Любители на котки тема 58

• 46 228
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
  • MA
Мис Нели, естествено, че потърсих. Даже и от съседни държави, като Полша и Холандия, но и те са ни научили и искат да им се прати по пощата рецепта от вет. Абе пълна простотия е.

# 76
MissNellie ,   bouquet  да са здрави и послушни сладурите и мн да се слушате Grinning
Сънчи - Пънчи , нечовешки сладко пухче е бил Мъри Simple Smile мн е забавен Simple Smile))
Lei@  hahaha И само да кажа- не става! Naughty видях нови снимки на рижавото съкровище в края на старата тема и се влюбих тотално... ама изключително хубав този пакостник! пускай пак! Simple Smile
petita, разкошна е Лейзи Heart Eyes и аз имам подобен проблем с дребка през деня, не стои в др стая сама и почва да плаче... но за вечер- спи при нас Tired не можахме да я научим друго Simple Smile лошото е сутрин, че ни буди в 8 дори през почивните дни, но пък събуждането е повече от нежно и приятно, а и като й дадем храничка, си се заиграва сама или ляга да си доспи и ни остава и нас да поспим.

# 77
Голям зор!
Остави, че не иска да си плати данъка, но имам и проблем с компютъра

Днес виждам един плик и решавам да го прибера, вдигам го и от тежестта го изпускам Е познайте - вътре Рижко и спи Много учуден беше на тежкото приземяване

# 78
Ойй, че е сладъък. И много си приличат с Мацухи Heart Eyes
Нищо, че днес свеки го обиди и каза, че бил грозничък Crossing Arms

# 79
# 80
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ура-а!  newsm44 почти цяла страница с оранжеви котаци, кой от кой по-хубави!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Кой със зелени, кой с кестенови очи - всички са прекрасни! Свекитата да си гледат работата!  hahaha

MissNellie, честита годишнина!   party023 Тортичката на кадифените ти красавци направо ме съсипа!  Hug

Lei@, като порасне ще ти помага така: hahaha

# 81
  • София
MissNellie - честит рожден ден на Бекон и Яйчице   Tada baloni

Много са сладки и любопитно/лакоми за тортата  Wink
/може ли от време на време да ни пускаш и снимки на зайо, той как е, спогажда ли се с батковците, моля/

# 82
  • София
Честит рожден ден на порасналите Бекон и Яйчице!  newsm59   Tada  Завидях им на тортата!  Grinning

Ура-а!  newsm44 почти цяла страница с оранжеви котаци, кой от кой по-хубави!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Кой със зелени, кой с кестенови очи - всички са прекрасни! Свекитата да си гледат работата!  hahaha

Да ви разваля малко оранжевото цартство (сетих се за оранжевата песен, но май никой не се е сетил, че видеото може да е с оранжеви котараци  Wink). Един агент-провокатор в сиво ви пожелава сладки сънища:

Lei@, прекрасен е!  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 30 яну 2012, 10:25 от Тaня67

# 83
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
О-о, Тaня67, аз много харесвам и сивички!  Просто оранжеви с бели шкембенца са ми най-голямата слабост!  hahaha

Като гледам Мъро и винаги се сещам за Стефан Данаилов и филма "Дами канят" :
- Абе, ти знаеш ли, че имаш страшни очи?
 hahaha

# 84
 Моля ви, мили обичащи котки, за препоръка!
 Нашият котарак  от месец е с диагноза уролитиаза. Първите 10-тина дни беше на антибиотици и на специална хранителна диета. На няколко пъти в рамките на 14-20 дни му пускаха изследвания на урината, като само в два от случаите резултатите бяха в общи линии ясни. При последното изследване ни казаха, че не може да му се прилага повече терапия чрез хранене или по какъвто и да е било друг начин, понеже образуваните кристалчета няма какво да ги разтвори  Cry Имаше известно подобрение, но от около 2-3 дни забелязах, че малко по малко първоначалните симптоми се появяват  Cry Така 1 месец след началото сме на изходна позиция!
 Моля ви за помощ! Той е едва на 11 месеца и искам да има шансове за поне малко нормален живот  Cry Не е възможно да бъде кастриран, поради друг здравословен проблем. Сега излиза, че и уролитиазата не може да я лекуваме. Напълно съм отчаяна  Cry Не искам да го гледам как става по-зле и бавно си отива...
 Ако можете да ми препоръчате добър ветеринарен лекар за София ще съм ви безкрайно благодарна!

# 85
  • на брега на морето
Погледни на първата страница на темата - има бял списък на ветеринари и клиники. Аз лекувах зайчето в началото на януари в денонощна клиника Вяра, Надежда и Любов.

Пожелавам котето ти ПЪЛНО оздравяване  Peace Peace Peace

Честит рожден ден на Беконче и Яйчице.Здрав и безгрижен котешки живот им пожелавам!

Таня, бих намляскала тези устенца и това носле Grinning

Леи, последната снимка е върха

Последна редакция: пн, 30 яну 2012, 09:07 от Котьо Тръмп

# 86
  • Варна
Водно конче, защо котето не може да продължи с диетата? На гранулите "Уринари" пише, че може да се дават от 5 до 12 седмици. Аз давах един месец, но при моя котарак кристалите са само в пикочния мехур. При вас явно и бъбреците са засегнати. Sad
Какъв му е другия проблем на котчо?
Потърси помощ, не го оставяй да страда, че много ги боли!  Sad

Погал- погал на порасналите Беконче и Яйчице!   Hug

# 87
  • UK
Здравейте, котколюбци!
Да се запиша и аз в темичката ви.
Моята котана е на 3 годинки казва се Wall-e.Има характер на куче , постоянно ръмжи когато някой мине покрай входната врата. Когато се появи бебето , избягваше да се мярка в полезрението му, но сега имам чувството че нарочно седи срещу нея за да я дразни.
Честит празник на празнуващите.

# 88
С малко закъснение честит празник на Мишелка,Бекон и Яйчице  newsm59 nbirthday  bigdance2  party023

# 89
  • София
Честит празник на  Мишел, на Бекон и Яйчице!  Hug

Мис Нели, благодаря за новата тема!     bouquet
Включвам се на 6-та стр  Mr. Green но все пак е  напредък  Wink , почти изпуснах предната тема!

Момичета, имам спешно питане  Praynig
Както бях писала в предната тема - Рижко ни го остави някой под терасата на 1ет!  Домашен - мил и гальовен! Пуснах обяви - две обаждания и ,.. не е тяхната котка! Sad  
Храним го когато идва на терасата, а в тези студени дни майкам и го оставя да спи на остъклената тераса и го пуска за малко при нашите  Simple Smile

Миналата седмица забелязала, че докато е бил вътре - на всеки 5 мин - в тоалетната и то - няколко капки!,..  Sad

Отведохме го при нашия вет - кристали в урината! Лечебна храна на РК, инжекции - вече 4 дни по ред - Synulox мисля, че е написано. А в резултатите от урината пише:
- pH - 7,5 (normata e 6,0-7,0)
- относително тегло - 1,010 - в норма е
- белтък - (++) , а гледам, че трябва да е (-)  Sad
- кръв - (++) , а трябва да е (-)
- левкоцити (++)

И на Седименти пише: Микрохематурия, кристали от аморфни фосфати, трипелфосфати , Ca-оксалат

Имаме сериозен проблем с пишкането - вече втора нощ е пишкал на поне 10 места на терасата - извън пясъчната тоалетна! А иначе си ходеше в нея, когато е бил вътре  я е ползвал без проблем!
Чудим се с майка ми - това изпускане ли е поради този проблем? Колко време ще продължи?
Или е липса на хигиенни навици и може и затова да се е озовал навън??

Ако някой е имал такъв проблем и диагноза - моля да сподели колко време продължава лечението и това пишкане навсякъде!  Thinking

Има ли риск да не се подобри и да се наложи най-лошото? ...

Последна редакция: пн, 30 яну 2012, 13:05 от Lady-B

Общи условия

Активация на акаунт