Люта зима , сняг вали - Kлюки - 27

• 19 567
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Хепиии, разсмя ме яко....с турските сериали... Joy Joy
Поздравчето беше Кiss God gave rock and roll to you   Laughing Laughing Laughing
Това с музиката на мен не ми се е случвало. Най-често в работите ми не се е слушало нищо...или аз тайничко на слушалки...понякога и явничко...Няма да забравя как в предната работа внасях база данни и гърмеше Металика в ушите мои..много добре ми вървеше работата  Joy Joy Joy

Пепино, що така искаш да хванат Пепи...недей, молим те, да не я ограничат и откъм форума тук..че тогаза ще  newsm45 newsm45

# 676
Да бе, верно ли гледа сериали Shocked
Не, няма да съм доволна, ама ме човърка защо толкоз благородно се отнася с теб Mr. Green

На Морги поздрава ми идва малко в повече. Kiss Sick
Обожавам Металика, но до там, по - хард не понасям Stop

# 677
  • София
Пепи, Kiss е шегичка в сравнение със старата Металика....Щото това си е траш и както казваше майка ми - Ама този шум ми прави аритмия  Joy Joy Joy.....(за справка http://www.youtube.com/watch?v=_z-hEyVQDRA)...Та това ако не ти е хард  Joy Joy Joy

Хепи, ама как успява твоята колежка със сериалите? Он лайн ги гледа?  Shocked Shocked Shocked

# 678
Довечера ще обяснявам ! Wink Wink Wink

# 679
Айдеее, гепиха Хепито Sad

Морг, имам всички албуми на Металика, без "Яхни светлината" (или както там се превежда) и последния. Последните им песни ич не ми харесват hahaha

Ама Кисс не моеж ме накара да си пусна Mr. Green

# 680
  • София
Довечера ще обяснявам ! Wink Wink Wink

smile3505 smile3505 smile3502

Пепи, оправихте ли тръбите? Вече имаш вода безкрай? Ако имаш проблеми с прането - дай насам - правя бартер. Пране+гладене срещу готвене  Joy Joy

# 681
Морги, водъ има, пералня нема Close Ама и не готвя, ша знаиш. Виж мога мъжо да ти пратя. Прави хубави пилешки хапки. А каква торта ми спретна оня ден Party

# 682
  • София
Морги, водъ има, пералня нема Close Ама и не готвя, ша знаиш. Виж мога мъжо да ти пратя. Прави хубави пилешки хапки. А каква торта ми спретна оня ден Party
Уредила си се ти с готвещ мъж  Wink Wink Wink Я, дай тайната на пилешките хапки, че моето на мръва все налита и се изчерпах откъм идеи.....

# 683
Не мога да не се похваля - току що продадох един кран в Египет. Това е първия цял кран, който продавам и умирам от щастие. newsm44

# 684
И аз скачам в бартера, ама веднага.  Mr. Green Готвя страхотно, само ако може да не чистя... Това къщата като цяло, чиниите си ги мия.  Mr. Green

Калинчита, честито! А ти какво работиш...?  Embarassed

# 685
Морги, намерила си кого да питаш за хапките. Освен като се прибере да го накарам да ти напише рецептата tooth

Калинчита, евалата Hug

Аз пък обичам да чистя, като подхвана и цел ден мога да откарам Mr. Green

# 686
Камерон, продавам кранове и кранови компоненти като основна работа.

# 687
  • София
Не мога да не се похваля - току що продадох един кран в Египет. Това е първия цял кран, който продавам и умирам от щастие. newsm44
newsm10 newsm10 Честито!!!
То голям бартер гледам ще стане....ама ние с Хепи и Пепи не сме по готвенето.... Wink Wink Wink Та ако може някой да удари рамо с готвенето....ние ще чистим и гладим Heart Eyes

# 688
Морги, ей ме на, бе!  Mr. Green Готвенето го имате, ще готвя и ще пея направо, щом няма да се налага да чистя.  Mr. Green

Ох, момичета, дребс се влошава.  Sad Майка ми се обади, че не можел да диша от кашлица, не знам какво да го правя... Как ще спи с това непрекъснато бухане не знам...  Sad

# 689
Кам кой ви е педиатър?

Общи условия

Активация на акаунт