Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предимствата да си нощна птица?
Кога е подходящото време за къпане на котка?
Как да се справя с упорит паразит в ушите на котка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предимствата да си нощна птица?
-
Кога е подходящото време за къпане на котка?
-
Как да се справя с упорит паразит в ушите на котка?
За упорит паразит в ушите на котка, препоръчително е да се консултирате с ветеринарен лекар. Някои собственици са имали успех с лекарства като Advocate или капки като Микейт, които се прилагат по схема. Важно е да следвате инструкциите на ветеринаря и да продължите лечението до изчезване на проблема.
-
Какво представлява уролитиазата и какви са методите за нейното лечение?
-
Какви са симптомите на уролитиаза при котки и как да се предотврати?

), което си личи май само по цвета на нашийника
Не си и помисляйте,че ще го натирим ако има нещо,просто за да взема мерки.Аз много го глезя и целувам по муцунката,давам му да се качва навсякъде/е без масата
/,вкл. и на спалнята понякога
, а той не знам защо най-харесва възглавниците/дори и когато главата ми е там/ и се намества отгоре.Та мисълта ми беше пред вид тази близост,ако има нещо което трябва да знам ще се радвам да ме просветите. 
Другото което ме притеснява /не ми се смейте/ е ,че ме е срам да изпълнявам съпружеските си задължения пред него. 

А за тоалетната - аз съм само с открита тоалетна и не ми пречи. Чистя я редовно, събирам разпиляното, така както и човек си чисти трохите след ядене. Не е чак такава тежест. Но уточнявам, котаракът ми я ползва главно само за голямата работа. Пишкането или го прави в нашата тоалетна /сам се научи, но не може да си дръпне водата
Трябва да помислите поне за комарници за врати и прозорци, които да му пречат да излиза. Може дори сами да си ги направите от летвички и мрежа.