Любители на котки тема 58

• 46 229
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
Снимката на Мъри Тъпанчев откровено ме разсмя  Heart Eyes

Аз май отдавна не съм плащала данък, а и не помня дали съм ви представяла Семела в пълния й блясък:

И една по-стара снимка на Ушанчо:

Последната снимка на тримата заедно:

Снимки на Гош ще пусна утре, защото тогава става на годинка  Heart Eyes

П.С. nolia, моля те намачкай този невероятен пух!!!  Shocked

# 496
  • София
Всички котета са страхотни, Семела-голяма красавица! Nolia, както винаги ме разтопи със снимките на Иза. Grigori, как е Луси?

# 497
  • UK
Здравейте и от мен!
От няколко дни не съм влизала, но ето една снимка на Уоли, която много обича да се гушка в мокра хавлия.

И една от празниците , когато хвана голяяяям плъх.

Та моята котка никога не ляга там където те боли, не мисля че усеща.Много е хубав Бразилио как се гушка на болният крак.

nolia като истински тарикат се е опънал.

# 498
Ето котета които сътворих:

А това поръчах от щатите и когато пристигне мисля да го ушия за нашите, това ще бъде изненада за тях:

# 499
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
nastyushka, аууууууууу разкош!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мамма на Ани, какво сладко розово носле има Уоли!  Hug Hug Hug

# 500
  • на брега на морето
Мъни, сигурно знаеш, че Семела е майката на бога Дионис Grinning

# 501
Ех, че пухчовцииии! Heart Eyes

nolia, много са ми смешни котетата, когато спят така. Смешни и сладки! Иде ми да се хвърля до котето и да чеша, чеша коремчето Heart Eyes
Мъни, Семела е абсолютна прекрасница! Heart Eyes Честит рожден ден на пораснал Гош! Hug
Мамма на Ани, хубав плъх си е хванала вашата писана Mr. Green
nastyushka, прекрасни гоблени! Втория катого гледам и ми става едно лежерно... ех... кеф да ти е да си котка и да дремеш някъде на слънчице...

Благодаря за коментарите от името на моето Тъпанче bowuu Hug

# 502
  • UK
Много хубави гоблени! Трябва да си много  търпелив и да имаш сръчни ръце за такава красота.

Вторият найстина е много сладък, как мързеливо си е полегнал.

Аз много обичам котета с чернни носки, обаче мъж ми като отиде да взима моята имаше само с розови и сега вече са ми любими.

# 503
Чудесни пухчовци !  Hug
Нямам какво да пиша , но всеки ден ви наглеждам . Незная как до преди 2 години сме можели да живеем без котка. Беше ме страх от косми , драскане  по мебели и т.н. Но сега вече не мога да си представя да го няма при нас. По цял ден си говоря с него и се гушкаме.

# 504
  • на морето
Здравейте , писета и мацковци ! Hug Hug

И аз бях позачезнала от "хоризонта " .Връщам се обаче с добри новини . Симба вече е здрав и си дивее от душа .. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Определено се беше завъртял вирус на някакъв котешки грип , защото ден след него се "тръшна" и Зузана ; и на следващия -Джипси .Момчетата обаче с два -три дни инжекции се оправиха , но малката госпожица доста ме притесни .Всъщност , до преди ден -два бях направо на " зъби и нокти " да не стане ...много лошо .Едва гледаше от възпалени очи , течаха  сълзи и сополи, борехме се с температура   ....Добре поне , че не си изгуби апетита и беше жизнена , инъче ако се беше разпльокала съвсем щеше да отиде " коня у рЯката "  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Нооо,  слава Богу ...пребори се момичето ми и вече се подобрява . Успокоих се !

Мъни , съболезнования за Ушанчо !  Sad Praynig Независимо от болестта си е изживял един дълъг и пълноценен котешки живот , богат на много гушкане и взаимна любов. Сигурна съм , че ще се видите пак  под дъгата !  Hug Hug Hug Hug Hug

Анабела , от кога не се е прибрало котето ? Не мина ли много време ? Нека не ти звуча песимистично , но .....не мисля , че ще се прибере .Още повече , че беше навън в най -тежкото и студено време . Напълно те разбирам как се чувстваш - и аз , дори и сега , когато се отивам при родителите ми , където преди ги гледах оите на свободен режим се озъртам за някой от " безследно изчезналите  Вече ми и навик , несъзнателно го парвя .Знам , че никой няма да се върне , но все пак ...надеждата .... , че поне децата са живи .

nastyushka, добре дошла ! Златни ти ръце ! Възхищавам се на хора с търпение като твоето да везат гоблени . Резултата е прекрасен , но ...просто не е за мене .Ни ми трае траилото  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Колкото до темата за котето , момичетата са ти дали достатъчно съвети . С или без родословие ,колкото и да и се " гарантира характера " всяко същество си има и индивидуалност . До сега " породисто " коте не съм гледала , вече колко десетилетия . Всички душички са ми давали и ми дават такава радост и обич /привързаност , че произходът им изобщо няма значение .А дори удоволетворетието е още по -голямо ,когато знаеш , че си "подал ръка " на някое изхвърлено и обречено коте . Знаеш ли , Зузанка , последното и най -малко писанче , което прибрах и лекувах  се извъди гушкава глезана . Нищо , че на вид си е най-обикновенно тигърче  -има прекрасен характер и е едно малко съкровище . Сега, дори когато беше много зле , странеше от всички и трудно се справяше с ядене , пиене и дишане  зараде дапушеното носле  , винаги когато се почусваше малко по -добре идваше за малко  да се гушне  в мене и мъркаше  .После пак си лягаше самичка .В момента , в който се почувства по -добре , отново е плътно отгоре ми . И като чу е станала още по -любвеобилна. Дали разбира , че я тормозя с хапчета , капки и инжекции за нейно добро , не знам ,но от два дена непрекъснато ме обсипва с "целувки " ...  

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 12:23 от asha

# 505
  • София
Какви сладки пухкави създания! Hug Heart Eyes
Ох, всички са страхотни! Бих се почудила кого първи да нагушкам Wink

nastyushka, присъединявам се към мнението на момичетата - да дадеш шанс за спокоен и щастлив живот на някое сладко малко бездомниче - а те са толкова много! Confused
Ще ти се отблагодари с много любов котенцето! И вие ще изпитате приятното вътрешно усещане за спасен живот!...  Heart Eyes
А гоблените ти са толкова красиви! Поздравления за това твое умение! bowuu

# 506
  • София
Момичета, Рижко - бездомния красавец, , за когото постоянно пиша в тази тема, не се е оправил ,.. Sad

Както Ви писах - майка ми го беше забелязала (преди 20-ина дни) колко трудно уринира, водихме го на лекар, 6 инжекции му сложи - мисля, че пише Synulox 0,25 Thinking , но за последната - излезе предната вечер и не се върна 6 дни! Tired

От два дни пак дойде - мислех, че му е минало, но майка ми го вкарва и вътре при нашите и .. пак често-често посещавал тоалетната , милия,.. Confused С много мъка - малко количество,..

Моля който е имал такива проблеми да сподели - достатъчна ли е лечебната РК? Слагали ли са системи? За колко време горе-долу отшумява изцяло проблема? Нуждае ли се от постоянно наблюдение - ако се остави в някоя клиника по-бързо ли ще му мине?..  Трябва ли специалист-уролог - аз мисля, че опита на ветовете е достатъчен, а и нашия каза, че е в начална фаза - имало къде-къде по-тежки случаи,.. Thinking

С тези негови зачезвания ,.. е трудно да го следим! А и като поиска да излезе навън - става просто неудържим! Скача по прозореца на терасата и майка ми го пуска,..

А искаме да му помогнем!

Кой беше писал, че е доволен от клиника до Зоопарка?

Ето го и него отново:  Heart Eyes

# 507
  • Варна
Много имам да чета назад и да гушкам!  Heart Eyes

Lady-B, при Грей голямата криза утихна за около 2 седмици. След това за по един ден пак се случва да зачести посещенията в тоалетната. Продължаваме да го храним всеки ден с уринарито(поне едното хранене). Не помня дали са гледали Рижко на ехограф- може да има някой заседнал камък по пътя.

Нямам търпение да се приберем и да нагушкам Грейчугин. Сега е с баба си и тя всеки ден дава отчет- колко спал, колко ял, как го масажирала- абе все едно бебе.  Laughing

nastyushka, и ние имаме няколко гоблена с котета- даже и като твоя първия.  Heart Eyes Мисля, че ги бях показала тук. При нас свекървата е майсторката и детето все с котета си иска.  Grinning

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 20:14 от kikaha1

# 508
  • varna
Lady-B моят Брази имаше проблем с уринирането,защото предишните му собственици го
бяха хранили с некачествена храна , от най-евтините гранули.Забелязах ,че влиза излиза от
тоалетната и жално мяука.  
Ветринарният каза, че има възпаление ,вероятно са му изстинали лапите защото времето беше
студено.Лекува го с антибиотик на инжекции.
Много бързо се подобри, но оттогава редовно го храня с РК и покрих коридора  и терасата с
мокет ,за да не му изстиват лапите.  Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 08:18 от rp_52

# 509
  • на брега на морето
Lady-B, аз съм много доволна от ветеринарна клиника Вяра, Надежда и Любов. Имат страница във Фейсбук.
Много е красив Рижанко.

Общи условия

Активация на акаунт