Отговори
# 570
  • Sofia
Ох, тъкмо влизам да ви кажа, че не ми връща смс-а Grinning /не можах да чакам, колкото и да е невъзпитано/, милата ми тя се отчела както обеща! Хайде, с Бога напред, както казват старите хора!

# 571
  • София
Старлет ,аз също съм с теб,спокойно!Всичко ще мине добре!Няма да висиш цяла седмица,до утре си готова  newsm32 

# 572
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig
starlet,всичко ще ок!

# 573
Ели, изпращам ти цялата си положителна енергия!!! Леко да мине, мила!!!  Hug Hug Hug Praynig

# 574
Старе, много късмет и от мен- да мине бързо и леко и да сте добре. Hug Hug Hug

# 575
# 576
  • Cофия
момичета, бърз въпрос - имам капки кръв по бельото..... притесних се и сега не знам какво да правя. утре съм на преглед, но да чакам ли до утре или да търся доктора още сега?

# 577
RS, няма какво да чакаш. Звъни сега! Може да е свързано с тапата, но може и по-сериозно да е. За такова нещо не се чака.

mayanka нещо ми се губи  newsm78

# 578
RS spored men tqbva da se obadi6 na doktora.moje i da ne e ni6to no za tvoe uspokoenie se obadi.         STARLET pal4eta i ot men

# 579
  • София
RS, отиди да те видят направо в родилното... Ако искаш да ти пиша какво може да е, ама не искам да те шашкам излишно - не те познавам лично май и не знам как би възприела думите ми...  Rolling Eyes

А Стар си знае, че й стискам палчета... Simple Smile

# 580
Или звъни на доктора или иди в болницата да те видят.

# 581
  • София
RS, ако кръвта е кръв (все едно ти тече от рана или от носа), дори и да не е обилно кръвотечение, може да е отлепена плацента, което си е спешно състояние...Естествено може да е и нещо по-безобидно...  Peace

# 582
Ох, Стар, дано бързо да родиш, мила! Това с плацентата не ми изглежда, като да те държат още една седмица  Confused Успех, стискам палци!  Praynig

# 583
starlet,пак ли мамо,по трънливия път-дано сега да не е толкова трудно като преди-давай дишай и лека-полека.Дано тоя дребен излезе "човек" и не те мъчи много Praynig Аз съм малко суеврничка(много Crazy) като че ли не трябваше да си казва,ама то и без да каже щяхме да я нарочим-нали си ни е баш активистката,и като изчезнее... Thinking Утре ми мирише на малко,сладко "старлетче" Peace rs,и на мен ми се случват капки ярка кръв,ама като са ми по в задната част на бельото си знам че са от "гъзарите"(хемороиди).Ама ти си питай доктора,че то не е шега.

# 584
  • Cофия
RS, ако кръвта е кръв (все едно ти тече от рана или от носа), дори и да не е обилно кръвотечение, може да е отлепена плацента, което си е спешно състояние...Естествено може да е и нещо по-безобидно...  Peace

Да, това и аз го чета сега, но капките бяха съвсем светли и малки. Аз днес доста пътувах -  навъртях едни 100км в колата и не знам дали не е заради друскането и т.н.  Мисля да поизчакам още час -два, да видя какво е положението и ще звъня на док. Иначе нямам нищо друго като симптом -  бебка подскача, чувствам се добре, нямам болки.... Незнам
Стискам палци на Стар всичко да мине ок!

Общи условия

Активация на акаунт