Отговори
# 645
Стар радвам се че писа и бебчо  и ти сте наред Hug
 Аз сега се връщам от преглед ..... положението ни е същото . Разкритие нямам .До сега съм плакала  много ми е криво. На бебчо му е добре , водите са намалели, но той си наддава и нямам признаци да раждам ! Казаха ми че 1 седмица на тонове и след това ме вкарват в патология и там ще мислят какво да правят  Sad Много ми е  кривоо , искам да раждам , а такива изгледи нямам .
Страх ме е после да не се окаже че съм с зелени води или там какви бяха кални....... много съм се шашнала чесно много ми е напрегнато немогааааааа . Искам да ми предизвикат раждане , ама няма как нямам никакви признаци освен че малчо е на изхода и понамалели води -нищо друго . Ще се пръсна от напрежение чесно Sad
Съжалявам ако съм ви натоварила ама психически немога вече smile3518

# 646
Добър ден от мен!
Днес се притесних и ходих при доки на преглед. От тъпото желязо съм се спекла много, и вчера от напъни освен че се обадиха и прокървиха всички стари хемороиди, ами и ме боли матката и се смъкна надолу. Не спря да ме боли и днес, и затова реших да ида за всеки случай. Доки взе че се притесни и той- ехограф, вагинален преглед за разкритие, тонове...съмняваше го да нямам руптура на матката където е секциото, ама уж накрая заключи че съм ок. Бебо се е завъртяла с главата надолу, и при "живия" преглед каза че доста се е смъкнало. Но шансовете да тръгне непредвидено само били малки, защото предното ми раждане е секцио + това съм още на магнезий. Бебето цял ден беше активно, и баш на записа заспа. Препоръката е да съм била в покой- с 2 годишно диване е мишън импосибъл  Laughing Отчетох се...

За малко се разминах с _Jeny_, която утре има насрочено секцио при моя доки. От днес има заповед в АГ-Варна при планово секцио да те приемат още предната сутрин когато се ходи за изследвания и тестове за упойки. Затова милата се ядосваше, че изневиделица я оставят там. Върнала се е само за багажа. Другото кофти, е че пак от днес свижданията на ВИП етажа са ограничени само от 17 до 19 часа Cry

старлет, радвам се, че си добре. Борето ще излезе когато сам си реши явно Hug

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 00:20 от mayanka

# 647
mayanka, радвам се за заключението на док. Звучи успокояващо.

Обаче хич не ми харесва новината ти. То щом за випа има ограничение на свижданията....какво остава за 5 ет. Що за глупост???? Ох имам опасения, че моят док се дърпа за секцио точно заради някоя заповед в АГ-то, ама ще видим другата сряда какво ще се разберем с него.

Petetoy, тук в АГ-то има май практика, ако те видят да преносваш след 2-3 ден ти дават хапчето и да се почва. Странно защо те държат толкова, но бъди спокойна всичко ще е наред с бебчо

# 648
  • Варна
ааааа с тия свиждания няма да се разберем Naughty

# 649
ааааа с тия свиждания няма да се разберем Naughty
Даааа, и аз не съм съгласна, ама никак!!!  Naughty На отворените врати ни казаха, че влизали в положението и на татковците..и че пускат по всяко време на 5-ти и на 7-ми етаж..сега какво се извъртат..дано да е само на заповед и да не се спазва наистина  Peace че няма да се разберем така  #Cussing out

# 650
Е като не пускат на етажа, кой може да ме спре аз да сляза. Пък и болница е с новородени още повече, в тоя студ и с тез грипове е нормално.

# 651
  • София
Момичета,в Тина Киркова,където раждах,положението е същото-5 етаж,ВИП стая ,единична при това и свиждане само  от 16.00 до 19.00 ч. Peace А когато раждах каката пак бях там,пак ВИП и беше неограничен достъпът.

# 652
Ако е заради студа и гриповете никой да не пускат. То дето ще ти внесе някой за цял ден. ще ти внесе и за 2 часа. Поне са го направили за след работно време да могат да идват, ама пак кофти. Особено пък за диференцираните стаи не разбирам защо - няма да пречим на друга родилка или бебече.

Ани, такова нещо като издадена заповед в такава институция и да не се спазва..... нещо не ми се вярва. А със слизането според мен по-лошо, че и как ще оставиш бебчето или ще го разнасяш долу, където сульо, пульо и бай мангал се бутат.

# 653
Такъв ни бил късметът - да уцелим грипавия сезон Sad (И аз го хващам за втори път. Предната бременност лежах 3 седмици в ТК и имаше епидемия от морбили. За съжаление циганята, разбира се, пак те пресрещат на изхода да ти посвирят на ушенце срещу някой лев...)

Живи и здрави, важното е всеки да се прибере със здравичко бебоче (или две)!

# 654
Момичета, не се ядосвайте за свижданията. С този грип по-добре да е ограничено. Като видите колко са малки и крехки малките ви съкровища ще осъзнаете, че колкото по-малко допир имат с околните толкова по-добре.  Peace

Големият ми син на 2 месеца се разболя от бронхит. Баща му го зарази без да знаем, че е болен от грип...прояви се след 1-2 дни. Да не ви казвам какво сме преживяли.
...сега не смее да гушне Георги.
А и вие трябва много да се пазите.  Hug

# 655
Да важно е да се пазят бебенцата.
Те са най-важните.
Като се роди малката мишка и почваш да трепериш за нея  постоянно.
Изтърпява се няколко дни...Стискайте зъби.

# 656
Прекрасна нова тема изпълнена с новини за нови бебенца! Прегръдки за всички мами и бебешоци!  Hug

При първа възможност ще се връщам назад за прочит ...

М/удругото някой да е ползвал Dermatix и да иска да сподели впечатления, че са ми го предписали, но като му разбрах цената ми се иска все пак да посъбера отзиви... Предварително благодаря за менията!

# 657
  • Сфия
Още веднъж благодаря на всички!  Hug
Неви, той и големия беше инат, та го преносих, сега да видим.
petetoy, aко тоновете са добри, със сигурност ще те изчакат една седмица. Не се безпокой за водите. Ако са кални - то и тоновете няма да са добри.
Успех на JenY! Да мине леко и безболезнено!
Спящата, май и то си утре на пангара?
RS, какво стана след прегледа? Чакаме да се отчетеш.
Аз да ви се оплача... Вчера сутринта се събудих сякаш с предчувствие, че ще се влиза в болница. Хванаха ме дяволите и се разгладих, разчистих, че като ги знам моите... Викам си да знам, че всичко поне оставям на чисто, пък... Днес се прибирам.... И няма такава лудница. Навсякъде всичко разхвърляно, каквкто яли - оставили по масата чинии, в мивката, трохи, кални стъпки на всякъде. Все едно не е чистено и подреждано вчера, ами преди 2 седмици... И на всичкото отгоре , мъжът ми, като дойде да ме вземе - познайте... Не ми носеше якето и ботушите...  ooooh! Добре, че поне имах един панталон, че да не ме прибира по нощница... накарах го да се примоли на охраната да го пуснат от долу на спешното, че да не ходя 200 м до колата без яке и ботуши в студа. Той ми обяснява, че щял да ми даде неговото яке, ама той е доста по-слаб от мен, а и якето му е мъжко - моторджийско. Е, добре, че излезли хора от охраната, та го пуснали, че само 5 м трябваше да мина на студа. Още с влизането започнах със заплахите, че това не трябва да се случва, като ме изписват с бебето и само да намеря тоя хаус...

# 658
Petetoy, защо плачеш?...Нали е добре бебо? Нали е само въпрос на няколко, броени дни да си го гушнеш?
Starlet ,сигурно всяка от нас знае какво е да си се утрепал от чистене и ти е едно такова спокойно и уютно из къщи и ...."хоп" на метеното... ужас .Мъже....Моя като ни изписваха с малкия беше повел големия с анцунга , домашния ooooh!  така ми се е запечатал тоз момент в ума . Ама интересно не помня кво е било из къщи като сме се прибрали, сигурно обичайната лудница , та не ми е правило впечатление.
Днес няма ли бебчета?

# 659
Привет момичета

Влизам да се разпиша само че сме още 2 в 1. Нямам признаци да раждам скоро, което не е зле, още не ми е писнало да съм бременна  Mr. Green

Много бебчета са се родили - честито на майчетата, дано първите седмици на адаптация минат плавно и красиво.

Petetoy - опитай се да се концентрираш да родиш без да предизвикат раждането, толкова по-болезнено да ти го предизвикат. Гледай да си представяш красивите моменти със срещата с твоето съкровище.  Hug

Старлет
- радвам се че нещата са добре при вас! А мъжа ти е леко за разстрел... тоест мога да си представя какво ти е било разочарованието, но тези хора (от другият пол) не винаги мислят. Аз все се говоря колко ме подтиска разхвърленето вкъщи, и преди няколко седмици мъжа ми сънувал че ги напускам - казала съм отивам в Тенариф - защото и двамата сте много разхвърлени и не ми пука вече махам се. Сега, само трябва да спомена Тенариф и се знае че съм стигнала крайността на търпението си.

Леки последни дни момичета - малко остана наистина  Hug

Общи условия

Активация на акаунт