Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мъжът зодия Близнаци

 • 115 336
 • 757
 •   1
Отговори
# 45
 • Мнения: 1
не е полезно, направо е препоръчително, да не кажа задължително някой мъж да се включи. Ако не получим отговори от някой мъж, особено ако зодия близнаци, т.е. да черпим от извора, от къде другаде ще можем да получим така очакваните отговори.

# 46
 • Пловдив
 • Мнения: 5
За наша радост или съжаление (и аз съм Близнаци) повечето неща, които прочетох по темата са верни. Мога да твърдя, че познавам поне 10-ина мъже близнаци, освен мен. До един обвързани със сериозни връзки. Изключват се разведените разбира се, които пак не са без никаква връзчица.
Ако мога да добавя на първо време нещо не  изказано за поведението на мъж Близнак със жените изпаднали в "полезрението" му е може би това, че е лукав, артистично наивен изнудвач. Естествено това се диктува от нуждата да се усеща търсен и ценен. Не по-малко от някой Лъв например, обича да си полира егото, нищо че прави ситуацията да изглежда иначе. Като цяло: ако Близнакът е необвързан е потаен ласкател, кавалер, толерантен и добер слушател - тотален капан. Познава се по това, че се прави на наивен и незнаещ, понякога и на глупак.
Ако има текуща връзка е 'неуловим', хлъзгав непостоянен. На принципа: " Аз зор нямам". Това не значи че няма интерес, напротив. Така се тества желанието на отсрещната страна. Познава се по това, че е тънкообиден, става пресметлив, понякога жлъчен (защото времето го притиска), настоява нещата да стават по неговия начин. Многобройните "раздяли" са тест за надеждност на обекта на желание, или как Тя реагира в по-екстремни обстоятелства.
Добрата страна. Ако спечелите Близнак тотално и сте единствената му връзка, тогава той е себе си- обичлив, всеотдаен, работлив, разсъдлив, разбиращ. Иска да помага на всеки (голям недостатък за Него), в началото и плюс за вас. Тогава жена опознава мъж Близнак, защото е открит и изцяло отдаден. Ако обаче само веднъж се усъмни в нещо и стане сериозен въпрос за това, само времето определя кога ще го загубите. Иска да е важен за някого истински, за да не търси друго убежище. Балансът е... лесен за повечето жени, ако наистина държат на този човек и ако го обичат.

# 47
 • Мнения: 0
Друго е да чуеш всичко от извора  Wink Благодаря, но моля за още малко информация. Кажи какво ви впечатлява у една жена, какво търсите? Тя трябва ли да е настоятелна, да праща есемеси и да ви търси или напротив - да чака инициатива от вас? И как показвате, че харесвате жената?

# 48
 • Мнения: 1
значи уж липсата на интерес, като преди това я е проявявал много осезателно е някакъв вид тест за това, как реагира обекта в екстремни ситуации? ами ако обекта не реагира никак и вдигне рамене, защото му е писнало от такива дето все слагат край, възможно ли е мъжа близнаци просто да се откаже и да се оттегли? тъй като ми се струва, че след това вдигане на рамене и "както искаш" от моя страна, десет дни мълчание вече не ми прилича на тест, а на категорично разкарване. Така че тук има и две страни - може да чакам и десет години и да си мисля, че той ме тества, пък да е забравил че съществувам.

# 49
 • Пловдив
 • Мнения: 5
Много неща зависят наистина от самия човек. Не бива да се дават стратегически съвети за непознати (за мен) хора-мое мнение. Мога да говоря само в общия случай или конкретно за мен.
Често съм наблюдавал разочарование след раздяла с Близнак и ако мога да помогна на някой да го избегне ще е достатъчно.
Явно темата тепърва ще расте. Simple Smile

# 50
 • Пловдив
 • Мнения: 5
"обект на желание", не обект на изследване. Има разлика. Тъй като забелязах интерес на участнички в темата към мъж Близнак, който за тях също е обект на желание. Тези мъже също са хора и се случва някой да се увлече по тях, но все пак са различни като всички хора по между си.
 Не мисля че забравят да се обадят, просто поради някаква причина не искат. Има друга мъжка зодиакална група, за която е присъщо обикновеното зарязване. Понякога близнаците трябва да се преборят със собствени противоречия преди да признаят гешка пред себе си и тогава се връщат за прошка. Наистина мисля, че има огромно значение дали човекът е обвързан.

# 51
 • Мнения: 1
а в тези "екстремни ситуации", в които се правят тестове за да се установи интереса на обекта, кое е правилното поведение на този обект?

# 52
 • Пловдив
 • Мнения: 5
Според мен да бъде себе си. Щом този мъж ви е обърнал по-специално внимание веднъж  означава че ви харесва. Нормално е когато харесате някой да прецените дали ви се вписва в представите да сте заедно по-дълго време. Кой не го прави? Просто близнаците го правят по свой си начин. Ако този маниер не ви допада - сменяте зодията.
 Grinning
Може би с по-властен Лъв или с Дева, който чака всяка първа крачка да я прави жената.
Всеки си носи глава на раменете и сам си решава какво да даде и какво да очаква.
Всъщност тема е за Близнаците или против тях?
Ако обсъждането е за това как да накажем мъж Близнак, защото не разбираме поведението му, там не участвам.
Изказвам опит и наблюдения без да вземам страна.

# 53
 • Мнения: 1
никой не е против близнаците, само се опитваме да ги разберем и каква е правилната тактика на "обекта" спрямо мъжа близнак. Мъжете близнаци загубват бързо интерес, това е факт и затова "обектите" си блъскат главите над дилемата как да задържат това внимание по-дълго, как да разберат ДАЛИ ИЗОБЩО ГО ИМА. И аз чета съм чела разни неща, та в едно от прочетените беше написано, че колкото повече се прави, че не ви забелязва, че не сте жена, толкова повече всъщност изпитва реални чувства, но по някакъв негов си начин и причина се държи на дистанция - дали защото не иска да се влюбва /ако това е възможно за тези мъже/ или защото въпреки чувствата, връзката е невъзможна. Все пак....интересно е да бъдат разбрани, поне и малко, защото да харесваш мъж от тази зодия е истинско изпитание на нервите.

# 54
 • Пловдив
 • Мнения: 5
Да така е. Може би е изпитание за периода на харесване. Мисля, че е романтика през периода на опознаване и си е доста спокойно през периода на съжителство (ако се стигне до там). Точно липсата на маниера за груби селяшки свалки крепи връзката по-нататък. Просто всичко е по-деликатно и сдържано може би, но само в началото. Пък и повечето жени не биха се обявили за толкова достъпни ако Близнак или друг някой им се разкрие напълно с цел да получи на момента каквото иска от тях. Така че не виждам причина да се хабят нерви. По-деликатни, но и по-мнителни са тези хора.

# 55
 • Мнения: 1
една девойка по-горе беше питала каква трябва да е тактиката към тях, дали да им пишеш, да им пращам смс-и или да се отдръпнеш, щом те са се отдръпнали и да чакаш?

# 56
 • Пловдив
 • Мнения: 5
До колкото си спомням тази девойка говореше за Женен Близнак. И се споменаваше  нещо като "за един път става".  Може би тя сама си търси авантюрата, защо да я лишаваме от най-интересното. Но за тази ситуация мисля че вече писахме, че е нещо нормално да се наблюдава дистанцирано поведение. Все пак човекът рискува нещо. И сам ще прецени дали да връща СМС-и и кога. НЕка тя да си прецени колко СМС-а в секунда са достатъчни, за да се увери, че той я харесва. Според мен "ZERO".

# 57
 • Мнения: 1
Най-тъжния момент за една жена, увлечена по мъж близнак настъпва, когато мъжът близнак реши, че обекта вече не му е интересен, спре да се обажда и да търси и просто тръгва да търси нещо ново и го показва толкова очеизваждащо. Тръгва си, без да се замисли дали не оставя разбито сърце, защото доста често, за мъжа близнаци жените са само обект, временно увлечение, авантюра и имам усещането, че изобщо не разбират какво толкова страдат, когато той си тръгне. Мисля, че мъжете близнаци и близнаците като цяло имат голям дар от Съдбата, че не могат да изпитват силни чувства и са доста повърхностни, защото така лишават себе си от доста болка през живота. Да му мислят тези, които са се излъгали да станат авантюра на един мъж близнак.

# 58
 • Мнения: 547
Nikim, подкрепям 100% написаното от теб Peace
Невинни садисти.

# 59
 • Мнения: 0
Аз вече тотално се обърках  Shocked Обичат ли близнаците по-агресивни жени или си падат по по-деликатни създания? Очакват ли от теб да им дадеш сигнал, за да продължат или това ще ги откаже, защото ще загубят интерес? kdsh , имаш ли отговори?  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт