*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - номера, дискусии - тема 8

• 72 364
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
vitaivan, честито! С получената заповед отиваш в избраната клиника, подписваш договор с тях  и стартираш, когато си готова. Останалото си е грижа на клиниката. Успех!

# 661
Благодаря и си пожелавам успех и късмет на всички нас Praynig Hug Hug Hug

# 662
от зачатие:
Здравейте 12732  получи обаждане. Отива за първи опит.  Да си пожелаем такъв резултат :bori_002: :bori_015:  по възможност за всички.

# 663
Здравейте №12734 отива заповед на 04.05.2012г-втори опит.
Желая на всички от сърце само положителни резултати от процедурите

# 664
много се радвам момичета, че са ви зарадвали за празниците, хайде успех и ви стискам палци на всичките  Praynig Hug Praynig

# 665
...съжалявам предварително, че спамя в темата, но само тук мога да попитам.
Днес ми излезе фенотипа, от седем фактора, шест са ми извън нормата, къде мога да прочета повече по темата, защото сега чакам и другият пакет от генетични изследвания да излезе, но дотогава искам да видя нещо повече по въпроса?! Пускам търсачката, но нищо конкретно?!

Честито на всичко, които са получили вече обаждане за заповеди, весели празници с пожелание за повече положителни резултати!

# 666
Здравейте момичета,аз съм от хората които могат да се похвалят с получено обаждане,вече писах за това.Пожелавам успех на всички следящи темата! Моля да споделите къде мога да прочета какво следва след получаване на заповед,трябва ли да запазя час за да отида в клиниката, какво следва?На 27.04.2012 съм за заповед и искам да зная какво да правя.Предварително ви благодаря!

# 667
maqaami
това е последната тема, може да потърсиш и по-старите
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=479118.0
иначе проф. Кременски отговаря на въпроси във форума на Националната генетична лаборатория. Може да си уговориш и консултация там.

# 668
ggeri, не разбрах от поста ти дали имаш вече избран лекар или само си избрала клиника. Трябва да си избереш и лекар /ако още не си/, обаждаш се и си запазваш час, за да занесеш заповедта и да се разберете с доктора какво следва. Той ще ти каже какви изследвания се правят и кога ще започнете процедурата - имай предвид, че срока на заповедта е 6 месеца / все още /.

# 669
Момичета, знам че тук не е най-подходящото за този въпрос, но си мисля че може дасте с повече опит от мен и да ми дадете съвет. Тъй като имам поликистознизни яйчници(липса на овулация) и инсулинова резистентност, още преди да сме започнали стимулацията към инвитро-то, ми назначиха да пия почти постоянно естрофем, дуфастон и за 1 седмица хормонални пластири, за съжаление те пряко въздействат на апетита ми и вече не мога да го укротя, за съжаление за последния месец съм качила още 5 кг. (към останалите 10), висока съм 156 и тежа 62.5 кг, знам че целта оправдава средствата, както и д-р Персенска ми каза, но постоянно ми се яде и не мога да се спра, а знам че положението ще се влоши като почнем така дългожданните процедури, аз пия метфодиаб, но явно не ми действа както се предполага. Д-р Персенска ми каза да разгледам какво се предлага в търговската мрежа на билкова основа. Дали някой от вас може да ме посъветва нещо, моля Ви безкрайно много ако може да ми помогнете или да ме насочите към нещо. Най-важното е наистина да забременея с малко бебче, но успоредно са ми казали, че трябва да внимавам с килограмите, защото имам локсация на тазобедрената става, а ме е страх, че ако сега пълнея така, какво ли ще стане после. Благодаря на всички предварително!!! Hug

# 670
Трябва да избираш храни с нисък гликемичен индекс. Наистина трябва да се внимава какво се яде! Има начини да държиш апетита под контрол.Ако имаш време прочети книгата "Здравословно отслабване" - на д-р Атанас Михайлов. Там има много информация за храните, тяхното съчетание и как действат на хормоните и въобще на здравето. Ще ти даде много отговори и практични съвети. Ще научиш много важни неща. Поднесена е много разбираемо и е написана като за хора с немедицинско образование.
И за да не е само спам - да кажа, че може би другата седмица ще получа обаждането от фонда и малко след това втората си заповед! Дано ми е на късмет!!!

# 671
  Христос воскресе! Нека светлината на Неговото воскресение озари живота Ви! Много здраве и благополучие!
В този ден изречете на глас желанията си и те ще се сбъднат!!! А те за всички ни са много, много
   EFP stork-boy stork-girl  ylinfant newsm30 smile3541  babyuu passifier smile3504 newsm32 1crib luvbed

# 672
Добро утро, момичета! Номер 12731 получи обаждане на 12.04.2012 г. и отивам за заповед на 03.05.2012 г. /пиша днес, тъй като бях извън града и нямах нет Simple Smile/ Успех на всички и хубав и усмихнат ден!

# 673
maqaami
това е последната тема, може да потърсиш и по-старите
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=479118.0
иначе проф. Кременски отговаря на въпроси във форума на Националната генетична лаборатория. Може да си уговориш и консултация там.

Благодаря ти за информацията! Темата е много широка и чудесно е обяснено всичко!
Още веднъж голямо БЛАГОДАРЯ!

# 674
Честито Въкресение Христово ! Нека ни донесе много  щастливи мигове и красиви бебчета на всички !!!!!!!!!

Тази седмица да завалят  обаждания от фонда .

Общи условия

Активация на акаунт