Люта зима , сняг вали - Kлюки - 27

• 19 637
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
  • Не от София.
Та ако ти трябва прилично красива и неприлично тъпичка мома - заповядай, веднага я давам, че ми е скъсала нервите на дребни парченца!  ooooh! ooooh! ooooh!
Морги,ти си втората майка след мене,която не си жАли детето на приказки  Joy

# 601
Та ако ти трябва прилично красива и неприлично тъпичка мома - заповядай, веднага я давам, че ми е скъсала нервите на дребни парченца!  ooooh! ooooh! ooooh!
Морги,ти си втората майка след мене,която не си жАли детето на приказки  Joy
И аз съм така - мои - твои - всичко си казвам директно.

# 602
Моята винаги е най-умната, най-хубавата smile3534

# 603
  • София
Това ми е бил ужасът - тъпо и бавно дете...Те, не съм молила за такова..аз изобщо за момиче не съм молила..Ама - на, вселената нещо се е объркАла...Това си е ирония на съдбата просто...Добре, БНД е по-муден..но в никой случай не е тъп..щото тогава просто е нямало да бъда с него...Макар, че не сме решавали задачи по висша математика, за да знам дали го бива в точните нАуки....
Да, съчувствам на всички, които не разбират математика...но да ти е вкъщи - е******си му и ужасТТТа!

Пепина, ще видиш като почне училище...пожелавам ти умно и будно дете...иначе нема такава мъка да наливаш в кухата глава на тъпоъгълен триъгълник!  ooooh! ooooh! ooooh!

А и аз не се отличавам с голямо търпение...с годините ставам все по-реактивна за съжаление...

# 604
Морги , съчувствам ти , мила ! Hug
Моето е много проклето , ама поне с учене не ме занимава ...
Сега дето искаше да проверявам по английски , че госпожата щяла да събира тетрадката и помагалото и да пише оценка , където отвори произволно . Rolling Eyes

# 605
  • София
Хепи, добре си ти...Аз сигурно няма да издържа на тоя зор следващите 10 годин ooooh! ooooh! ooooh! И всичкото дойде оттам, че никой не ми помогна когато казвах, че не е готова за първи клас. Как ли не молих в детската да напишат, че психически и емоционално не е готова за първи клас, та да остане с другия набор..ама, не, та не!...Само защото навремето тъпия доктор щеше да пътува в Египет и се наложи да я родя в края на годината...Просто тогава не го помислих това...иначе щях да търса друг доктор и да го замислим в първите дни на следващата година...Тогава щеше да е най-голяма и да е друго..ама на...имало глава да пати....

# 606
Морги , могло е да я отложиш . Peace
Майка ми е пенсионирана начална учителка , питала съм я , когато детето е родено на края на годината , както Лори , особено ако е малко на ръст и кг , се минава през лекарска комисия и се отлага .

# 607
  • София
Морги , могло е да я отложиш . Peace
Майка ми е пенсионирана начална учителка , питала съм я , когато детето е родено на края на годината , както Лори , особено ако е малко на ръст и кг , се минава през лекарска комисия и се отлага .
Лошото е, че тя е кобила на ръст....и в градината непрестанно повтарях, че е най-малка, ама не и най-ниска  ooooh! ooooh! ooooh!
Трябваше да мина на комисия и да остане с другия набор..сега да беше първи клас, та аз изобщо нямаше да знам какво е училище....А, сега - мъкаааа мъкаааа...днес нещо я беше хванало...Блее през прозореца и не знае за какво е седнала на бюрото  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 608
Morgi и аз виках, виках, пък и време нямам,(ма мойто освен че го мързи, и много ми лае) та реших проблема-частна занималня, ама като казарма е, няма такова чудо, и тук само доучваме.Ама  го има и  момента, къде серат гладните, че парите там отиват.

Пепино  не са крий ми кажи що разлюбихте Бобито???

# 609
Брили, не съм го разлюбила бре, що така реши? Да си видела някъде да питам за друго newsm78

# 610
  • в моя свят на мир и любов
И аз съм във вашия отбор с голямата. Аз съм с ВисшУ, баща й - с две!, обаче това дете е тотално скарано със всичко, което е свързано с учене. 
Иначе във всяко друго отношение е супер, обаче писането на домашни е страшно наказание.

# 611
  • София
Morgi и аз виках, виках, пък и време нямам,(ма мойто освен че го мързи, и много ми лае) та реших проблема-частна занималня, ама като казарма е, няма такова чудо, и тук само доучваме.Ама  го има и  момента, къде серат гладните, че парите там отиват.

Нямам финансов вътък за частна занималня.....А и ако ще доучвам вкъщи, а и занимялна - малце множко ша ми доди....Твоя хубостник колко е голям?

То и тук е като казарма, ти как мислиш? Но днес каквото викане извиках ..отдавна не е било такова....брееей, хормони ли взеха да я подпъват дребната та блее, не се е наспала ли..не знам? И се надявах да сменим смените втория срок, та да се наспива сутрин. Ама май нема ме огрее... Thinking

# 612
Камерън, виде ли ми момата? Свикнах вече да ми я четкат Mr. Green  
Видех ти момата, чудна е!  Heart Eyes Ама как всичките успявате да ги раждате такива руси и синеоки, аман вече!  Thinking Аз толкоз мерак за сини очи да имам - йок. Поне детето викам барем хване - йок. Хем на мен майка ми е арийка, бабите и от двете страни също. И накрая кво - всичко живо тъмнокосо и тъмнооко около мен с руси и синеоки деца, моето се пръкна само русоляво и толкоз.  Mr. Green

Мак-че, Централна ветеринарна клиника е твоето място. Разбирачите кучкари тъй казаха.  Peace
Питай за д-р Златилов, специалист е по болести на костната система. Е, то дисковата херния може да е и за невролог, но този лекар (а и клиниката) са изпитани.

# 613
Камерън , и твоя младеж е голям красавец ! Heart Eyes

# 614
Ай ся не са оправдавай smile3534 Пепино
Охх днес ми е развалена колата, а и утре и сам много крива

На 9год. е мойто Морги и хич не ма слуша #2gunfire
А хормоните ги има, и аз ги усетих, госпожата на родителската предупреди че всичките имали  начален пубертет, та освен другото, ся и тва говорим и книги купувах да чете ooooh!Абе много рано се развиват тез днешните деца Thinking

Общи условия

Активация на акаунт