Любители на котки тема 58

• 46 300
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ох, Емел, разплаках се от умиление!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 241
  • София
Нали? Много са сладки, беличкииии, чистичкиииии...

# 242
  • Между гори и планини
Здравейте момичета, не съм писала от 100 години  Embarassed
Благодаря, че не сте ни изтрили с Кети  Hug
Надявам се да ни приемете отново при вас  Blush
Иначе ние сме добре, Кети е станала истинска малка трътчица. Научи се да яде и друго освен сухи гранули. Сега допълнително хапва и консерви, но само с 100% месо. Никакви хапки от соя и сосче, само месце. Заглади косъма мъркончето, станала е още по гальовна и сама ме търси да се гали, спи върху мен (нещо което преди година никога не би ми позволила).
Едно данъче от нас, за по-голям размер - кликнете върху снимката.

# 243
  • София и Морето от време на време
Ahsa, Честит Рожден Ден и от мен. Да си жива и здрава и ти и всичките ти любими същества!!!

# 244
  • Costa Rica
Надявам се да ни приемете отново при вас  Blush
Че вие не сте си тръгвали Wink
Кетинка е прекрасна Hug Hug Hug

Емел, тия двете са астрални близнаци на моя котчо като бебе.

# 245
  А моя тигър нещо се поразнежи снощи и тая сутрин.Снощи като ми кацна в скута и чак ме приспа Simple Smile  А сутринта така ми се  гали, слага си главата на рамото ми Shocked и се размъъъъррррррка.Пък  трябваше  да оправя парното, зайците , малката и да хукнем за работа двете с нея.Сърцето ми се   късаше да го оставя.Е, той помогна де, хапна ме за довиждане и ми перна едни нокти през коляното, та чак кръв се разтече.Но това с коляното беше без да иска.Трябва да му ги клъцна пак ноктите.Едно е да хапе, ама и да драска  е ужас.Mr. Green
  Чак си мисля, че тия гадинки усещат  кога  нещо им се канят и  се подмазват Whistling

А колко много близа патладжан с пипер и майонеза Shocked снощи, много му хареса явно.

# 246
Аз като цяло съм забелязала, че оранжевите котаци са особено любвеобвилни същества.
Мъжът ми онзи ден извежда Мацухи да видел снега, само дето на Мацухи ентусиазмът му е докато излезе навън, а после гледа едно уплашено...
Ние и двамата сме с настинка или грипави и сега не знам дали няма да заразим и котето. Всъщност хич не съм наясно дали човешките болести се предават на котките.

# 247
Lei, котетата много усещат и въобще животните.
Рижко както е злояд преди да го кастрирам, обиколи навсякъде дали няма забравено ядене.
Снощи се опитах да му дам пилешки сърца, а днес малко сухо свинско месо, но не. Играе си с тях като с играчка.
Така ли се играе с храна? Но, не...

# 248
Топъл дъжд, котето ти е прекрасно! толкова е красиво, обожавам такива разцветки!!

# 249
  • Българско
Здравейте на всички с котенца,аз имам голям проблем.Имам 2 котета мъжкари,от началото си ходеха и двете в банята под душа да пишкат и акат,но от няколко месеца единия (по-малкия) започна да ходи и на други места (на шкафа за обувки,зад вратата на терасата в ъгъла,на секцията все на определени места,и като оставим някоя дреха на дивана я маркира веднага) пробвах с белина да измия и после да натъркам с оцет и сода но ефекта докато изветрее оцета.Незнам какво да правя с него.Майка ми иска да го махкаме,но на мен ми е жал,обичам си го и правя всякакви опити да го отуча,но все неуспешни.Казаха ми за някакъв спрей който отблъсквал котето да не ходи където и да е да пика,но не съм намирала,моля някой ако го е ползвал да каже има ли ефект.И моля да ми дадете съвети вече съм отчаяна...

# 250
Аз като цяло съм забелязала, че оранжевите котаци са особено любвеобвилни същества.
Мъжът ми онзи ден извежда Мацухи да видел снега, само дето на Мацухи ентусиазмът му е докато излезе навън, а после гледа едно уплашено...
Ние и двамата сме с настинка или грипави и сега не знам дали няма да заразим и котето. Всъщност хич не съм наясно дали човешките болести се предават на котките.
 Да ти кажа и аз така съм забелязала, само този се дърпа   нещо.  Даааа и за снега е така, иска, а после напира за вътре Joy Виж като имах куче и излезехме в снега направо откачаше от кеф.Бяг, бяг, бяг до припадък
  Чувала съм , че могат да се заразят, така  че  не се целувайте известно време  Laughing

Роксана, май само кастрацията ще помогне. Ох, аз ще опитам да го кастрирам, независимо дали ще се  кротне.

# 251
  • на брега на морето
Всъщност хич не съм наясно дали човешките болести се предават на котките.

Миналата зима питах ветеринарната докторка дали бихме могли да заразим зайчето с гриповете си и тя ми обясни, че животните не боледуват от човешките вируси.
Моето наблюдение за котките обаче е по-различно - може да се заразят и затова слагайте от еднократните маски докато сте болни.

# 252
  • In a surreal moment!
 hahaha Joy

# 253
  • Между гори и планини
Ох, миличка бяла шапка!

Спомням си, когато прибрах първият ни котарак Томи (тогава бях на 12), как първата вечер се събудих с калпак. Мамината душичка беше малко по-голям от педя и му беше много уютно да спи в дългата ми коса.

# 254
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ох, ИКСИ,  Joy hahaha, благодаря! Имах нужда от малко разведряване.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт