Люта зима , сняг вали - Kлюки - 27

• 19 573
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
  • виртуално
Ами ние без някакви договорки ги разделихме така:
на лекар аз поемам всичко - последният път лекарствата бяха около 45лв и някакви кремове за мазане за 20лв
той отговаря за зъболекаря- тази седмица ходи за една пломба и май ще се налага да и вадят 2 от млечните зъби, че нещат сами да падат

# 661
Браво на теб , Моргиbouquet
Аз съм провеждала терапия с бронховаксом , Макчето знае колко струва , от 2 годишна възраст , до към трети клас мисля . Три месеца подред , всяка есен . Антибиотиците са отделно , витамините не ги броя + витамини за очите .
Никога не е давал пари , знае , че детето е болно , но си трае ... #2gunfire #2gunfire
Когато ни приеха с гърч и пневмония в болницата , той дойде пиян и се караше с персонала , че не го пускали да си види детето ! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Аз не знаех на кой свят съм , детето още не беше на себе си , а той панаири прави !  #2gunfire #2gunfire

Пепи , само с тази болест сме се разминали ! Mr. Green

Ками , не те отчайвам , мила , но при нас наистина след 10 години ми светна пред очите . Tired

# 662
  • София
Аз се надявам никога да не стигам до неговите пари при нужда (не че има дее, от 3 г е без работа), ама, ако ще турско да става ама не искам нищо от него. Един път го карах да идва с мен до болницата , че и двете бяха със съмнения за бронхо-плевмонии, после приказки до небето се изприказваха, че идвал да МИ ГЛЕДА децата, а от бившата свекърва - че още съм го била обичала, щом съм го търсила   ooooh!. Сега поне ми е по-добре, 2 пъти в месеца се чуваме и виждаме с приемо-предаването на децата и до там. Мрази ме и той и майка му, че съм с друг, но поне съм по-спокойна.

П.П. Мери, щях да предлагам да се видим да помагам с нещо, у дома е малка Аптека.

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 15:52 от Furia

# 663
О Фури, очевадно на кого се е метнал БНД-то  Twisted Evil

# 664
  • София
О Фури, очевадно на кого се е метнал БНД-то  Twisted Evil
  Embarassed това не го разбрах

# 665
Като е за здраве - нямам проблем да го помоля....
A, че то и при мен няма проблем да помоля - просто любезно ми се отказва.  Mr. Green

Фури, добре, че си имаш друг и дано сте много щастливи заедно!  Hug Да си гледат работата и БНД, и майка му.

# 666
  • София
Cameron благодаря.
Добре де от чисто любопитство, като му се спомене, че това дете е и негово и за неговото здраве става въпрос и че тия пусти пари не са за теб, кви отговори дават  Thinking

# 667
Добре де от чисто любопитство, като му се спомене, че това дете е и негово и за неговото здраве става въпрос и че тия пусти пари не са за теб, кви отговори дават  Thinking
Чакай сега, ти явно не ги разбираш тези работи.  Naughty  Той човекът прелива от добрина и желание да даде. Ама като има само петак в джоба, какво да направи, а?  Mr. Green #2gunfire

# 668
Пепино , с тая голяма уста си за бой !
Казах ти да не дърпаш дявола за опашката !
Моята мила колежка от 2-3 дни си пуска чалга , при положение , че знае как ми действа ! Sick Sick Sick
Направих й забележка , тя каза , че съм я дразнела като тракам с клавиатурата ! Twisted Evil
А сега , чакай вече да пиша ! Mr. Green

# 669
Като му се спомене на моя, че детето е и негово той ми отговаря да не съм се развеждала, сега ще си тегля последиците. Той издръжката не плаща, а какво остава за нещо отгоре. При последното боледуване се наложи той да й купи антибиотика и противоалегричния сироп защото ги нямаше в аптеката до нас и той сам предложи да ги купи и да й ги дава докато е при него.
Хепи, затова и лекарката иска да се борим с други средства но да не се стига до втори антибиотик. Дано се размине.

Хепи, аз пък нарочно бих тракала по цял ден по клавиатурата.  Twisted Evil. Купи си слушалки и не й обръщай внимание.

# 670
Фури, имах предвид че БНД-то е като майка си Peace

Хепи, уффф, пак сгавих ooooh! Добре де, а как стои при вас въпросът със слушалките? Аз на работа си слагах едни слушалки и си пусках каквото си искам Peace От чалга до метъл Mr. Green

От любопитство да попитам, тя как не те е издала, че висиш с мен у форума tooth

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 16:19 от Pepina77

# 671
  • София
Накарахте ме да се размисля как съм дресирала БНД...Започвам да си спомням...Навремето като че ли го отглеждах здравата..и имам спомен, че му купих поне две коли (втора употреба, де)...и някакъв заем за начало на бизнес му бях давала....който така и не видех...Та, понеже го бях провокирала на тема чест и пари....та той затова май сега се реабилитира.....Понеже е честолюбив...Да, това ще да е...било...
Но явно е и до човек и до начин на раздяла. При мен не може да каже - като си си тръгнала..щото не аз си тръгнах. Не знам, някакво честолюбие съм му засегнала - това ще да е....

Хепи, слушалки, мама, ама от големите и яко метъъъъл Wink Wink
Дай да те поздравя поне, да не те трови чалгата  Wink

http://www.youtube.com/watch?v=F1yvQV7J47o

# 672
Хепи, аз пък нарочно бих тракала по цял ден по клавиатурата.  Twisted Evil. Купи си слушалки и не й обръщай внимание.

Ама нея я дразни , че не й казвам нищо , умира от любопитство , с кой си пиша , не че и тя не пише , но мен това не ме бърка .
Чалгата ми пречи ! Twisted Evil

Пепи , ами аз не слушам музика на работата .
Казах й на нея да си купи слушалки , не щяла ...
Тя е от типа махленска клюкарка и мира няма , че я държа в пълно неведение ! Mr. Green
Нашия БНД ръси същите простотии като БНД-то на Калинчита . Peace
Че той не искал да се развеждаме и бла-бла ... #Cussing out
Върха беше , за очилата , като ме попита , ако се откаже от род. права , кой ще ги поеме ? Rolling Eyes Rolling Eyes

# 673
Върха беше , за очилата , като ме попита , ако се откаже от род. права , кой ще ги поеме ? Rolling Eyes Rolling Eyes
#Crazy  #Crazy  #Crazy  #2gunfire

# 674
От любопитство да попитам, тя как не те е издала, че висиш с мен у форума tooth

Голяма си маймуна ! Mr. Green
Ако го направи , ще си доволна ли ? Sunglasses

Морги , не мога да ти чуя поздрава , имам ограничения .  Tired
Но ти благодаря , знам , че ще е нещо по мой вкус ! Heart Eyes

Довечера , у нас ! Wink

Ако ме издаде , Пепи  , ще кажа , че тя гледа турски сериали ! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт