Любители на котки тема 58

• 46 300
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
  • на брега на морето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДИДИТКА! ПОЖЕЛАВАМ ТИ БЕЗКРАЙНО ЩАСТИЕ!

# 286
  • Варна
Честит рожден ден на Теди и Дидитка  bouquet Да сте живи и здрави!  ura  newsm59  newsm67

# 287
  • София
Честит рожден ден на Теди и Дидитка!     newsm59  Нека всички ваши мечти станат реалност!

br, и друг път е ставала дума за разливането на купичките. Повечето котки го правят. Според мен е на игра, защото го правеше като млад. Има и теория, че по този начин "махат" мръсната вода от повърхността. Измисли да сложиш някаква подложка под купичката, за да не ти повреди настилката. Друг вариант е по-голям съд, в който водата е до половината от обема ( и без това в по-големи количества, водата се запазва по-дълго прясна).

# 288
Честит рожден ден и от нас на Теди и Дидитка Hug

Купичката с вода е едно на ръка при нас. Хем вече нова порцеланова съм му купила. В момента мания са му щорите. Явно си е наумил да ги унищожи напълно и постоянно ходи да ги дърпа. Цяла нощ ми шумоли. На всичкото отгоре съм болна и не ми стигат кашлицата и хремата, ами и неговото шумолене като добавим, вече съм докарана в състояние на тих бяс. Не знам как да ги спася от него. Нямам глас, а се налага да му викам, за да се махне. Той, не че ме слуша де. Прави ми напук и все там е наврян, ако го хвана, започва да ме драска и да ме дере. Ужасен е днес просто!

# 289
Моят тази нощ е унищожил стабилно тапетите.
Защо скача и се хвърля така не разбрах. По едно време беше станал по - кротичък.

# 290
  • на брега на морето
Най-важното е да са здрави, другото - майната му.

# 291
Теди и Дидитка   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet ... Да сте здрави и мноооого щастливи!  Hug  Hug

Най-важното е да са здрави, другото - майната му.
Peace абсолютно! прежалвам и пердета и диван, ама да ми е здравичка обичта Simple Smile

Mолинче разучаваща новите ни възглавници:) Оф, не мога да повярвам колко е голяма, а е само на 4 месеца... ooooh!

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 13:55 от ros4enka

# 292
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДИДИТКА И ТЕДИ! smile3525
 bdbaloni Tada
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

На всичките болнИци - да оздравяват! А на малките палавници - да не ядосват много мамите си и порастнат добрички, заобленки, пухкави и мекички! Hug Hug Hug

# 293
  • София
Честит рожден ден, Дидитка и Теди!!!
Всичко най-най-розово ви желая!!! 
bouquet

# 294
  • Варна
Честит рожден ден и от мен!Бъдете живи и здрави!
Таня,опитах с подложка,но не става.Обмислям вариант за някаква тежка купичка,която да му е трудно да помръдне,но не знам дали изобщо съществува такава. Simple Smile Дано го израсте скоро.

buttinsky,искрено ти съчувствам.А какъв тип са ти щорите,че са му толкова интересни?Ние щори нямаме,имаме пердета но са стари /на хазайката Mr. Green/ и много не ми е жал за тях.Все пак като го видя да се люлее отгоре им и аз си мисля какво ли би било ако бяха нови и хубави Embarassed,сигурно щях да съм пред нервна криза. Mr. Green

А какво ще ми препоръчате за хранене?Вие давате ли им "човешка" храна?Нашия нещо много се изтънчи и не иска да яде от тези по-евтините консерви.А пари за дарлинг и уискас нямам.И гранули не иска,каквито и да са.Трябва да е умрял от глад,че да ги погледне.Не знам какво да му измисля.. Rolling Eyes

# 295
br, за храната- най- добре гранулирана ( суха), може и пачове, консервички, но котешка! Аз не давам на Моли от нашата храна. 2-3 пъти съм й давала резенче кренвирш или кашкавал, но са единични случаи. Знам, че може да се дава от домашно приготвена храна, но трябва да е без никакви подправки и да не е пържена. Това ме затруднява, защото рядко имам време , че чак и да готвя специално за нея Simple Smile)))) Нашата вет казва, че ако се научи на мокра храна, повече няма да поглежда
сухата...
Оф, финансово и на нас също ни идва малко нанагорно, заради храната й ( купуваме Роял Канин), моят се жертва и от 2 месеца не пуши ( Party ) ... така- парите от това отиват за храничка на дребната Simple Smile

# 296
  • Варна
ЧРД, Диди и Теди !!! Здраве, късмет и любов ви пожелавам! Hug

# 297
  • Българско
С риск да ви досадя имам нужда от съвет.Имам 2 котета мъжкари,от началото си ходеха и двете в банята под душа да пишкат и акат,но от няколко месеца единия (по-малкия) започна да ходи и на други места (на шкафа за обувки,зад вратата на терасата в ъгъла,на секцията все на определени места,и като оставим някоя дреха на дивана я маркира веднага) пробвах с белина да измия и после да натъркам с оцет и сода но ефекта докато изветрее оцета.Незнам какво да правя с него.Майка ми иска да го махкаме,но на мен ми е жал,обичам си го и правя всякакви опити да го отуча,но все неуспешни.Казаха ми за някакъв спрей който отблъсквал котето да не ходи където и да е да пика,но не съм намирала,моля някой ако го е ползвал да каже има ли ефект.И моля да ми дадете съвети вече съм отчаяна...

# 298
Кастрирайте животното и маркирането ще спре. Ако кастрирате и двамата още по добре.

# 299
  • България
 Здравейте ! Много обичаме животните и от 2 месеца си взехме едно коте -женско .Вече е на 7-8 месеца.Основно аз се грижа за нея-къпя,храмя,хапчета...веднъж както си играехме и изведнъж се стрелна върху хицето ми и ме надра....Казах си -Хайде,карай ! Но ей сега пак !Аз я галех и тя изведнъж сеобърна към лицето и пак здраво ме надра-пак по лицето.Все по лицето ! Вече ме е страх да я докосна...Очаквам от всякъде да ми изкочи ! незная какво да правя ...Дайте идеи !

Общи условия

Активация на акаунт