Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мъжът зодия Близнаци

 • 115 336
 • 757
 •   1
Отговори
# 30
 • Мнения: 0
Ами давай тогава - какви са в любовта, как да ги свалим, как да ги задържим, как показват, че те харесват (ей това ми е най-трудната част!)...

# 31
 • на Мелмак
 • Мнения: 7 189
Да се запиша и аз Laughing
с мъж близнак и със син близнак...
Ами давай тогава - какви са в любовта, как да ги свалим, как да ги задържим, как показват, че те харесват (ей това ми е най-трудната част!)...
Не го сваляй,не го задържай,така ще е с теб,иначе ще се извърти и ...до там Wink

# 32
 • Мнения: 1
Здравейте и от мен. Много отдавна чета форума, както повечето хора, но се регистрирах заради темата, която много ме интересува. И аз си имам проблеми с един близнак.......той почна всичко, прояви интерес, аз тайно си го харесвах, особено като разбрах, че е обвързан, има приятелка. Но той беше много, много напорист, успя да ме омае, започнахме неангажираща връзка и така повече от шест месеца. Напоследък се случват малко изнервящи неща в неговото поведение. Праща ми съобщение че е прекарал приятно предната вечер с мен, след което спира да ми отговаря пет, че и повече дни. Аз се примирявам с действията му, не го търся, не пиша, чакам си и се чудя разбира се, дали ще се появи...появява се, пишейки ми нещо незначително. Питах го какво всъщност иска, той казва, че иска пак да се видим. Казвам му, че обстоятелствата са вече по-различни и е почти невъзможно и тогава той изведнъж казва "значи това е края", аз казвам "щом така искаш, така да бъде" и той се покрива отново.....и този път може да е за постоянно. Четох какво ли не, че това е типично поведение за тях...но така да ти каже "това е края значи".....дали е така или не? Не го чувам за първи път. Беше ми казано един път че това е края, на следващия ден не било край, защото той не казвал никога край.......как да тълкувам поведението му?!

# 33
 • на Мелмак
 • Мнения: 7 189
Напълно нормално е да има мноооогооо "това е края",
но той си е с неговата приятелка нали?
запитай се дали наистина си заслужава за теб тази връзка

# 34
 • Мнения: 1
връзката ни е невъзможна по много причини, затова е все едно и че си има приятелка, дори да нямаше, пак има прекалено много фактори, възраст, положение, статус, семейство, много са! Затова се отдавам на мигове и трупам спомени. Моля, да не ме съдите и да няма коментар за това, че някой се вижда с друг, който има приятелка. Там нещата не вървят, към края си са, но и за миг не съм си помислила, че ако се раздели с нея, ще бъде с мен. Ще намери друга, с която нещата ще се случват по - лесно.

Защо при близнаците има толкова много "това е края" и  после се покрива с дни? Каква им е целта всъщност? Да те накарат да ги гониш? Да те наранят? Или си казал нещо, с което си наранил тях?

# 35
 • на Мелмак
 • Мнения: 7 189


Защо при близнаците има толкова много "това е края" и  после се покрива с дни? Каква им е целта всъщност? Да те накарат да ги гониш? Да те наранят? Или си казал нещо, с което си наранил тях?
Близнак Winkтова е то!
пп.Лично аз нямам намерение да те съдя,всеки си знае за себе си Peace

# 36
 • Мнения: 0
Кажете поне дали трябва да си агресивна или пасивна към близнака, когато го желаеш? Да го затрупваш с есемеси или да се правиш на недостъпна? Коя тактика работи при тях? И как да разберем дали има ефект????

# 37
 • Мнения: 1
и аз се чудя какви са тактиките за справяне с мъже близнаци, но съм убедена, чувала и чела, че колкото повече ги преследваш, толкова повече няма да ги имаш, а ако се правиш на недостъпен, тогава почват да се овъртат около теб и стават чак нахални, но.......вероятно има някаква граница, защото аз май прескочих момента с това да се правя на недостъпна и явно бях отсвирена.

Това, което ме дразни в моя близнак е че иска да става всичко както на него му е удобно, ако иска да се видим в 5 часа, а аз не мога и изтъквам много логични причини, че в този час вече не ми е удобно да се виждам с него, той казва "край до тук бяхме".....доста големи инати и доста опърничави са мисля и може би точно такова поведение пък също така ги привлича, защото им напомня на тях самите.

# 38
 • Мнения: 0
Какво имаш предвид под "Прескочи" - беше прекалено недостъпна или съвсем лесна  newsm78

# 39
 • Мнения: 1
май прекалено недостъпна....всеки път след като се бяхме виждали, аз не се обаждах по телефона, не се усмихвах, не ходех да правя пози, държах се дистанцирано. Последният път когато ми беше предложена среща, аз казах че часът вече не ми е удобен и ми беше заявено "ок значи това е края" и аз се съгласих, казах "ок щом така искаш"......всъщност писала съм го по-нагоре. Мисля, че бях прекалено дистанцирана, не мисля че някога съм флиртувала, само в началото, когато наистина беше флирт, беше ми все едно и си пускахме шеги до припадък, но след като усетих, че имам чувства, почнах да се държа така. А той също почна да се държи надуто и дистанцирано на моменти, та чак мислех че не може да ме понася и изведнъж се появяваше от някъде със силното си желание. Но сега вече май това е края, вероятно му писнаха сложни жени, все пак е пълно с лесни и достъпни същества.

# 40
 • Мнения: 51
Първият мъж, за когото се сещам, като чуя ''мъж близнаци'', е познатият на всички ни-премиерът Борисов... с това май съм достатъчно изчерпателна. ''Много приказки за нищо''-вероятно им е някакъв девиз... Mr. Green В кръга на шегата, с нито капка злоба... Naughty

# 41
 • Мнения: 0
Е, не може всички да са толкова  Confused

# 42
 • Мнения: 0
Бях чела някъде, че ако не ти се обажда не означава непременно, че не се интересува от теб. Вярно ли е? И трябва ли да поема инициативата?

# 43
 • Пловдив
 • Мнения: 5
Случайно попаднах тук и ми стана интересно, но да попитам все пак:
в тези размисли имат ли право на мнение и мъже по темата?

# 44
 • Мнения: 0
Много ще е полезно!

Общи условия

Активация на акаунт