Спинка сладко ДЕКЕМВРИйското човече и усмихва се на сън то вече.

• 32 759
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
На колко пъти ви изплащат болничния? На мен ми преведоха само 170 лв. за февруари. Осигурена съм  newsm78 А от тази справка в сайта на нои нещо не ми става ясно колко трябва да получа и кога  newsm78

# 496
  • София
зелено човече- възглавничката се слага за да не се плъзга бебо надолу http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3262&cat=59

Прочетох, но имах предвид, че въобще не е нужда възглавничка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 497
Добро утро, момичета!  Hug
Ние изкарахме една по-спокойна нощ, дано става все по-добре положението.
Чипче, с колектор за урина доста успешно може да вземеш за изследване. Аз го слагах на Ния малко преди да се събуди и по време на кърменето се изпишкваше.
MuJIuHka, как виреете на тази темепратура?! Яко се калявате тогава!  Wink
Миме, чудесни са заглавията!   bouquet
И нашата градина ще работи тези дни. А за развитието на децата има много информация и в нета. Аз съм си записала при каката разни събития кога са се случили и сега поглеждам от време а време. Simple Smile

# 498
  • София
Като отворихте дума за обръщането на бебетата,аз съм забравила кое беше първо-от гръб по корем или от корем на гръб.Но си спомням с баткото свекървата много се тюхкаше,че не се обръща ,а му е време.А той коркия беше такова гюле,как да се обърне Laughing.
Днес наистина е много студено,а ние трябва да ходим на консултация след малко Confused.
Знам от приятелки с момиченца,че по-трудно се взима урина с колекторчетата.С момчето беше много лесно.

# 499
Ами май свикнахме с тия ниски температури. С локално парно сме и докато се вдигне Т до 20 Г е мале мила. Студ. Но бебо явно свикна. Увивам ги в пелена и така го слагам да спи, отделно и с одеяло е завит. Не кашля, не киха. Спи си спокоен.  Praynig
Ох тази консултация. Тук духа вятър и е студено. Не смея да изляза с бебо. Но утре или в петък се надявам да успеем да отидем.

# 500
Сега се сетих да и споделя, че ние вместо да люлеем на ръце, люлеем на крака  Laughing Слагам една възглавница на ходилата и си я люлея. Така мога да хапвам междувременно, да ползвам компютъра, също и да дремна с нея. С каката късно се открехнах на тази възможност, но сега от началото го прилагам.
Ние пък трябва да идем някоя сутрин до ортопеда и кардиолога, ама да видим таткото кога щ се накани....

# 501
За кошницата за кола , ортопедът каза ,че няма проблем да се ползва дълго време ... Гръбначето на бебето било дъгообразно , а не S-образно , като на голям човек ... За това можело да си седи детето вътре по цял ден ... Стига да е поставено без никакви възглавнички и други работи в кошчето и крачетата са отворени като на жабка

Ох , няма ли край тая зима ... Искам на разходка ... Откачам у дома!

# 502
Вече ще се побъркам от тази "зимна приказка"! Ми тя се оказа безкрайна....!!!

Аз пък да ви кажа, че малката Дария въобще не обича да седи дълго време на ръце. Започва да пъшка, върти се и стига до рев, в случай, че не я оставиш да лежи. Не знам, дали това се тренира или си е до дете, защото не съм имала против да я държа от самото начало, особено, когато се гърчеше от колики. В последствие установих,че се чувства по-добре, когато е легнала по гръб и си "говорим". Естествено има моменти, когато се сърди като я оставя, но те са единични случаи. За спането - дума да не става за носене на ръце или полюшване. Дори кошарата ако се залюлее, се събужда.

# 503
На колко пъти ви изплащат болничния? На мен ми преведоха само 170 лв. за февруари. Осигурена съм  newsm78 А от тази справка в сайта на нои нещо не ми става ясно колко трябва да получа и кога  newsm78
Тези плащания  са за дните от януари. В тази таблица ли гледаш https://benefits.nssi.bg/EGN/First.aspx  Много подробно е описано месеца на плащане, бр. работни дни за които се плаща, среднодневно и дата на превода,колко ще приведат.

# 504
добро утро, момичета,аз пак исках да ви попитам защото ще пращам след обяд таткото до детският магазин за да купи на бебка НЕЩО за мазане след баня-кажете от какво сте доволни(в момента сме с олио БОЧКО и незнам дали да го сменя с нещо по-добро...)

# 505
Ние минахме на козметиката на ойлатум,защото е с проблемна кожа.
Радостче не си сама в отбора с откачащите!
Люби радвам се че дребосъчка е по-добре.
Моето направление ще изтече докато се пооправи времето за ортопеда.Според педиатъра всичко му е ок.Ама аз съм Тома неверни.
Честито на всички месечинки

# 506
  • Стара Загора
аз използвам олио на Hipp

# 507
добро утро, момичета,аз пак исках да ви попитам защото ще пращам след обяд таткото до детският магазин за да купи на бебка НЕЩО за мазане след баня-кажете от какво сте доволни(в момента сме с олио БОЧКО и незнам дали да го сменя с нещо по-добро...)

Ако си доволна защо да сменяш  newsm78 ... Иначе аз ти препоръчвам качествен преварен на водна баня зехтин  Peace

# 508
Здравейте! И тук да се отчета за консултацията ни!Симона е наддала само 320 гр и е пораснала с 1 см. Малко,но важното е ,че наддава Simple Smile Биха и и двее ваксини, които сега ще се бият до включително и 4 месец. Много жално ми е като плаче Sad.
иначе и тук да почерпя по повод,че днес Мони става на 2 месеца. Вече е голяма  Party

Честито и на бебе Снежана на мама Зелено човече  Hug На бебе Ая на Марина  Hug  и на бебе Андрей на мама Гери Да са ни живи и здрави Simple Smile
И не на последно място - ДОбре дошли на новите мами!

# 509
Ауууу това синьо сиренце ли е    chef  chef  chef ... Така ми се е прияло след като се ограничавах цяла бременност ... Взимам си и честитя на всичко месечинки  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт