Изложба на торти по Великден

• 48 619
  • 981
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Ох, такива неща са ми в главата, че тези ветерани ще обърнат танковете срещу мен гаранция, добре че нямам достатъчно време да ги реализирам, че на моята маса ще има лепенка "петна в нашето ежедневие", нещо съм на вълна брутални теми.

Мисля си също, тези дъмита те няма да са за ядене а за украса евентуално някой би си купил ако изобщо си купи такова чудо, може би ще трябва размера да е някакъв по-малък, че да могат да си го подредят за красота я на шкаф я някъде другаде.
Като помня коледната ми торта как зае половината багажник на джипа на момичето на което я подарих, чак я ожалих къде ще я съхранява после.

# 226
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Нали ти казах - възможно най-малката торта по твоите стандарти!  Mr. Green
Излей си главата върху стиропор и не мисли за ветераните мола тъ!

# 227
Така, аз вече стигнах до момента в колко часа трябва да  бъдат доставени нещата в залата.И някой ще се ангажира ли да ми ги сложи някъде, на масичка.Бисквитите в пликчета ли? А мъфините? И какви са температурите там?

# 228
  • София
BiankaD,  аз съм опаковала миникексчета в тия прозрачните кутии за храна, обърнати на обратно, мисля че се получава добре:

# 229
Bianka, според мен не по-късно от 17, а може дори и по-раничко, за да има време да подредим.
Разбира се, че ще сложим и твоите неща. Според мен е добре бисквитките да са в пликчета и може би няколко открити, за да се вижда по-добре украсата.

Руми, тия кутийки изглеждат супер!  Peace

# 230
Благодаря Татитт, ще предам на  сестра ми...ако тя може да остане и да ги подреди ще е супер, но прибира племенницата ми и не зная как ще е с времето..Не ми се иска да натоварвам някой от вас , достатъчно ще сте ангажирани с вашите неща..
Благодаря предварително за предложената помощ!
Руми, страхотна идея, а тия кутийки от къде мога да си купя?Доколкото разбирам си ползвала капачето за основа, а кутията за куполче..Супер трябва да се огледам...
У дома имам разни стъклени, но няма как да пращам и тях, пък и най-добре, като си купуват хората да си ги пренасят удобно, ако.......купят.

# 231
От Метро са тези прозрачни кутийки  Peace При нещата за еднократна употреба - чинийки , чашки, бъркалки и др.

# 232
Аз мисля да опаковам сладките ТАКА , само че няма да са по една, а  по 100гр. и с този прозрачен целофан мисля добре ще се виждат. Може и по-голям грамаж, нека кажат и другите по колко да бъдат.

# 233
Стаси, а откъде се снабдяваш с тези целофанчета?  newsm78

Според мен може и по една да са си, защото ще са по-лесни за продажба. Но пък е повече опаковане за майстора  Rolling Eyes

# 234
Аз май съм дежурна  Mr. Green
Танче от опаковки бг си ги взимам аз тези целофанчета 500бр за 5-6лв
И аз ще опаковам всяка една по отделно в такова пликче  Peace И кейк попса също всяко по отделно

# 235
От едно магазинче на бул. Хр. Ботев, там има всякакви размери, панделки и въобще опаковъчни материали.

Искаш да кажеш, че ще са по-евтини, ако са по една ли?

Нямам нищо против да са и по една, но те ще са с различен грамаж и ако ги сложим на една цена нещо не ми се връзва. newsm78

# 236
хрисив, благодаря за отговора.
стаси76- и аз така ще опаковам, но мисля по една за да се  вижда добре, а и да не търкат една в друга. А за цените - който има възможност за погледне- 100 сладки...как ги продават- трябва да ги направим хем продаваеми, хем да не са много скъпи..че никой да не вземе...
Може да са на групи- с приблизително еднакъв грамаж- на една цена..

# 237
Tattit,в  Тярвна съм и няма да съм ти на път,така че ще трябва да изпратя каквото натворя на някоя от вас.Освен това не съм наясно колко  да  направя.30-40 дали са достатъчни или е малко? Колко трябва да е като грамаж съдържанието на една опаковка? Такива въпроси си задавам.

# 238
В 100 грама сладки са 5лв. за 100гр.

# 239
Стаси, значи си зависи от сладките.
Ако са различни и има дребосъци - да удачно е по няколко. Ако пък са един размер, по-големички, значи може и по една.

Hrisiv, направо ми улесни живота  Hug

Сладките на 100 грама сладки са 5 лева за 100 грама  Mr. Green  или 3.50 за бройка. Т.е. зависи си
http://www.100gr-sladki.com/bg/category/products/category/142/p/all/

И захарни/шоколадови фигурки по 14 лева http://www.100gr-sladki.com/bg/product/details/category/216/product/1166/

Готино ще е да чарджваме всяка фигурка върху тортите ни по 14 лева, а?!  Crazy Laughing

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 16:28 от Tatitt

Общи условия

Активация на акаунт