Мъжът зодия Близнаци

• 135 180
  • 763
  •   1
Отговори
# 345
  • Тра-ла-ла
Не само за работата, и за личния живот са наблюденията ми. Grinning
Твоят Близнак явно има сериозен асцендент Grinning

# 346
Ама наблюденията ми са върху няколко, не само върху един.
Единият от тях, дори е с Близнаци на АС.

# 347
  • Тра-ла-ла
И моите наблюдения са върху няколко Близнака. Единият над 10 години вече го гледам как се рее във въздуха и важните решения ги отбягва, освен ако не е притиснат до стената, с гръб към врага/проблема и с оголен задник  Joy Демек ножът да е опрял до гъ....кокала Laughing

Другият Близнак е приятел на моя приятелка. Чака го тя над 5-6 години да вземе господинът важни решения за семейното им бъдеще и накрая тя си взе децата и си тръгна от него. И чак тогава мъжът се сети да се забърза и че май е оплескал нещата, ама кой да му повярва вече... (не говоря за изнудване за брак) Grinning

Всъщност сериозността и несериозността са въпрос на гледна точка и светоусещане. Това, което за мен е несериозно и лигаво, за други може да е нормално, дори много сериозно и т.н. Grinning

# 348
Е да, де, щом трябва да е притиснат, значи не го иска. Ако е нещо важно, което иска изобщо не би се колебал.

# 349
познавам няколко близнака , за важни неща на тях не може да се разчита въобще, единият както ви казах от личен опит 7 години, когато опирах до него за нещо важно, за него бяха глупости или нямаше време или си плюеше на петите за седмици и се правеше на обиден.........но аз сама съм си виновна че толкова време му давах шанс и се надявах да порасне , на всеки би му писнало и много по рано отколкото на мен

# 350
  • Тра-ла-ла
Е да, де, щом трябва да е притиснат, значи не го иска. Ако е нещо важно, което иска изобщо не би се колебал.
В този живот не всичко е розово и на човек му се налага често да прави неща, които не му харесват, да се държи по начини, които не са му неприсъщи, да прави компромиси и т.н.. Няма живот, в който всичко да е 100% по твоята воля, вкус и желания. По това отношение наблюденията ми са, че Близнаците не обичат да взимат решения и ако могат - обещават, протакват, мълчат и т.н. Сякаш ги е страх да поемат отговорност за своите решения с всичките съпътстващи последствия.  newsm78

# 351
Съгласна съм, че се колебаят и взимането на решения изобщо не им е силната страна.
Но мнението ми е, че за важни хора и важни решения са решителни. Peace

# 352
  • Varna
Божеееей,
Моят близнак явно сбъркан. Като ви чета, че са колебливи във решенията си и си викам, че верно моят много сбъркан.
Баща ми близнак, синът ми близнак, мъжът ми близнак-много решителни, никакво колебание е нямало в тях. Чак мене Овена с асцендент Овен ме шашкат.
Абе мъжкари та дрънкат.
А да не говоря за майка ми близнак, тя направо като валяк бе. Ама тука за мъже близнаци си говорим, извинявам се Embarassed bouquet

Абе момичета, що ги траете с години като са такива вашите Близнаци. То обич, обич ама то на мазохизъм бе душички ми мяза Sad

# 353
Аз поне съм го изтърпяла толкова време защото той беше много добър в лъжите, говореше едни сладки приказки, и даваше едни обещания........се едно политик, на думи велик, на действия.......никакъв, абе......с времето осъзнах че нищо не става от него, въздух по налягане, и наистина са много нерешителни , мислят, мислят , и накрая нищо не правят, имам около мен 4 близнака, роднини, само единият е по решителен, другите докато решат какво искат и времето им минало

# 354
  • Varna
Ами щом са такива съкровища Близнаците, а и вие вече го знаете, просто ги отписвате бе
момичета. Ама наистина отписвате. Изтривате ги от умът си, от живота си и все едно не сте
имали никога работа с Близнак....И търсите читави хора, не стоите с години с тях, въпреки,
че виждате как ви мамят.
Близнаците казвате нерешителни, ами и вие сте такива щом стоите във връзка толкова години с такива
убаФци. Такива връзки които нямат и развитие аз съм ги кръстила Епопея на забравените!!!

# 355
  • Тра-ла-ла
Аз моят Близнак го траях, защото макар и Мунчо е много много добър човек. Интелигентен, възпитан и със странно чувство за хумор като моето Laughing Ерудиран - можехме да си говорим на всякакви теми и има поглед и мнение за много неща. Няма да ти викне, да прояви агресия, сговорчив. Имаме адско сходство в мненията, във вкусовете и във вижданията си. Но по някои параграфи сме тотално различни. Общо взето рядко срещана птица. Само дето е по-слаб по характер. Не двуличен или подмолен, а просто иска някакви важни и големи неща, но няма силата, самочувствието и увереността да ги постигне. Но като се усещаше, че не може да е инициативен - поне оставяше аз да съм движещата сила. А не като някои други мъже/зодии - нищо да не прави, ама напук на теб да не позволи и ти да ги правиш или да иска да се слуша само неговата дума Tired

За това и съм запазила приятелството си с този ценен Близнак и се чуваме всеки ден. Виждаме се почти всяка седмица Mr. Green

Последна редакция: пт, 26 авг 2016, 11:01 от Джулая

# 356
Двамата ми бивши шефа (така им казвам Simple Smile) бяха майски и юнски Близнаци. Simple Smile Тук е мястото да отбележа, че според мен има разлика през кой месец са родени, в случая Близнаците,... както е и при всички останали знаци. Чела съм, че майските Близнаци били "по-добри" от юнските, но разликите, които аз откривам между тях, са от друго естество.

Майските Близнаци, които аз познавам (това е важно да се поясни!! Simple Smile), са сериозни, красиви, интелигентни, директни, леко консервативни, земни, може да разчиташ на тях. Като недостатък бих изтъкнала единствено лекия мързел. Mr. Green Simple Smile

Юнските Близнаци определено са по-забавният тип - остроумни и приятелски настроени. Но точно както ги е описала Джулая - имам чувството, че се носят по-течението. Rolling Eyes Те същевременно може да са супер интелигентни и са, но сякаш мозъкът им периодично се ветрее на някъде, при което изглеждат леееко несериозни. Rolling Eyes Ако попаднеш на такъв Близнак и се надяваш да ти свърши някаква работа, да ти влезе в положението-.. по-добре се откажи. Stop

Разбира се, описанието ми не е на базата само на двама души, които познавам, но имах възможността преди години да видя "един до друг" майски и юнски Близнак и което ми направи силно впечатление е, че бяха много различни като характери, като хора. Peace

# 357
Не искам да чуя повече за мъж близнак.  Ако пак ме намери такъв, веднага ще го пусна на обява е бг-мамма, че се подарява безвъзмездно. Grinning  Всички близнаци, които познавам са един гол въздух. Положителните им качества на фона на отрицателните са направо нищожни. Не смятам да пиша повече за тях, не ми се губи време. Wink

# 358
И аз не искам нито да чувам нито да виждам около мен Близнак , тоя дето бях с него ми стига за цял живот, и да, наистина, аз съм си виновна че му вярвах и търпях, се си мислех че може да се окаже човек , ама....... #2gunfire , и той самият не вярваше че ще го оставя, ама има Господ и се надявам да му върне всичко лошо което е направил , сега ми е много по спокойно без него

# 359
.... и да, наистина, аз съм си виновна че му вярвах и търпях, се си мислех че може да се окаже човек , ама.....
beti79 Hug, вината ти е, че си започнала тази "връзка", продължила 7г, на възраст, в която си била достатъчно зряла и "разбираща" случващото се между вас, както и същността на бившия ти - Близнак. Моля те, не приемай мнението ми като упрек към теб... според мен и ти самата вътрешно не си искала по-сериозно обвързване, защото си разбрала "колко струва" твоя човек. Давала си му безброй шансове може би заради навика, че си свикнала да бъдеш с него. Hug

Цитат
....сега ми е много по спокойно без него
Разбира се, че ще ти е по-спокойно, когато разбереш, че страховете ти са се оказали неоснователни и си била в плен на навика. А и замисли се, ти си изгубила човек, който не е обича, а той - жена, която го е обичала! Сега, след време, като "теглиш чертата", кой е изгубил повече, м? Peace

Мъжете Близнаци, поне доколкото на мен ми е правило впечатление, за да се обвържат сериозно с една жена, наистина трябва да са сигурни, че тя е жената. Независимо колко време им е отнело за тази крачка и какви са били преди това, отдадат ли се веднъж, позволят ли да им "наденат хомота" Simple Smile, се превръщат във верни и всеотдайни половинки.

Общи условия

Активация на акаунт