Отговори
# 615
  • София
RS,писали сме заедно,аз през телефона...

Ще ме познаеш,ако се засечем,защото ще съм с дъщеря ми,коятп е на 121

Брей, тия поне 139 гг. изобщо не ти личат!  Grinning

# 616
  • Cофия
RS,писали сме заедно,аз през телефона...

Ще ме познаеш,ако се засечем,защото ще съм с дъщеря ми,която е на 12

В колко ти е часа за ЖК?
Ако се засечем пред кабинета, ще се запознаем, защото аз на лекция нама да ходя, тя всъщност на каква тема е днес?

# 617
Добро утро!

Ние малко се успахме, след нощното дежурство...

Новини от Стар?

# 618
Добро утро!
Къде сте се изпокрили всички?
Днес ще има изненади  Hug Hug Hug
Лек час на всички!!

Този студ...няма край.

# 619
  • Varna
Добро утрооо милички Simple Smile
 На 2 февруари Православната църква отбелязва Сретение Господне, наричано още Зимна Богородица и Вълча Богородица.Това е един от четирите празника, посветени на Божията майка. Смята се, че Богородица закриля бременните жени, майките, раждаемостта и семейството. С тях е свързана и обредността на празника. Майките водят в храма малките си деца и оставят дар, наречен за здравето и благополучието им.
Хубаво би било да се запали по една свещичка,но в този студ и сняг - няма да отида.
Смятам ,че е крайно време за бебешка новина.Чакам с нетърпение Simple Smile

# 620
Гъбичките трябва да се лекуват и при двамата партньори. Иначе става иди си ела си.

Секс се препоръчва в 9 месец, защото уж ставало по-лесно раждането, а спермата изглаждала шийката и тн.

За шофирането. Макар и рядко, но си шофирам. По-добре ми е като карам аз. Противопоказно е, ако ти е близо корема до волана, но при мен има една разперена педя. Шофирането обаче ми е за наистина кратки разстояния.

# 621
Мили мами здравейте!Благодаря на всички за пожеланията! Ние с малкия Алекс сме добре, но понеже сме в нова къща и нямаме интернет, та затова не пиша. При първа възможност като пуснем нета ще разказвам всичко! Важното е, че всичко мина нормално и аз и бебчо сме добре Simple Smile)
Поздравления за всички мами за прекрасните им бебончета, да са живи и здрави и да растат много щастливи и обичани! А на тези, на които това им предстои - не се плашете момичета! Наистина като видите бебчето и всичко се в този момент се забравя! Всяка изтърпяна болка си заслужава!

Много прегръдки и целувки от мен! И да знаете, че не съм ви забравила и ми липсва споделянето тук, но скоро се надявам да подновя спама Grinning
Щастлив ден коремчета!

# 622
  • Пловдив
Добро утро момичета!Много съм притеснена и искам съвет.Преди малко говорих с доктора при който ще раждам и ме вика за прием чак в неделя,а термина ми е утре.За мен това не е нормално и съм притеснена за бебето,последния ми преглед беше на 23.01. на ЖК и то само тонове.Аз си мисля дори ,че трябва да приемат няколко дни преди термин,а той каза,че можело и след и сега не знам какво да правя?

# 623
starlet, дано всичко да е наред!!!!!  Hug Hug Hug

Моля се за теб! Praynig Praynig Praynig

# 624
леандрин-браво на вас-чакаме скорошно включване с мини-разказ Mr. Green Мацки,аз мислех да не споделям,че ме е яд на мен си,ама...вчера не съм чула звънеца,и само чувам как някой бумти по вратата(а това е втората врата,на втория етаж-т.е.влязъл през външната,по стълбите и аха аха у нас)и като се стреснах,нито можах да стана да видя- нищо-само отидох в кенефа и голямо драйфане Sad.Такъв стрес и уплах изживях-не е истина..Дребен като заскача че до тая нощ не миряса-дали му стана нещо на детето???? Голям съм идиот...ДАРИПАРОВА-усещаш ли бебе?Ако-да,няма проблем,особенно ако ти е първо раждане,може и да преносиш малко.Не се шашкай-моя последен преглед беше на 19-ти,сега на 10-ти последно тонове и чакам-така че вс.е ок според мен Peace

# 625
  • Пловдив
Ами от време на време е много активна,но на моменти не.Първо раждане ми е

# 626
Лелел Хрис, какво си преживяла. И разбра ли се кой те е тормозил. Да не би и теб да те проверяват съседите. По-добре, че мърда, че ако не риткаше щеше да се плашиш, че наистина има нещо. Сега си му вкарала малко адреналинче. Мисля, че нищо му няма на детето.

# 627
ДАРИПАРОВА-тя вече е големичка и по-малко място има да се движи,нормалното е мисля около 10 движения сутрин и вечер-така четох някъде.Което не значи че трябва да се психясаш,ако са 5-6 например.Н о за свое успокоение не можеш ли да отидеш някъде на тонове?  Ох,това с уплахата вчера не ми излиза от главата-викам дето на мен си ще докарам диабет,че и на детето...не са съседите,че ние не се познаваме с тях,нито др.българи-вс.са на работа.Понякога се разхождат от разни секти и зарибяват да се присъединиш,и са много нахални-така си мислим.Как да е-само бебшор да е добре,че моя вика-другия път стани и виж през прозореца-да знам на кой главата да натроша Mr. Green

# 628
  • Sofia
Dariparova, искаш да кажеш, че те вика тази неделя, само ден след термина, нали? Ако е така, не се тревожи, това е нормалната и стандартна практика. Няма нищо лошо да се случи за два дни! И успех в неделя!
Много съм зле от висура, ей сега ставам. Отново ви казвам най-сериозно не излизайте и се се срещайте с хора, ако не е наложително. Тази нощ беше ужас. Не е грип - нещо друго - първи ден-слаба ангина-втори-болки в дробовете, а тази нощ болки в корема и дрисък на водичка. Трябваше утре да ходя при доки, ама как ще стане не знам.

# 629
Добро утро момичета,аз утре съм на изследвания за секциото а съм болна,ухо,гърло и сополи......какво секцио ще ми правят така не знам ,дано се оправя до понеделник. Praynig
И да честитя на станалите майчета от Рали натам ,че не бях влизала скоро,да са им живи и здрави дечицата !   bouquet
Стискам палци и на Стар!

Общи условия

Активация на акаунт