Люта зима , сняг вали - Kлюки - 27

• 19 597
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Камерън , и твоя младеж е голям красавец ! Heart Eyes

Така си е Heart Eyes И на Брили също Peace

# 616
Камерън , и твоя младеж е голям красавец ! Heart Eyes

Така си е Heart Eyes И на Брили също Peace

Охх размя ме много готино Simple Smile сладурана си ти Peace

# 617
Хайде да ви поднеса вечерята подобаващо  bowuu

# 618
Пепи, ама новият ти аватар си е баш щерка ти, нали? Страшно е сладка!  Heart Eyes
Мерси за милите думи за моето гадже, то аз всъщност съм много съгласна, пък нищо, че съм силно пристрастна. Mr. Green

Момичета, тази вечер отсвирих младежа да не се виждаме, нещо не ми се занимаваше с него...  Rolling Eyes Ядосах се, защото не си беше измил чашата от кафето сутринта и чашите от снощи. Много ли съм луда...?  Embarassed  Трябваше и да вечеряме заедно, само един сос за спагети трябваше да направя, но само при мисълта да готвя за някого и... Нещо ми се обърна! Знам, че е тъпо и съм много зле, обаче след като БНД грам не ме уважаваше и не си мръдваше пръста за нищо вкъщи, съм адски чувствителна по темата. Знам, че не е лично, но се дразня и не разбирам колко е сложно да се сетиш да измиеш 3 чашки, особено при положение, че работи от обяд и се е наспал и не бърза...? В негова защита, поне винаги се сеща да изхвърли боклука...
Уффф, колко време трябва да мине, за да се отърва от призрака на бившия и да не съм толкова чувствителна за дреболии?  Rolling Eyes

# 619
Пепи, ама новият ти аватар си е баш щерка ти, нали? Страшно е сладка!  Heart Eyes Мерси за милите думи за моето гадже, то аз всъщност съм много съгласна, пък нищо, че съм силно пристрастна. Mr. Green Момичета, тази вечер отсвирих младежа да не се виждаме, нещо не ми се занимаваше с него...  Rolling Eyes Ядосах се, защото не си беше измил чашата от кафето сутринта и чашите от снощи. Много ли съм луда...?  Embarassed  Трябваше и да вечеряме заедно, само един сос за спагети трябваше да направя, но само при мисълта да готвя за някого и... Нещо ми се обърна! Знам, че е тъпо и съм много зле, обаче след като БНД грам не ме уважаваше и не си мръдваше пръста за нищо вкъщи, съм адски чувствителна по темата. Знам, че не е лично, но се дразня и не разбирам колко е сложно да се сетиш да измиеш 3 чашки, особено при положение, че работи от обяд и се е наспал и не бърза...? В негова защита, поне винаги се сеща да изхвърли боклука... Уффф, колко време трябва да мине, за да се отърва от призрака на бившия и да не съм толкова чувствителна за дреболии?  Rolling Eyes
Повече от нормално е. И аз отсвирвам кой ли не за щяло и нещяло. Ако ще се занимавам с мъж, ще ми играе по моята свирка и това е Mr. Green

# 620
Попрегледах ви набързо, някои от вас пак са се яли с мойта лИбоФ  smile3516 няма да ги посочвам кои са, те си знаят, умната ей .... Mr. Green
Ками, нормално е, и аз бая кандидати отсвирих, разведена съм от 3 години и половина.  Peace Идеални хора (мъже) няма, важното е недостатъците му да не те дразнят. Аз пък като ходя при момъка нарочно не мия чинии, помагам с вечерята, слагане, дигане, обаче чинийките си ги пускам чинно в мивката и се оттеглям, аааа не, няма да го уча да му слугувам  Crossing Arms
Морг, не се нерви на детето, каквото е такова  Hug Иначе моята не е тъпичка, ма е ужасно мързелива, та и аз ще надавам вой по цял ден като теб, като стигнем до училище. Чатала на врата, иначе оправия няма.  ooooh!

И накрая ще ви пожелая лека нощ и розови сънища  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 621
Добро утро , Фиф ! Heart Eyes

Много си ранобудна и ти като мен ! bowuu
Така не ми се ставаше , като звънна проклетата аларма ,.. Twisted Evil

-24 било в Пловдив ! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Утре ако ме няма , да знаете , че съм се вледенила ! Twisted Evil

# 622
  • София
Добро утро  Hug,

# 623
За leave me alone как си мечтая ...
Ама не знам кога ще ми се случи ? Tired

Мерси за кафето , Фури ! Hug

Фиф само мина сутринта , никакво внимание не ми обърна ! Crossing Arms
Ама тя днес май е на пилона ? newsm78

# 624
  • Winterfell
Joy
Добро утро и от мен.Самопоканвам се във вашата темичка и мисля трайно да се заселя тук.С нетърпение чакам фактически да остана сама.
С всеки изминал ден се разочаровам все повече и повече.А в момента съм бясна  Close
Хубав ден  Simple Smile

# 625
Добро утро Hug

Фурии, мерси за кофито Heart Eyes

Хепита  Heart Eyes

Фиф е на пилона, не я търсете hahaha

Кам на аватара не е щерката, но много прилича на нея и затова си го пльоснах Laughing

Ро
добре си дошла Hug

# 626
Здравей , Ro ,  Hug

Нашата темичка е много позитивна , ще се чувстваш добре в нея ! Grinning

Ками , този твоя приятел си го заслужава ,  заспива и нищо не прави , поне чиниите да беше измил ! Crossing Arms Ама ха ! Все от нас да мине ...

Понеже ме питаше защо ставам в такъв нечовешки час ...
Аз не мога да стана , да се облека и да тръгна . Пия кафе , задължително , иначе съм напълно неадекватна . Правя закуска на детето . Пускам си ТВ за фон , отварям нета , да видя какви сте ги вършили по нощите , после тоалет , обличане , грим .
А , пропуснах , първо леглото си оправям , веднага като стана . Grinning
Та във връзка с чашите от кафе - като си изпия кафето , мия си чаши , джезвето , подсушавам мивката и въобще оставявам всичко в безупречен вид   bowuu
Та затова ставам рано . Wink

Пепи , как си любов ? Heart Eyes
Имате ли вода ? Thinking
Ооо , ти си вече будна ! Hug

# 627
Добро утро девойки Simple Smile

Ох на мен нещо много ми се гади тази сутрин, и ми е зле, много съм кекава Sad

Желая Ви хубав ден на всички Simple Smile

# 628
Хепи, да ти се оплача Sad  Имаме вода, обаче пералнята не ще да работи, тя също е замръзнала #Cussing out
 Иначе сложихме по една печка и у клозета (щото както се разбра, посещавам го често) и в кухнята, отделно вече си има една в антрето, където ми спят кучките. Представям си цифрата на тока каква ще е ooooh!

Брили, че какво ти е бе душа newsm78 Тия симптоми...

# 629
ааа Пепино не е туй, използваме презервативи с момъка, ама наистина ми е кофти, а съм на работа, оффф Cry

Общи условия

Активация на акаунт