Седем часа разлика - разплитане на големите загадки (Тема 8)

• 42 343
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Teddy_l4, един мъж, ако не предизвиква малко страх у една жена, то не е никакъв мъж, нали? Wink
Сещам се за няколко случая, в които Иванов излезе от релси - веднъж на детската площадка с мнимия дядо-педофил, после на местопрестъплението, когато се караше със дежурния следовател, да не говорим за случая с онези от балистиката Laughing.  А Къртев направо щеше да го изкърти... Абе мен, ако ме питаш гневът му е страшен. И накрая с Таня съвсем дерайлира и не разбрахме докъде щеше да стигне, защото Гончев го довърши с удар тила. Thinking

Интересно е, че с Милото никога не е излизал от релси... Или пък му предстои тепърва.

Teddy_l4, предполагам от скромност не си споделила с нас новото ти клипче за Таня и Иванов. И така си ни лишила от нещо наистина прекрасно.
Оставям на другите да го оценят по достойнство. От мен - оценка шест  Peace, защото много, много ми хареса...

Само не разбирам, защо няма звук  newsm78

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 21:31 от simpatikonia

# 31
А сигурно ли е, че е Гончев. Докъде стигнахте с разследването?  Thinking

Благодаря за оценката Simple Smile Ами просто нямам навик да си пускам линковете и тука...
А за звука - не знам? До сега нямам оплаквания, при мен всичко е наред....

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 21:34 от Teddy_l4

# 32
хахахахаха, пълни глупости пуснати от поредния жълт сайт. Не ми се вярва дори Пенко Господинов да е споменал даже такова нещо.  Кой сериозен сайт или вестник няма да знае дори правилното име на актьора, от който взема интервю. Обърнете внимание, че под снимката пише Пенко Русев.. Дори и да не вземам това предвид, струва ми се, че в новия сезон Гончев ще обича или ще го обичат през решетките.

Иначе и аз живея в Зоната, скоро видях Пенко Господинов в едно заведение в Mall- а на Стамболийски. Доста е различен от екрана:)

# 33
А сигурно ли е, че е Гончев. Докъде стигнахте с разследването?  Thinking

Не на 100%, разбира се, но най-вероятно е той.  Предвид това, че минути, след като Иванов излезе, го дават да поглежда през прозореца и да го вижда как се разхожда с ранено сърце около блока на Таня... а после Таня го потърси, а него вече го нямаше. В този промеждутък последва и прословутият нокаут.

# 34
А сигурно ли е, че е Гончев. Докъде стигнахте с разследването?  Thinking

Не на 100%, разбира се, но най-вероятно е той.  Предвид това, че минути, след като Иванов излезе, го дават да поглежда през прозореца и да го вижда как се разхожда с ранено сърце около блока на Таня... а после Таня го потърси, а него вече го нямаше. В този промеждутък последва и прословутият нокаут.

Напротив, аз стигнах до извода, че не е той ,защото със сигурност не той го завлича в подземието (различните панталони и структура). А чак да има съучастник - той да го удари, пък друг да го завлече, не ми се вярва.

# 35
Гончев удари Иванов и го завлече към онази станя.. то се вижда защото Гончев беше с чисто черни дрехи , и когато даваха как завличат Иванов , това беше Гончев защото той не беше както винаги с костюм , а със дънки.  Simple Smile

# 36
Да, коментирахме го преди известно време - при внимателно вглеждане в кадрите се вижда, че човекът, който завлича Иванов носи широк панталон и пуловер с ластик, докато Гончев последно носеше по-тесни дънки и прав свободно падащ пуловер. Някой установи и че обувките са различни.

# 37
Teddy_l4, Peace Чудесно е клипчето! Благодаря на simpatikonia,че го качи тук!

Мисля си,че както нищо в сериала не е случайно,  не са случайни и имената на героите.  Етимологията им може да внесе допълнителни щрихи към техните личностни черти. Не ,че е задължително,но  е възможно.

Ако не друго,поне  ще се позабавляваме!

Таня - от руски- "устроителка"

Михаил / Милото/-  кой е като Бог? B народните вярвания е известен като "душевадец":

Иван   -        Божия благодат

Евгений/Распутин /-      благороден,благопристоен.......забележете!!!

Кирил / Коцев/ -  господарски

Боян  -  богат, да се боят от него, буен

Орлин - ясно е....особено Соколов Grinning

Павел   -   малък ,скромен

Лука  Карлов - в нашия случай съм сигурна,че е заигравка с името....А.Карлов Луканов

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 23:02 от daniela.qnkova

# 38
daniela.qnkova, много точно попадение... Само, че защо си забравила Светулката - СветлЕто, любимка на всички нас  Laughing Съгласна съм, че няма нищо случайно. Разбрахме, че Айвън Крис също не е случайно избрано име (на руски "крис" май озн. "плъх"?  newsm78)...
Интересно и какво ще излезе от имената на Алеся, Агурик, Юнал?
Тук определено ще трябват познания по чужди езици  hahaha

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 23:21 от simpatikonia

# 39
Да добавя и аз, Теди, супер е клипчето ! Simple Smile Е, сега, бива ли, кажете ми, след такова развитие на такава любовна история, сценаристите да запратят Таня при Гончев? И актьорът, и донякъде героят са ми симпатични, героят заслужава Таня да оцени саможертвите му и заслужава да си намери една прекрасна млада дама, която да му пасва Simple Smile Simple Smile Simple Smile Искрено се надявам или интервюто да е блъф, или да е поредната порция дезинформация.

Даниела, интересно разсъждения върху имената, които със сигурност не са случайни.
Боян и Павел не ми се връзват много. А Лука, освен че е от А.Луканов, със сигурност носи и идеята за лукавост.
Таня може да идва и от българското "да остане", което е смисълът и на фамилията, стоева, да стои, да остане, да устоява.
simpatikonia, хитра идея, ще проверим. Юнал би трябвало да означава точен, акуратен, може би и любезен. За другите ще трябва проучване.

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 23:12 от Lulu25

# 40
 Светлана - светла

Алеся - тук е интересно  - защитница на мъжете

Айвън Крис -  всъщност  на български той си е Иван , може би Христов или Кръстев ,но може би ,това "крис"да има нещо общо с "плъх" в конкретния случай

Натали - името идва от Коледа ,от латинското natale domini)

# 41
Александра (Алеся)
Александра означава “покровителка на воините”. Александра е едно от имената на гръцката богиня Хера.

# 42
Разрових се и изникнаха интересни неща около името на Боян във Википедия.
Прочетете тук - http://lurkmore.to/%D0%91%D0%B0%D1%8F%D0%BD. Распутин много често повтаря името му... сякаш е музика за ушите му Laughing А от текста, който предлагам на вашето внимание, става ясно, че "Боян" в рус. език се свързва с някой или нещо, което е вече добре известно. С две думи, Распутин намеква, че Боян му е напълно ясен - т.е. че миналото му е добре известно на добрия Бос. hahaha Само дето за нас все още е загадка newsm78

# 43
Благодаря за оценката Simple Smile Ами просто нямам навик да си пускам линковете и тука...
А за звука - не знам? До сега нямам оплаквания, при мен всичко е наред....

Teddy_l4, разчитаме на теб да ни съобщаваш всички новости около Таня и Иванов.
И аз полагам усилия да свикна да проверявам вашата фен-страничка Peace Обаче това хубаво клипче го бях пропуснала...
Никога не е късно човек да придобие някои добри навици, нали? Laughing

# 44
 simpatikonia,не ми се отваря този линк !Би ли копирала инфото!

Общи условия

Активация на акаунт