Отговори
# 630
Dariparova, и аз съм със същите мисли и вече се успокоявам, че ще ме приемат утре,че само се панирам движи ли се бебка, колко се е движила за деня и т.н. Пък и вече ужаасно ми тежи. И аз мисля,че за 2 дни нищо няма да стане. Предполагам,че лекарят иска да ти направят изследвания и да си готова в понеделник за раждане, пък защо не и в неделя Peace . При мен бебето е голямо и затова сигурно няма да се чака повече. Успех!

# 631
  • София
Елси, точно такива са симптомите на грипа...  Sad Дано е нещо по-безобидно, де и да ти мине бързо!

# 632
Момичета, някой има ли инфо от Старлет? Аз днес нещо съм в кофти настроение и си поревах. Трябваше да ходя до ЖК-то за пореден секрет, ама мисля в тоя сняг да не се разхождам, а сама да си го взема и занеса в близка лаборатория. Така или иначе ми изготвиха всички документи...То тука за няколко месеца разногледа станах - едни кръстоски между 17 ДКЦ и Токуда, прегледи през няколко дни на двете места, една камара изследвания...изморих се.

# 633
Привет отново Hug
Пуснаха ме да си взема багажа. Няма да ме пуснат да нощувам в къщи  Sad
Стискайте палци утре всичко да мине бързо и лесно  Rolling Eyes Hug Нещо страха ме обзе....
Стар исках да видя добрите новини,но няма да дочакам. Ще ти честитя по-късно  newsm10
Успех на всички   bouquet

# 634
Здравейте момичета,
Днес ходих да ми свалят серклажа- направо ме измъчиха- от болка получих и контракции. Знам,че има и други в темата със серклаж.Не искам да ви плаша-имам приятелки,които също са били със серклажи и казват,че не са усетили свалянето и не боляло. Но при мен разкъсването на шийката от първото раждане е толкова голямо,че доктора  каза само секцио,иначе ако се напъна да родя нормално ще остана без шийка.
Сега ще лежа до понеделник.Правихме и запис на тоновете- бебчо е добре,но докато махаха конеца той горкия се побърка да се катери нагоре и да се бута.
Очарована съм от доктора,който ми прави и сваля серклажа и,който ще ми прави секциото. Даваше ми почивки и през цялото време ми говореше. Когато започнах да се треса от болки и нерви на магарето даже ми разтриваше краката. За капак накрая ми обу и гащите. Много внимателен лекар.

# 635
Жени, стискам палци- много късмет и сълзи от радост накрая. Не се страхувай- Господ си знае работата и вярвам,че  Hug Hug Hugще пази и нас и бебешорите

# 636
Браво на Алекса ! Hug Наистина е герой !
Успех на Старлет , дано всичко  мине добре ! Praynig
По въпроса с големите деца (моето не че е много голямо ), но също ми е много интересно как ще реагира babyuu passifier , със сигурност ще ревнува  .Nе мисля да го пускам на ясла, нито сега ,нито като стане лято , но дано издържа да не го пусна, въпреки , че детската е на две крачки и имам познати , но ми се иска да си е при мен .Само да не откача  Crazy Crazy Crazy  

# 637
  • Пловдив
Благодаря момичета малко се успокоих след вашите отговори.Ще видим в неделя какво ще стане.Vanq_p успех утре ще стискам палци всичко да мине леко и успех на всички,които им предстои голямото събитие

# 638
Хелоу от мен! Simple Smile Simple Smile Вече съм без конци и съм пушка - нищо не ме боли и се справям с почти всичко вкъщи сама. Моето зайо байо пак спинка, за да може довечера пак да се цъкли цяла нощ. Тя още от корема ми си беше така, денем спи, вечер шава. Но да чукна на дърво не плаче, освен като й е запушен носа. От глад не ми е плакала, защото не съм я оставяла гладна Simple Smile
Днес като ходих за конците лекарката и персонала бяха толкова мили... Лекарката ме прегърна и ми каза, че съм нейния герой и каза че картичката, която съм й надписала на изписването към букета много я разчувствала и чак плакала.. А аз си бях изляла душата на тази картичка, написах й с най- хубавите думи които можах, че никога няма да й се отблагодаря, че е спасила два живота и ме е дарила с най-голямото щастие в живота. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз да ви се оплача - нямам кантар и не мога да се претегля и се чудя дали съм смъкнала поне 6-7 килограма.. Като се гледам - коремът ми почти се е прибрал, но дупето, ханшът и бедрата още са горе долу същите...

uana Преди секциото се лекувай, ако трябва нека се отложи с няколко дни. Не бива да кашляш със операцията, казвам го от личен опит, защото на 3-4 пъти се задавих и се изкашлях първите дни - чувството е ужасно, така боли, все едно се пукат шевовете...
Даже и сега ме боли още и не смея да кашлям, нито да се смея. Дано оздравееш бързо!

mayanka Откакто се опарих снощи, вече хич няма да слушам никой, ще се правя че приемам съвети, а аз самата ще си преценям кои от тях да приложа... Сега бебето е много по-добре на 21 градуса.   bouquet

e-pets , Vanya Damyanova , pisiana  Hug  Hug Гушшш!

primavista7  Hug Hug Гуш гуш!

Старлетчеее, къде си??? Пиши какво става! Господ да е с вас и да ви пази!  Heart Eyes

# 639
  • Сфия
Здравейте, момичета! Трогната съм от загрижеността на всички и вниманието. Благодаря за загрижените СМС-и!  Не съм предполагала, че може толкова подкрепа да срещна и то от хора, с които даже не сме се и виждали. Hug Мен ме изписаха днес, защото от вчера всички записи, които направихме бяха добри. Води си има бебето, нормално подвижно. Явно е бил заспал малкия хулиган... Спред докторът няма прични да вися там и да си чакам раждането. Казаха ми, ако искам да остана, че не ме гонели, но няма смисъл според тях и да си преценя. Ами аз прецених - да си ходя. За какво да седя? Посред нощ на 2 пъти ми тръгваха контракции през 5-10 мин, но спираха и заспивах в края на краищата и така до следващия път. Ще си чакам в къщи.
ЕМА, много неприятна ситуация!! То защото си спяла и, за това си се стреснла... Съвземай се!
елзи, много гадно.... Аз все от това се страхувам - да не лепна вируса на финала или да не настина, че какво правим - не знам... Моля се само да оздравееш за раждането!  Praynig
Любче, аз също подозирах, че ако преценят, че спешно трябва да извадят бебето - ще ме резнат. За сега се разминахме.
JenY, не разбрах за раждане ли те приемат?
petetoy хайде, бе жена! Аз викам родила си вече...
Лягам да поспя, че почти не съм спала снощи и съм парцал.... До после.

# 640
Бебе Борис се роди на 27 януари,  3 кг, 49 см. секцио

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 15:54 от Small Sun

# 641
  • Варна
Старлет-ка аз викам влизаш да кажеш,4е Борката е роден ве4е,пък тя още стиска! Hug Hug Hug Hug   ама какво се бави това дете,ве4е му е баш време! голям бор-як ще излезе хей!

А дано днеска-утре да е,щом ве4е вси4ко е наред!!!

# 642
*starlet*, много се радвам, че си се прибрала и всичко е наред. Тъкмо миех чинии и се двоумях дали да ти пиша смс, ама не да те проверявам дали си родила (поне мен много взеха да ме дразнят тези проверки), а просто да ти кажа, че много стискам палци за теб. Та да си знаеш и за раждането и да не те тормозя по телефона, не значи, че не те мисля, просто не обичам да досаждам. Казала съм ти, че този път ще е леко и с минимум болки. Почини си хубаво няколко дни, поспи и тогава ходи да раждаш, хем да си в пълна кондиция.

# 643
  • София
Ох,Старлет,днес влизах 100 пъти ,ама те няма и няма .Сега вече съм спокойна.Всичко ще е наред.Ще си излезе калпазанинът,когато той си прецени.  bouquet

# 644
Старлет-че, Ето така се чувствах и аз след като се прибрах от болницата и прочетох стотиците публикации с пожелания, стиснати палчета и молитви! Толкова сърдечни хора! Разтопиха ми сърцето и душата с добротата си!
Много се радвам че всичко е наред с вас! Моето бебе пък вечерта на 25ти като му слушаха тоновете хълцаше , а те го изкараха изпаткало.. Детето си хълца и аз им казвам, те спорят с мен... Ужас!

Общи условия

Активация на акаунт