*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - номера, дискусии - тема 8

• 72 365
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Момичета аз съм 11220 номер и несъм получила обаждане за сега,възможно ли е да са ме прескочили след като 11246 е получил.Чудя се се дали да се обадя във фонда или да изчакам   Sad

sonita75, обади се задължитвелно във фонда да попиташ какво се случва с твоя номер. Аз миналата година бях същия случай, бяха ме пропуснали.

# 76
sonita75  да извинявам се. На 25.02.2011г. подадохме. Вече не знам какво пиша  Embarassed

# 77
Момичета току що ми се обадиха номер 11220/03.02.2011 отивам на 7.02.2012 за получаване на заповед,успех на всички които им предстоят процедури Grinning

# 78
Момичета обадиха ми се от фонда  №11182/31.01.2011г. отива за заповед на 08.02.2012г.Много съм щастлива пожелавам на всички успех във начинанието което сме започнали.

# 79
sonita75 много се радвам за теб!!! Успех ти желая на теб и на mim_76! Стискам палци момичета!  Hug

# 80
номер 11246 е подал на 7 февруари. Ето от къде може да следите това -   http://www.far-bg.org/index.php?option=com_sobipro&task=sear … =54&Itemid=22

Ивка,на мен ми излиза само че съм одобрена,нищо друго...Sad

# 81
номер 11246 е подал на 7 февруари. Ето от къде може да следите това -   http://www.far-bg.org/index.php?option=com_sobipro&task=search.results&sid=54&Itemid=22

Ивка,на мен ми излиза само че съм одобрена,нищо друго...Sad

това е, че документите са одобрени, сега трябва да си чакаш реда за обаждане. Това е неприятната част, защото хем си одобрена, хем чакаш месеци наред да ти звъннат да си вземеш заповедта от фонда.

# 82
Роси и на мен така и излиза  Wink
Ако целта ти е да разбереш кога ще ти се обадят няма как да го направиш от тук. През дългото ми стоене тук аз разбрах че горе долу на мен ще ми звъннат година след подаването - но не казвам че и на теб тогава ще ти звъннат. Аз направих така смятах средно по 300 на месец. Знам е е отвратително да чакаш, но повярвай ми тук за една година се карахме, спорихме  и накрая нищо - пак си чакахме. Просто следи какво пишат момичетата тук. И ще разбереш горе долу кога ще ти се обадят. За мен беше важно тъй като трябваше да ми мина през операция преди д ами звъннат и да изчакам после два цикъла. Е операцията ми мина на 27 , започнах и да пия хапченца за подготовка, мъжът ми отива в петък на изследвания /даже го сънувах това/. Факт че остават 315 номера до нас. Тези които са тук отдавна знаят какъв нервак бях /даже и с модератора спорих  hahaha/ - но сега сякаш вече съм спокойна.  Бъди спокойна и ти. Номерата няма да тръгнат по-бързо Това не зависи от нас. Имаше един мъж дето ни наричаше овце в форума в зачатие - но и той нищо не направи освен че дразнеше хората.
Ох аз май доста се поувлякох  Naughty
Желая ви спокойствие миличики мои  Hug Hug Hug

# 83
За съжаление най-малко 11 месеца е чакането от подаването на документите до вземането на заповедта. Надявам се периодът да не се увеличава повече.

# 84
Аз пък все се надявам, че Лалев ще спази думата  си и всички ще получат заповед до края на март. Все пак не съм си го измислиа аз това. Шефът на фонда го каза в национален ефир.

Последна редакция: чт, 02 фев 2012, 10:28 от sigma

# 85
  • Криворазбраната Европа
Номер 11275/09.02.2011г. току-що получи обаждане. Получаване на новата заповед за втори опит по ФАР на 08.02.2012г.
Успех, момичета! Hug

# 86
Аз пък все се надявам, че Лалев ще спази думата  си и всички ще получат заповед до края на март. Все пак не съм си го измислиа аз това. Шефът на фонда го каза в национален ефир.

Надеждата умира последна, и на мен от ФАР ми казаха 3 месеца най-много, че ще чакам, но след 10 мес си взех заповедта, като през последните не се знаеше изобщо кога ще получа заповедта.

# 87
А, бе то си беше ясно, че това няма как да стане, ама за какво тогава ги говореха тия неща  newsm78

# 88
Номер 11275/09.02.2011г. току-що получи обаждане. Получаване на новата заповед за втори опит по ФАР на 08.02.2012г.
Успех, момичета! Hug

И на теб успех! И благодаря за изчерпателната и обнадеждаваща информация!!!  bouquet

# 89
№11293, от 10.02.2011г получи обаждане за заповед на 27.02.2012г
Успешни процедури на всички и много сладки бебчета

Общи условия

Активация на акаунт