Люта зима , сняг вали - Kлюки - 27

• 19 576
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
  • Между гори и планини
Егати, с 15 годишна!  Shocked

# 31
Проблемът е в безотговорността на БНД ни. Ако е само изневяра - с мед да го намажеш, ама скатавката по отношение на детето? Не само, че не дават пари, ами си живеят все едно нямат деца.
На моя тази вечер по телефона му обяснявам каква е ситуацията и го питам ще вземе ли детето, а той, с пълна уста: "какво да правя да го взимам" Tired

# 32
Cameron, ха дано всичко мине по-бързо и успешно да е! А защо трябва да идват социални? Винаги ли идват при развод? Просто ми е любопитно.
Адвокатът каза, че като има дете, не може да мине развод без доклад на социален работник. Обаче имало някои мързеливи, които гледали да минат и само с телефонен разговор без да идват лично. На мен ми е все едно, няма какъв кусур да ми намери. Е, само ако идва, да ме предупреди поне ден по-рано, че да позамажа лудницата вкъщи.  Mr. Green

Чета ви и само разни дежа вюта.  Laughing И нашето БНД все зает, все няма време за детето, все не знае дали ще го вземе или не. Ама на развода ме заплашва и крещя, че ако му правя номера и започна да не му давам да вижда сина си, щял да полудее и не отговарял за последствията. Смяяяях, ама голям!  Laughing Аз сега му се моля да го взима и той не го ще, все едно като ни разделят официално и изведнъж ще му дойде желанието да става баща.  ooooh!

Морги, ще ходиш ли на Таря утре?  Sunglasses Мнооого стискам палци да успее наистина да кацне, че днес отложеният концерт беше доста кофти изненада.

# 33
  • София
Cameron, няма да хода на Таря...Все още не мога да издържам за дълго навън, а и в тоя сняг. Една приятелка ще ходи и после ще ми я изпее Wink Wink Ти ще ходиш? После и ти да ни го изиграеш тук Wink Wink Wink

# 34
Ех, при други обстоятелства, щях да ида на концерта. На Шаде също ми се ходеше, ама...не стана. Confused
Cameron, да не ти пука от нищо!

# 35
  • в моя свят на мир и любов
Ей ама не се спирате.
Кога успявате да се включите толкова много.  Thinking
Аз мисля, че снега го докарахте с всички тия тропически картинки и закуски край морето  Crossing Arms

Аз съм от Нова Загора и помня такава зима там преди 25  години. Всичко беше в сняг и отдолу около две педи лед. Страшен купон беше като се тръгнеше по улицата  Grinning Към това добавяме липсата на електричество за няколко дена, защото   по жиците имаше по10см  лед и се изпокъсаха на много места. Момчетата от казармата минаваха с един камион и удряха жиците, за да събрят леда

И освен това нямаше вода и събирах сняг от полето, за да го топим на печката на дърва.

# 36
  • виртуално
Добро снежно утро

и моя БНД не ще по взаимно, той не искал да се развежда - да съм го съдела.
Ама аз в момента пари за подобни глупости нямам
Та се моля някой фръцла да му завърти главата и да се навие по взаимно.

# 37
Здравейте,

И ние в кЮпа - вчера получих писмо от адвоката, че молбата за развод е внесена в съда. Сега чакаме дата за изслушване от съдията, после още веднъж,шест месеца по-късно. Дано на бъдещия бивш не му дойде друг акъл, че ми трябва неговото присъствие, иначе трябва всичко на ново и молба за развод по негова вина. От него пари не съм искала, а и той ми каза да се считам за късметлийка, че не ми иска издръжка  Mr. Green Детето и то късметлия - много неща ще даде за него, ама не сега....  Mr. Green

Но още не се е махнал от къщи. Виси тук и все след месец ще си тръгва.

# 38
Шамс,
и за какво ти е да ти виси у вас. Смени ключовете на вратата и му изнеси културно багажа на стълбите.
Честно казано повечето от нас си нанясят големи вреди само заради желанието ни всичко да е мирно и тихо и без скандали.

# 39
добро утро

Топъл дъжд, с радост бих ти дошла на гости, както сме и съвсем близо. И дребната много го харесва, затова така се казвам   Wink

Мацки, качих във фейса малко снимки на чавето и зимната ни разходка, бегайте да ги видите ..... ама да знаете, че онова нещо няма да е каквото си мислите  Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 09:41 от Мак

# 40
Ето я нашата зима: http://luda1.snimka.bg/children/yanuarska-zima.649936

А ако знаете откога си мечтая за ето такава маса: http://luda1.snimka.bg/children/eli-i-andrea.485782.26204534. Поръчала съм я и съм я платила преди около 3 месеца, чак сега ми я докараха. През лятото ще пребоядисам цялат стая в нещо свежо, доближаващо се до бялото, че сега е в охра, но не е достатъчно ярко и свежо за мен.

# 41
  • София
Добро утро,
Мак мерси за кафето  kaffeetrmker_2, тази от твоя прозорец ли е ?

При нас социални не са идвали, въобще не бяха назначени.

Шамс, защо 2 дела, пък и изслушване ще имате, така като чета сте по взаимно съгласие. И Луда е права ако дома е твой говори с адвоката ако го изгониш дали ще има някакви последици по делото, ако не давай с пълна сила. Аман от такива пиявици.

Рапунцел  Hug, няма ли друг начин да се разведете освен по вина, мъчи го, говори с адвокат да ти подготви едно споразумение. Аз моето дело сама го платих, вярно излезна скъпо накрая, но причините са други  Tired.

# 42
Добро утро,
Мак мерси за кафето  kaffeetrmker_2, тази от твоя прозорец ли е ?

При нас социални не са идвали, въобще не бяха назначени.

Шамс, защо 2 дела, пък и изслушване ще имате, така като чета сте по взаимно съгласие. И Луда е права ако дома е твой говори с адвоката ако го изгониш дали ще има някакви последици по делото, ако не давай с пълна сила. Аман от такива пиявици.

Рапунцел  Hug, няма ли друг начин да се разведете освен по вина, мъчи го, говори с адвокат да ти подготви едно споразумение. Аз моето дело сама го платих, вярно излезна скъпо накрая, но причините са други  Tired.

Не Фурийке, от добрия стар чичко Гугъл

И при нас нямаше социални. Наехме един адвокат, той оформи документите, разписахме се, едно дело, траещо точно 2 мин. и това беше. Всичко приключи за около 2 месеца!

# 43
  • София
Макче страхотни снимки, ама и фотограва да се беше явил пред камерата  Whistling

Е то при вас лесно, тук се чака много за дата. При нас почнах ме от октомври със смяна на 2 адвоката, че първия е меко казано усра, защото до средата на юни нямах второ дело, та с втория адвокат приключихме по-бързо.

# 44
Добро утро ! Hug

Привет на Топъл дъжд и Шамс ! Hug
Добре завърнала се на Камерънbouquet

Мочичета , понеже от вчера Пепина ми се сърди , ето заради това :

Майкооо , не един ами два двуметрови ! Twisted Evil

Пепи , да не се обидиш , ама малко несериозно ми прозвучаха първо тези съобщения , пък то било вярно !  Rolling Eyes
Извинявай ! Hug

Мисля и аз да се оттегля ...
Извиних й се многократно , но тя е непреклонна ...

Лек ден ви желая ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт