Обаче много и се спи на душичката ми. Издържа будна около час и нещо и започва да мрънка. Освен това няма много апетит,но се надявам че е временно. Кашлицата ни от самото начало си беше отхрачваща, което беше много странно
А Ириндичка кога е била болна? Нещо съм пропуснала
Оздравявайте бързичко
Казват,че времето лекувало всичко...а дали премахва вината...

Радвам се,че си сред нас,дано поне ти успееш да внесеш малко по-весела нотка тук
Все се каня да пиша,че колкото пъти гледам общото клипче на децата и като видя Ириндата и се сетя за твоя коментар на едната снимка,че приличала на "римски папа",се хиля като луда и ММ ме гледа доста озадачено като е наоколо
(в тази връзка,Сума,кво нЕма да свикнеш на Сума,като само те Сумосвам
)
Понякога ми дърпа лъжицата от ръката с такава сила,че не мога да я изтръгна,друг път както цялата уста му е в пюре,минава хубаво с ръката си през нея и почва да маже косата си,друг път ми захапва с мръсна уста таблата на стола за хранене....абе екстри да искаш 

Това си е голяма емоция и разтоварване
Колко дни в седмицата ходиш,каква е цената,какво е времетраенето на тренировката и колко човека сте в група(подробничка съм,но ... отново професионално изкривяване
Преди време бях решила да пробвам нещо друго,но безславно се завърнах на тях и мога да кажа,че са много добри 
Желая ти незабравима вечер,изпълнена с любов и...още нещо

Симонката на Опосумчето трябва да ги направи вече 10-15 зъба,ние още на трети се молим,а душата сигурно още рие за първи
Тези дни ще взема бележка от педи(аз всъщност две бележки ли трябва да взема
защото ние нали сме вечно различни и ще бъдем записани на две кухни) и се обаждам на кухнята да ми носят яденето и да го почвам 
Хехе,аз на кво се радвам,а някой вече проходиха и хич не им пука 

Това си е голяма емоция и разтоварване
Колко дни в седмицата ходиш,каква е цената,какво е времетраенето на тренировката и колко човека сте в група(подробничка съм,но ... отново професионално изкривяване
.

и при нас отгоре излязоха първо страничните резци.... гледката е потресаваща
Инъче нашата добра новина е, че почнахме да ядем 
Нелка, взаимно е, да знаеш!!! 
Ей това прави по цял ден - ходи из кошарата със събути гащи

Много е готина. 
5 пъти скачах да го придържам докато напиша тук 2 изречения. Бори се с мен да го пусна и като скарабей е отишъл до другия край на стаята и е намерил къде да се изправи.
Още не се сеща как първо да седне на дупе и тогава да полягва, ако ще го прави и на 2 пъти въпреки всичките ми усилия успява да се удари в пода, макар и леко и после е рееееев.
Та отивам да му взема каска поне главата да пази, пък че ще е син по краката вече съм се примирила, то и на Рая коленете са все сини, въпреки че ходи по-добре от мен. 

Ама Ше се напия - няма да казвам на оня г.зовия доктор! Ще излязат накрая всичките ми скрити пороци! 

Днес излязохме де, малко разходка. Хич не ми се прибираше, но обиколих улиците 2 пъти и нямаше какво да правя 

Иначе ме е страх да се похваля, но от 2 нощи спим и се събуждаме по 1 път на вечер да ядем. Дано не е период. 
Съответно не съм и чела. На няколко пъти влизах и се логвах, и аха-аха да чета и....нещо става, оставя за после и така.... 

Хъгис пък, са на партиди, едни са супер, другии не струват... 
И колко много зъбчета има
И струва ми се, прилича на мама