Отговори
# 585
  • Варна
айде стар, палчета и от мен Hug дано всичко мине бързо и възможно най-безболезнено Hug

# 586
  • софия
Стар,стискам и аз палци,всичко да мине бързо и леко,само спокойствие от твоя страна,доколкото е възможно,мисли позитивно!Всичко ще е наред. Hug

# 587
  • София
Мами,на мен нещо ми мирише на секцио за Старлет и ми се скриви вечерта.А дано да не съм права,ама си го мисля,заради пустата му плацента и тия никакви тонове на бебето...Няма да я държат със слаби тонове и само 1.5 см разкритие.Не знам.Да стискаме палци ,пък каквото сабя покаже.Тя е готино момиче и не пада духом,ще се справи с каквото и да е.

# 588
Мами,на мен нещо ми мирише на секцио за Старлет и ми се скриви вечерта.А дано да не съм права,ама си го мисля,заради пустата му плацента и тия никакви тонове на бебето...Няма да я държат със слаби тонове и само 1.5 см разкритие.Не знам.Да стискаме палци ,пък каквото сабя покаже.Тя е готино момиче и не пада духом,ще се справи с каквото и да е.
Peace Да, Любче, тя е другият ни герой..и тя като Алекса ще мине и ще задмине всичко благополучно, знам си аз... и това и раждане ще е много по-добре от първото........  #Crazy #Crazy #Crazy убедена съм и наистина се моля да е така  Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Утре искаме малко Старлетчеееее  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm32 smile3504

# 589
Starlet ти си знаеш мила  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Наистина mayanka изчезна. Имаше и болезнени контракции ... newsm78

# 590
RS, не искам да те плаша, но съм съгласна със Спящата за опасност от отлепена плацента. Скоро като даваха онези диспути по БТВ за секциото по желание беше жената на Андрей Слабаков и тя пътувала с такси и попаднали в дупка. Прокървила и се оказало отлепена плацента. Не знам колко е прокървила, но аз не бих чакала на твое място. Страх лозе пази.

Любче, и на мен ми мирише на секцио, ама знае ли човек. Може и да и дадат просто хапче за предизвикване на раждането. Всъщност според мен няма значение дали ще е нормално или секцио. Вважното е да протече леко и изходът да е най-хубавия

# 591
  • София
RS, ако кръвта е кръв (все едно ти тече от рана или от носа), дори и да не е обилно кръвотечение, може да е отлепена плацента, което си е спешно състояние...Естествено може да е и нещо по-безобидно...  Peace

Да, това и аз го чета сега, но капките бяха съвсем светли и малки. Аз днес доста пътувах -  навъртях едни 100км в колата и не знам дали не е заради друскането и т.н.  Мисля да поизчакам още час -два, да видя какво е положението и ще звъня на док. Иначе нямам нищо друго като симптом -  бебка подскача, чувствам се добре, нямам болки.... Незнам
Стискам палци на Стар всичко да мине ок!

RS, точно от друскането може да се отлепи плацентата... Пак казвам, че не искам да те шашкам излишно и че може да е нещо друго, но аз на твое място, предполагам, бих се разходила до спешното...  Peace

# 592
  • Пловдив
Честито и от мен на новите мами!Да са им живи и здрави бебчетата и много да ги радват!
На Старлет стискам палци!На мен утре ми е последния ден вкъщи и в петък отивам в болница,ако не съм родила дотогава,но не вярвам,няма никакви изгледи.

# 593
Старлет, дано всичко е наред!!!

Аз малко съм се притеснила, защото ми причернява пред очите. Отпаднало ми е. Може би има връзка с преяждането ми преди малко-сигурно ми е паднало кръвното но нямам апарат. Но то си ми беше замотано още от преди това Sad . Милото ми е направило един айрян, но нещо не помага..

Dariparova, на теб правиха ли ти запис на тоновете? И от това съм се притеснила-имам 2 дни до термин, а не са ми правили запис. Иначе плацентата миналата седмица ми беше добре 2 към 3-та степен. Но все пак на доста от момичетата тук им правят, а не мен-не. Притеснявам се за бебка  Cry

# 594
   Стискам и аз палци за Старлет и се моля всичко да мине бързо и добре! :pray
    Алекса развълнувах се от разказа ти,преживяла си доста тази бременност,но важното,че всичко мина и замина,а лошото се забравя.

# 595
  • София
Стискам палци и аз за старлет. Тя е герой, дано да и се размине секциото и да не е тежко раждането и .
veiana едно и също е направлението за хоспитализация и номер 7. И на мен ми дадоха същото в 2 екземпляра, не знам защо/ Иначе кръвното, че ниско, ниско е, но мойто нормалното примерно е 90/60. До организъм си е.

Моя приятелка от Хасково днес е родила дъщеричката си Ния. Толкова много се радвам. Много скоро и аз  Heart Eyes

# 596
  • Sofia
Старлет ми писа Grinning Засега няма новини. Казах й, че има няколко странички с пожелания и стиснати палчета. БЛАГОДАРИ НА ВСИЧКИ! И отново обеща, че ще ни държи в течение.

Момичета, аз днес се разболях много сериозно. Или детето ме зарази с вирус, или се простудих от студения въздух навън, но дробовете много ме болят като дишам, като при бронхит и нямам грам сили въпреки, че съм без температура. МНОГО СЕ ПАЗЕТЕ!
Докторката ми все едно имаше предчувствие и ме предупреждаваше да внимавам точно преди термина да не стане нещо такова. А аз й виках "спокойно, цяла бременност не съм кихнала..имунитета ми е железен." Обаче тези температури от по -20 ми разгониха фамилията, така че ако може не излизайте. Как ще раждам нормално, ако стане тези дни, направо не знам.

# 597
  • София
Когато се лекувате от гъбички - лекувате ли и мъжете си?
Забравих да питам док и сега се притеснявам, че дори и аз да си слагам глобулите, той може пак да ми ги предаде.

# 598
  • Sofia
Стар,моля се и аз всичко с вас да е наред  Praynig

RS, телефонът в родилната зала и отделението е 024034387

# 599
Когато се лекувате от гъбички - лекувате ли и мъжете си?
Забравих да питам док и сега се притеснявам, че дори и аз да си слагам глобулите, той може пак да ми ги предаде.

vanesska би ти ги предал, ако продължавате да подържате полов акт. Иначе преди да забременея съм взимала пак такива глобули и са карали и приятеля ми да взима хапчета - да. Превантивно се взима и от двата партьора. Сега обаче когато предната седм. ми изписаха Полижинакс, лекарката нищо не ми каза за мъжо  newsm78
В този ред на мисли да питам нещо, колкото и да ме е срам  Embarassed Опасно ли е ако вече в деветия месец, с мъжо продължаваме да се чифтосаме.  Rolling Eyes Едни казват, че след 8мес. не е препоръчително половия акт, а други казват че така се разтварят родовите пътища и така по-лесно ражда майката. Дори препоръчват повече разходки през дена, влизайки в 9-я по същата причина.

fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed пръстчета и от мен за Стар

Общи условия

Активация на акаунт