Любители на котки тема 58

• 46 229
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Ако още не сте видяли -- ето какво циркулира във Фейсбук:

Ako искате вярвайте, но Мъро прави абсолютно същото, с разликата, че аз седя на диван и той сяда до мен, а не се налага да се протяга от пода  Laughing.
Вярвам вярвам, защото и Богданка го прави това, и точно когато седя на стола пред компютъра  Laughing Особено когато иска да й направя място да се качи в скута ми.

# 556
  • София и Морето от време на време
Ако още не сте видяли -- ето какво циркулира във Фейсбук:

Мърчо прави нещо подобно, но не да се гали (къде ти - той е МЪЖ), а ми носи да му хвърлям клечки - или от близалка или клечки за уши като докопа. Слага ми до ръката клечката и почва да ме подбутва с лапа да я взема и да му я хвърля. Направо се чудя дали не е душа на куче, затворена в котарак.
Трябва да пробвам да го снимам.

# 557
Меичка много сладко Heart Eyes Алф прави така, когато ям нещо, което той обича и иска и на него да ям (например царевица) Laughing Hug
И една снимка как иска да идва с нас на ски Laughing

# 558
  • София
Привет !  Hug

Благодаря на всички, които се включиха с мнение за Рижко и проблема с кристалите!

Не съм писала няколко дни - сега  ще дам отчет  Peace

Наистина е голяма загадка Рижко!  Thinking Както Ви писах - в най-големите студове при -20гр изчезна за 6 дни и така се размина с последната инж!
Миналата седмица когато дойде, майка ми забелязала , че на предното дясно краче (от вътрешната страна) сякаш е обръснато,.. Видях и мога да кажа същото - обръснато като за система!

Явно някой друг също се грижи за него и е забелязал проблема, водил го е на друг лекар и са му слагали система. Вече си затвърждавам мнението, че не сме само ние  Mr. Green Чудех се дали да попитам в най-близкия кабинет и така да стигна до стопаните ..

За радост - Рижко е мноооого по-добре!  Grinning Купихме 2-ри пакет от лечебната уринари на РК , вета е категоричен, че от нея ще се повлияе  Praynig

За кастрирането - при тези проблеми не било желателно - трябва да се излекува! Но и вета е  ЗА!  Peace

Представяте ли си обаче да кастрираме чуждото коте?? Shocked Ако е някой мъжага стопанина и НЕ желае мъжкия му котарак да се кастрира, ще ни направи на пух и прах!  Joy

# 559
  • на брега на морето
Представяте ли си обаче да кастрираме чуждото коте?? Shocked Ако е някой мъжага стопанина и НЕ желае мъжкия му котарак да се кастрира, ще ни направи на пух и прах!  Joy

Очевидно е напълно безотговорен и допуска чужди хора да се грижат за здравето на котето. Нали имаш представа от цените на ветеринарните услуги и лечебната РК? Хич да не ти пука. Майките на кастрираните котаци казват, че кастрацията не личи много-много по външните белези Grinning

# 560

Очевидно е напълно безотговорен и допуска чужди хора да се грижат за здравето на котето. Нали имаш представа от цените на ветеринарните услуги и лечебната РК? Хич да не ти пука. Майките на кастрираните котаци казват, че кастрацията не личи много-много по външните белези Grinning

Аааа как така.... Все пак си е чуждо. Човекът може наистина да държи на това, котаракът да си запази достойнството. Laughing

# 561
  • UK
Здравейте!
Отдавна не съм писала , че съм сама с детето и нямам време много. Много хубави котаци сте снимали.
Клипчето е много яко, но моята Уоли и тя ато Мърчо , носи разни боклучета да ги хвърлям и после ги носи. От няколко дни се разкарва с едно телче , с което се продават завързани кабели или други работи. Това в момента е единственото нещо което я интересува. Сутрин като се събудя първото нещо което виждам е котката застанала до леглото и в устата и телчето. Ако не го взема , тя се качва и ми го оставя до лицето. Да не би случайно да не съм я разбрала.
А ето с какво се сдоби днес. Цяла сутрин го сглабям.

# 562
Олее жестоко е Simple Smile сигурно падат големи игри

# 563
  • UK
Lady-B радвам се,  че Рижко е добре. Много хубаво че полагате такива грижи за него. Аз да питам , може да съм пропуснала , а неможе ли да си го вземете за вкъщи тоз котак. Явно доста го обичаш.
bebety65 засега катерушката е уважена само с малко душене. Надявам се да почне да си играе с нея , но се притеснявам , че няма да и хареса, защото моята Уоли е малко едричка и неможе много да се навира по скривалищата.

# 564
Е след време ще видиш как ще играе като и свикне Simple Smile

# 565
  • Кюстендил
Котки и коткарки, здравейте Hug
Аз съм малко объркана и понеже не знам каква е истината направо питам тук. Днес купих на дъщеря ми списание NG Kids и на последната страница има снимка на Нико и Бени, спечелили някакъв конкурс за двойници на анимационни герои. Ето го и въпросния конкурс, http://kotarakatvchizmi.bg/Konkurs/winners.php   има и имената на изпратилите снимките. Силно се съмнявам *Тедка* да е пращала снимки, пък и тук се цитира друго име. Ако тя е пратила снимката ок, забравяме за всичко и я поздравяваме, но ако дори не подозира е доста нагло, да не кажа по-грозна дума за тази жена.

# 566
  • София
Не е изпращала със сигурност. Сега ще ѝ кажа, че в последно време не чете в темата.

# 567
  • Кюстендил
Не е изпращала със сигурност. Сега ще ѝ кажа, че в последно време не чете в темата.

Предположих, че е така, за това писах. Много грозна постъпка, чак и награда са й дали Sad

# 568
А снимката на Теди ли е? Дали не е нова, а котетата да са при въпросната жена? Ако снимката е на Теди можем да се обадим в списанието и да обясним случая.

# 569
  • Кюстендил
А снимката на Теди ли е? Дали не е нова, а котетата да са при въпросната жена? Ако снимката е на Теди можем да се обадим в списанието и да обясним случая.

Снимката е същата като тази от групата във Фейсбук, не е нова.

Общи условия

Активация на акаунт