Изложба на торти по Великден

• 48 626
  • 981
  •   1
Отговори
# 240
Айде сега пък ти 14лв . Мани  ги тия , те направо не знам от къде си ги исмукват тия цени  Twisted Evil
Аз предлагам всички курабийки по 1лв(по толкова ги давам и аз на клиенти) Говоря за тези с големина  7-8-9 см . Всичките ми уилтънски комплекти за курабии са толкова. Вече ако са по малки формички нека са по три да речем в пликче (или по две не знам ). На мен не ми пречи и по два да ги даваме , вие кажете . Щото пък 1лв и 50 също не е зле и всеки сам ще оставя по 2лв като нямаме да му върнем  Mr. Green за благотворителността де  Mr. Green Това 3лв за курабика ми се струва многоооооо  . НО вие кажете също какво мислите , защото само пишем някакви приблизителни неща и никой не казва цена . Курабийте не са ни толкова скъпи като материали , но определно са връткави .

# 241
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Според мен 1.50 е ОК!

Или 3 лв за 100 грама! Ако са опаковани така!
Хриси, днес темата е наша!  Mr. Green

# 242
На мен ми харесват и двата варианта: по 1 голяма сладка и по 2-3 по-малки в пакетче по 1,50 или по 100гр. за 3 лв.
Моите са с различни размери затова попитах по как точно да ги направим. Миналата седмица си поиграх, ето ТАКИВА ще правя аз.

# 243
  • Sofia
Ама моля ви се, молда за тази обувка от 100 грама сладки струва 15лв, знаете ли колко обувки мога да ви излея, какво седнахте сега цените с тях да си сравнявате, те са сладкарница, това дето го пишат "ръчно" много ми е под въпрос, че е правено ръчно.
Курабийките им да ме прощават на вид никога не са ми харесвали, не могат да стъпят на малкия пръст на същите на Леля Ог и по този повод да кажа, че цените дето сега ги слагате са много ниски за мен, аз лично за 1 бисквита на Леля Ог бих дала 5лв.
Утре ще се обадя на Бубето да я помоля да се включи тук, те с Ивейн и Ири бяха поканени на един благотворителен базар където до колкото си спомням продаваха бисквитка по 3лв бройката украсена и имаше и в пликчета неукрасени, но цени не помня и не искам да говоря на изуст.
А цените на тортите като са така разнотипни едни ли ще са или всеки трябва да си смята материалите и там по схемата, която се даде по на пред, изобщо тази схема не знам практикува ли се, но аз като сметнах ако трябва да продам една средна по големина торта по нея, ще трябва една минимална работна заплата да взема.  Mr. Green

# 244
Valeria е абсолютно права, освен всичко, което е казала, това е с благотворителна цел-целта е да се съберат повече средства, а не да продаваме по-евтино от слакарница, която не ми се вижда на мен много бутикова-колкото пъти съм  влизала там.Верно,че всеки сам може да определи колко да струват нещата му, но ми се струва,че доста евтино ги правите, например на Стаси кошничките ,които видях, или на Нина-къде ще намери човек подобни неща? Не може една рисувана бисквита, покрита с айсинг или РА с големина-8-9 см да струва 1,50-2 лв

# 245
Знам, че не правя толкова неща, като всички тук, но колко трябва да е едно такова кексче?

или такова?

# 246
  • Sofia
Знам, че не правя толкова неща, като всички тук, но колко трябва да е едно такова кексче?

или такова?
Като имаш предвид, че в Онда монда и подобни едно кексче без никаква украса е 4-5-6лв прави му сметката твоето колко трябва да е.
И аз мисля, че целта не е да се подбие цената на сладкарницата, нещата които ще се показват са бутикови, за мен ръчният труд е безценен, не може да се продава на парче, на форма и т.н, с тази задача успешно се справят сладкарниците, а ние не сме такива.

# 247
Танче, реших да ме включиш в списъка с една торта и 3 фигурки. Престраших се, ще участвам. Мога и някоя сладка да направя, че наскоро пазарувах Уилтъновите пролетни формички, та да ги сефтосам.

# 248
Руми, радвам се!
Дописвам!

Вал, за твоя торта мисля че една МРЗ е малко. Тъй или иначе!

Сега за 100 грама - аз много им се дразня. Хем искат да са бутикове, хем повечето им неща  Sick... Но това си е техен проблем.

Аз никога не съм правила сладки за продан и нямам идея колко биха стрували. Мен за тях все ми се струва малка цената, защото са много връткави.
Така че, ако Ири и бубето споделят инфо за цени, ще е ОК. Спомням се, че Ири беше продала всичко още в началото на онзи базар.  Peace

# 249
Аз уж се опитва да почивам, но понеже прочетох диагонално нещата и виждам, че Таня брои зайците, да си кажа, че ще направя 1 торта и сладки- изобщо не си помисляй да ми задаваш въпроса колко точно сладки, щото отговор нямам (ще лиша доста от получателите на ежегодните си великденски неща, но все пак списъка е необятен, така че каквото успея да спася от тях и да направя в повече ще отиде за базара). Ако видя, чу ми е широко около врата ще допълня още една торта и повече сладки, но второто е само в пожелателен план, така че не го броим за сега.
Изумително е как пазите фигурки- браво на вас. Аз мятам всичко в коша, за това нямам нищо старо за носене.
За цените на мен 1,50 за сладка ми се вижда обидно евтино, особено пък сравнено със спаружените такива на 100 гр. сладки. В Ангелска чудотворителница бяха около 3 лв и почти бяха разграбени малко след началото на базара.
Виждам, че в анонсите е останало 1-ви ден само снимки и фигурки- като посетител аз бих дошла направо на втория, ако съм честна- снимки мога да гледам и на компютъра си. Ако ще правим нещо, то нека първия ден да не си пием кафето само, украсявайки собствените си снимки, защото много хора няма да дойдат на втория ден изобщо. За мен  все пак е добре да си носим творенията още в началото, пък когато се купят- тогава.
За плакати кажете кога и къде трябва да пратим парички и снимки и изобщо каквото трябва да осигурим.

# 250
  • Sofia
И аз като подгласник и развален грамофон, но пак да кажа, че за мен е редно още от първия ден да се продват нещата, не е като да имаме на разположение всъщност 2 дни, имаме на разположение общо 2 часа за продажби, това е крайно недостатъчно.
Ако проблема е, че втория ден ще останем без нищо, смятам, че ако все пак всичко се е разпродало все ще останат фигурките, които са си донесени баш за взгляда и пак ще има какво да разглеждат хората.

# 251
 Peace И аз така мисля! А и явно има хора, които ще донесат тортите си втория ден!
Та ще има какво да се продава и тогава.  Peace

# 252
  • Sofia
Аз лично като си направя тази седмица тортата ще си я снимам и ще помоля Чопи да я качи и промотира във фейса с линк към събитието, че той има повече фенове от мен.  Mr. Green
Та дано до 17-ти узреят хората с идеята, че могат да си закупят и нещо от което не се пълнее.  Laughing

# 253
Добре де , и на 3 лв съм съгласна Mr. Green Всъщност все ми е тая , но определено не искам да си прибирам нещата в къщи обратно. Каквото решите   bouquet  Споменах някаква цена , защото никой нищо конкретно не казва . Кво си ги крием тия цени не знам  Confused То и в тортената същата работа ама това е друг въпрос  Mr. Green
Съгласна съм каквото и да решите  Peace като цена

# 254
  • Sofia
Естествено, че няма да прибираш нещата в къщи, като се започне с продажбите от първия ден шанса е много по-голям да се продаде всичко.
Цени не мога да знам, но ако трябваше да продавам бисквити определено нямаше да е за левче, това си егати врътнята, ако ще е така то по-добре да ги подарявам направо.

Общи условия

Активация на акаунт