Laughing

Ха добър ден и честити ви празници

Немам много време за писателствуване, щото мъжо е заформил як ремонт из къщата и само реже, пили, кове трополясва и беба се стресира и ми виси Ф ръцете. Сега съм ѝ дала кабела на мишката та да мога да драсна некой ред да не мЪ забравите.

# 629
  • на североизток
Честит празник и от нас, момичета!!!

За тази вечер - толкова, че е ред на банятааааааааа Grinning

Общи условия

Активация на акаунт