Люта зима , сняг вали - Kлюки - 27

• 19 604
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ро, е ти ме разби с тоя твой, майко мила. Ако не е тайна защо трябва да напускаш работа, за местено мога да се досетя сама. Успех  Hug във всички начинания.
Аз тази година правих едни курсове в Шуслерови соли, не смея да кажа голяма дума, но не сме пили антибиотик тази зима.

# 646
Ро, добре дошла  Hug
Ако знаеш как се ядосах на БНД ви. Как може да ти вземе последните заделени 15 лв за цигарки, за неговата си душичка .... мамицата им и егоисти  #2gunfire #2gunfire #2gunfire. И аз съм имала подобни изцепки с моя, с тази разлика, че той не пушеше, но не се посвени да си прибере целия великденски аванс от 50 лв. за него си, а мен да ме прати "на гости" при нашите с детето само с 8 лв. за път, каза те вашите ще ти дадат - детето малко, АМ специално, НА без белтък, 18 лв. кутията, памперси  ooooh! ooooh! ooooh! е, не умряхме, ама с това така ми падна в очите  #Crazy . Горкия той да го ожалиш, преди около месец ми каза, че така и не бил разбрал, що съм пожелала да се разведем  #Cussing out
Бързо оздравяване на всички болни мами и дечица   bouquet

# 647
Луда, така ни каза лекарката Peace До колкото разбрах има известна разлика с шарката, за която говорите с Кам. В интернет на места казват, че е едно и също, на други, че не е. Диагнозата, която ни беше поставена обаче е тридневна треска. От нея боледували децата до 2-3 години Peace

Мога ли да ви помоля да споделите с мен на колко годинки проговориха дечицата ви? Под проговаряне имам предвид казване на думички, за изречения дори не мога да си помисля при моята госпожица Cry

# 648
Pepino мила Simple Smile в най лошия случай на 3 год., и после няма спиране Mr. Green

Сладураната в розово, нали все пак казва нещо, било то и на бебешки???Значи говорен дефект няма, по късно ще проговори Peace

# 649
  • София
Привет Simple Smile
ей на този трейлър попаднах и се смях  hahaha http://www.youtube.com/watch?v=32sj97-DZf0
rotfImbo rotfImbo rotfImbo Жестоко е това, Фури!

Здравейте, мацки!
Хепи-то, за теб деня вече минал, мила..Като гледав как преди 7 си шЪтала из нета....Имам аз една такава другарка, дет става винаги в 6,30..даже и в неделя..и звъни в 8 - аре, ставай, деня преполовил!  Shocked Shocked Shocked Аз сутрин съм като Аir Force - за 20 мин. съм готова и излитам...Добре, че е мама да се оправя със закуските и приготвянките на дребната. Ама аз в 7,00 трябва да съм излетяла...добре, че още съм болничен, та мръхтя...
Пепи, за проговаряне мен не ме питай - докарах го навремето до логопед, щот не искаше да дума моята щерка...ама отмина това златно време...Не мога й затвора устата сега..Ми като тръгна на градина на 2 г. и 9 м. още не говореше добре, ама там дръпна бързо...по неволя...
Да оздравяват сичкото деца...Да чукам на дърво дребната нямаше много боледуванки..ние направо ходехме обикновено по хирургиите да я оперират....нема се излагаме с някакви си температури я...на мама от какво да побелее косата иначе? Wink

# 650
Здравейте мацета  Grinning то било хубаво да си отпуска бе макар и вкъщи и без пари , но е супер вкъщи в този студ да си  Laughing нашият БНД не иска да дава пари за сиропите на малката, а аз нямам, и нямам и заем от къде да взема взела съм вече от всичките си приятели и чакат връщане  Sad съобщи ми че няма време за детето , а с мен не иска да говори щото съм била ''психично болна''  и ми затвори  Thinking къде е проблема не мога да разбера

# 651
  • София
Мери, БНД не дава издръжка? Shocked Shocked Shocked
Няма ли роднини, с които си в добри отношения и да говориш с тях? Все пак детето е болно и тогава грижата е и на двамата родители...

# 652
Мери, БНД не дава издръжка? Shocked Shocked Shocked
Няма ли роднини, с които си в добри отношения и да говориш с тях? Все пак детето е болно и тогава грижата е и на двамата родители...
Морг не говоря с никога от тях единствено с баща му който няма телефон  Mr. Green майка му живее в Гърция и и нямам номера никога не ме е търсила , а на тъпака му звъннах с последния си ваучер (тъй като ми спряха сметката) и той започна да ме обижда , после му написах смс от интернет нито звъни нито пише - идиотска работа

# 653
Мога ли да ви помоля да споделите с мен на колко годинки проговориха дечицата ви?
в най лошия случай на 3 год., и после няма спиране Mr. Green
Пепи, Брили много вярно е написала.  Mr. Green
Моят специално проговори на 2 и малко. До втория си рожден ден не казваше и думичка, дори се бях консултирала с логопед и ми беше много притеснено. И после изведнъж като се отприщи!  ooooh! Нямаше млъкване и така е и до ден днешен!  Mr. Green  hahaha

Все пак детето е болно и тогава грижата е и на двамата родители...
Морги, ти шегуваш ли се? К'ви двама родители, к'ви 5 лева? Аз съм сериозно пред заплата и болестта на дребното ми струваше майка си и баща си, ама БНД какво каза в неделя - сори, нямам пари. Така че отговорността е на този, който има дете и си го гледа.

# 654
  • София
Мери, ти в коя част на България си ?

# 655
Пепи, аз вече ти казах за моята всезнайка, не беше проходила още, но не и млъкваше устата, цели изречения казваше. При всяко дете е различно, не се притеснявай, малка е още, ще проговори. После ще се молиш за минутка тишина  Hug
Мери, родителите ти не могат ли да ти помогнат, спомена нещо за майка и сестра, те не могат ли да ти услужат?

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 15:23 от Мак

# 656
МММММММ да отговорноста е на този който отглежда детето , другият е само за разходки и аху-иху , като му кажа че изнемогвам и потъвам в борчове ми казва ''дай ми я на мен да не изнемогваш'' и това е , не иска и да ми подпише пълномощно за чужбина абееее така ще е дано по-зле не става !

Пепи моята на годинка и 3-4 месеца проговори .

Furia  в Сливен живея

Макче и те нямат в момента пари  Sad

# 657
Морги , за какви 6:30 ми говориш , 5:50 звъни алармата , мила ! Twisted Evil

Все пак детето е болно и тогава грижата е и на двамата родители...
Морги, ти шегуваш ли се? К'ви двама родители, к'ви 5 лева? Аз съм сериозно пред заплата и болестта на дребното ми струваше майка си и баща си, ама БНД какво каза в неделя - сори, нямам пари. Така че отговорността е на този, който има дете и си го гледа.

Ти за някакъв комунизъм ли говориш , Морг ? newsm78
Аз никога не съм искала пари от БНД за лекарства , 4 пъти сме били в болница с детето , идваше със зрънчовци на свиждане  ...#Cussing out

И да искам , няма да ми даде ! Както стана с очилата ... Twisted Evil

Калинчита , на Деси съм слагала компреси с мед , на гърдичките и гръбчето , меда го мажа на лист хартия и го слагам , така спи цяла нощ , много добре действа при кашлица . Peace
Ако няма температура , не я мъчи с антибиотици , по-лошо ще стане . Tired

Ro ,
И твоя БНД е тежък случай ! Twisted Evil Twisted Evil

# 658
Ей пак ми се псуват БНД-ТА смотаняци да им изсъхнат онея работи дано !!!

# 659
  • София
Хепи, ама ти имаш сили сутрин да правиш това и онова..Аз гледам вечер да въведя къщата в ред защото сутрин до 10 съм на пълен автопилот...Не закусвам, кафе не пия по принцип..затва само през банята, дрехите и повънка на спирката...Добре, че автобуса спира пред нас точно...Трябва в 7,03 за съм на спирката иначе съм закъсняла....

Брей, значи само аз ли съм успяла да дресирам БНД, че като е болна разходите се делкат? newsm78 newsm78 newsm78 Винаги ми е помагал за антибиотиците - щото те са ни били най-скъпи...ама като се е налагало я сироп, я капки за нос, уши - да взима като го помоля....То хубаво, че досега 5-6 пъти само е пила антибиотик. Но като бяха и двете операции наравно с мен е гърчил, тичахме заедно по хирурзи - водеше ни, прибираше...Като е за здраве - нямам проблем да го помоля....

Общи условия

Активация на акаунт