Отговори
# 600
Старлет, вярвам, че всичко ще е наред и стискам палци да е начало на родителен процес Simple Smile Да си видиш и ти скоро бебешончето Simple Smile

Pisiana   bouquet  bouquet

# 601
  • Пловдив
Vanq_p последно бях на преглед на 23,тогава чуха тоновете на бебето,всичко беше наред.От тогава не съм ходила на лекар,тя така ми каза,че вече чакам бебчето и не трябва да ходя при нея,а от Окръжна доктора каза,да отида като дойде време.Не се притеснявай,моята лекарка каза,че ако много рита значи е добре,а тези дни е много активна и не се притеснявам.Ако го усещаш не се притеснявай,във всяка болница като гледам е различно и то не остана още един ден и трябва да ходим.

# 602
  • София
 veiana точно за това се притеснявам. Не сме спирали да правим секс през нито един месец. Ако сега се лекувам след 4 дни пак ще се ...  Embarassed и айде пак гъбички  newsm78. Може да го държа на сухо до вторник, когато имам среща с другия доктор в МД и него да питам.

# 603
 Dariparova, теб къде и в колко часа те викат? Аз съм в 8ч. на 4-ти етаж.

# 604
  • Пловдив
Аз утре ще му звънна да каже в колко часа и кой етаж

# 605
Стар.... и тук да кажа  Praynig дръж фронта - всички знаем,че всичко ще бъде наред и сме силно зад теб...

Елси... и аз съм така, вече поотминава, обаче бухам яко, и отхрачвам, пия по 10 чая на ден, олипси, осцилококцинум и май това е - дишам лошо... все се надявам,че бебка си знае работата и ще ме изчака да оздравея първо....

# 606
Стар стиснати палчета и от мен  Hug
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМЧЕТА - ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ

АЛЕКСА   bouquet  bouquet  bouquet - радвам се че след всичко случило се сте добре и ти и малката  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 607
АлексА , много се радвам ,че всичко е приключило добре за вас с бебка Валерия. Да ти е жива и здрава!    newsm17 newsm17 newsm17 за старлет  и за всички  , на които съвсем скоро им предстои великото събитие.
Момичета , тъй като RS спомена,  че лекото кървене е било след шофиране ,да попитам вие шофирате ли все още? И има ли някакви противопоказания? Че нещо не ми се слиза от колата , но усещам и че целият ми корем се стяга при по-кратки разстояния, а на по-дълги направо си ме боли кръст, корем ,всичко.
 А темата за по-големите дечица и техните чуства при появата на нов член на семейството ми е много мила и интересна.Не бях се замисляла как ще реагира  баткото ,когато се роди второто ми момченце и имаше интересни моменти, разговори...разговори....и много внимание за големиа ,наистина. Всичко по интуиция и с много търпение.Сега пак така.

# 608
Тук, 2 в 1 Wink Болезнените контракции се вясват всеки следобед, но тъпча магнезий и но-шпа и си вярвам, че влияят Laughing Сиреч стискам кълки още Rolling Eyes Благодаря, че ме мислите Hug

Старлет, силно стискам палци! Peace Докторите ще преценят кое е най-добре за бебо при наличните симптоми и малко разкритие. И секцио да е- преживява се Grinning Важното е накрая всички да са живи и здрави Hug

Алекса, радвам се, че стиска докрай, мъжко момиче! И аз вярвам, че някой отгоре ви е пазил двете с Валерия, и че сега всичко е ок. Преди години и на мен ми се спука голяма киста и знам какви болки са, но и това минава. Гледайте се с бебка, и не позволявай на бабите пак да я претоплят Grinning

# 609
Добро утро!
Няма ли още новини?

# 610
Добро утро  Hug

Много сте мълчаливи днес. Да не хукнаха всички да раждат ? Mr. Green  Laughing
mayanka добре,че се разписа Laughing бяхме те нарочили.
След малко ще ходя до АГ-то за последни изследвания и среща с анестизиолог,преди секциото.
Petetoy, Major на отчет  hahaha
Айде до скоро. Пазете се   bouquet

# 611
  • Cофия
Добро утро!
След снощните капчици, повече нямаше нищо, днес в 1 ще се видя с Илиев, и после ще докладвам Grinning

# 612
Добро утро Simple Smile
Многоо стиснати палчета за Старр  Hug Praynig , дано скоро имаме новини от нея и всичко да е наред
Аз съм си все така 2 в 1 .. днес ще видим какво ще каже доки ... ама надали ще е нещо по-различно от миналата седмица Sad

# 613
  • Sofia
Добро утро!

Днес е Сретение Господне и е един прекрасен празник.
Народната традиция пък е създала обредността на Петльовден.Така че "празници ще има за всички от сърце"

Макар да имам термин на 14,много ми се ще днес или утре да родя,но Божа работа,може и да си разхождам разкритието още дълго.Днес съм на ЖК и на лекция в болницата Heart Eyes

_JenY_ успех на теб днес bouquet
Petetoy заедно сме Wink

Вярвам,че със Star и RS всичко е наред.

До скоро Hug

# 614
  • Sofia
RS,писали сме заедно,аз през телефона...

Ще ме познаеш,ако се засечем,защото ще съм с дъщеря ми,която е на 12

Общи условия

Активация на акаунт