Люта зима , сняг вали - Kлюки - 27

• 19 594
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
Макче страхотни снимки, ама и фотограва да се беше явил пред камерата  Whistling

Laughing не иска, срам го било, забрани ми да качвам снимки с него   Laughing

Хепи, според мен Пепи се шегуваше в поста си, не мисля, че се разсърдила. Поне аз не бих де! Не го вземай толкова навътре. Не си казала кой знае какво.  Hug

# 46
  • София
Хепи, аз по-скоро почвам да си мисля, че няма ток и затова не се вясва, а не че ти е сърдита.

# 47
Хепи, аз по-скоро почвам да си мисля, че няма ток и затова не се вясва, а не че ти е сърдита.

Писала е в една съседна тема преди малко

# 48
Зравейте днес мацки  Wink аз не съм на работа до второ нареждане  Whistling  Whistling гледаме се с малката вкъщи , но не спря да пита за баща си  Cry

# 49
Happy и аз мисля че ти е сърдита Пепината ама не виждам чак пък какво толкова......
ще и мине Simple Smile пък и ти и се извини няколко пъти.

# 50
Шамс, защо 2 дела, пък и изслушване ще имате, така като чета сте по взаимно съгласие. И Луда е права ако дома е твой говори с адвоката ако го изгониш дали ще има някакви последици по делото, ако не давай с пълна сила. Аман от такива пиявици.

Не съм в България и тук е така - 2 изслушвания през 6 месеца, задължително е присъствието и на двамата, адвокати не могат да присъстват.

Защо не го гоня ли? Защото се боря от 2 години близо да се съгласи (по-скоро да реши) да се развежда. Ако смята, че е негова инициативата, ще си кротува, но иначе е много отмъстителен и като нищо ще вземе да ме дебне из храстите - няма да можем да излезем с детето...Сама съм тук, на никого не мога да разчитам и ме е страх, честно казано. Тя моята е дълга и широка, но вече й се вижда краят.

А той първо взе да ме плаши, после щеше да ми взима детето, после никога нямаше да ми даде развод докато дтова не го устройвало.... Казах му, че ако иска нещо да получи - да се съгласява на развод по взаимно съгласие, ако не - ще се развеждаме по негова вина (имам досие - бетон). За съжаление обаче не мога да му взема родителските права, а той е достатъчно голяма гад да метне детето на някоя леля в Тунис и да се чудя и мая как да си го събирам. Сега обаче, со кротце и со благо, нещата се движат и дай Боже така да остане...

# 51
  • София
Ясно, Шанс пожелавам всичко да стане по най-безболезния и лесен начин  Hug.

# 52
Ами Хепи, може би си отнесла инерцията от моите майтапи, които не бяха никак деликатни, но и злонамерени не са били. Докато дойде ред да обясня след като приспя малкия в 9 вечерта, положението стана двуметрово отвсякъде.
Между другото, ако сър 2метров има две регистрации и влезе в полезрението на модератор, чака го бан... Просто трябва да се подаде сигнал.

# 53
  • София
Здравейте, мацки!
Хепииии, къде тръгна и те, бре? Пепинооооо, идвай, молим молим....ша почна да моля вселената, а гледайте какво ставо като замоля Wink Wink Wink
Мерси за кафето - страхотна снимка, нищо, че е време за обяд.
При нас стана вече и студеновато....да видя утре как ще си посетя любимата работа за час-два....

# 54
Почвай Морг, че работата е много зле. Аз и на лични я молих, ама не ще, не и било мястото тук  каза #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 55
  • София
Ах тази Пепи  newsm53....Девойките ясно, че вчера ни беше хванала лигнята и някой може да е казал нещо в повече. Пепи, извинявай, ако наистина сме пресолили манджата, идеята не е била такава...Очакваме скоро включване от теб  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug  newsm51 newsm51

# 56
И ние така си живеем и без развод всеки отделно от другия.По ми е добре така отколкото измъчено бреме и измъчен живот без чувства.За мен е важно хората да се уважават.Да не се карат за глупости.Да си казват Обичам те но с истински чувства.Усеща се когато нещата не вървят в семейството.

# 57
  • в моя свят на мир и любов
Ъъъ, какво стана  Thinking пак изтървах завръзката. Тая вечер имам изпит, после ще се връщам да чета

# 58
  • София
Пепиии, върни се бре  smile3525, недей така да си тръгваш, приеми и моите извинения  smile3525  newsm51 newsm51 newsm51. Хепи се извини  smile3518, приеми извиненията  newsm17

# 59
Никой нищо не пише, цял следобед само цъкам да видя има ли нещо ново  Weary

Общи условия

Активация на акаунт