Мъжът зодия Близнаци

• 135 226
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
да, тогава им пожелаваме да са живи и здрави и продължаваме напред, като само може да им кажем, че всеки си намира майстора и ако ние сме страдали от нечестното им поведени, все някой ден и те ще страдат.
аз от близнака се отказвам официално и писмено в този момент, на другите им желая много търпение и късмет.

а относно влизането под кожата и виждането на слабите места.....ако знаех кое му е слабото място и как да го намеря, щях да съм с него, но не го намерих и го пуснах да си тръгне, а не продължих да се унижавам и да се влача там където не съм желана и най-вече си останах с достойнство, все едно аз също съм си начесала каквото ме е сърбяло.
Nikim, не се заричай. И аз все писмено се отказвах от тях, но те сякаш ме надушваха, и не мога да се оттърва от мъже Близнаци. Имах един Близнак, който дори, като разбра, че живея вече с мъжът ми, бременна съм, после родих, продължаваше да ми звъни поне веднъж годишно, не се отказваше........не е звънял от 2-3 години newsm78да не повярваш. Имах един друг, пак знае, че имам мъж и дете, започнал смс-и на 14.02 да ми пише.......така го насолих, а ми беше голяма любов.....верно, ако ти съзнателно ги забравиш, те теб решават да не те забравят Mr. Green. Мъжът ми, и той Близнак, но съм му намерила цаката, оставям го да мисли, че той решава всичко, аз съм винаги пас....... Mr. Greenно обикновено става по моят план Laughing Имах една криза с мъжът ми в началото. Живеехме заедно и за малко една ''приятелка'' да ни раздели. Без скандали и истерии го пуснах на море с нея и цялата компания.......върна се по-рано от очакваното, с думите, че съм била неговата жена, идеалната hahaha......... и т.н.

# 76
  • Пловдив
Съгласен! Търпение, разбиране и взаимност са основни неща мисля във всяка читава връзка. Но за късмета не съм съгласен. На късмет хората разчитат, когато не могат да управляват обстоятелствата и нещата се решават на самотек.
Що се отнася до слабите места - да трудно се откриват, зашото всеки си ги крие, а някои по-добре.
На Близнаците едното е някой (когото харесва) до такава степен да му влезе под кожата, че да не може да се контролира. Нещата излизат от сценария му и ... той е влюбен. Нататък е семейна история - за някои добра, за други не толкова. Но в едно съм сигурен: силата на влюбен Близнак е жената до него! Тя му е опора и той би направил всичко каквото я кара да се чувства добре. При това усилията далеч не са хаотични, както казват някои: "Бачкам като магаре, а жена ми все е недоволна." Във повечето начинания се усеща някакъв по-фин оттенък. Но това също могат да го кажат жени, които са живели с Близнак. Така че ако не сте разбрали това, че с Близнака трябва да се играе в един отбор, а не разделени на "мъж" и "жена" няма как да го имате. Или с две думи - превърнете се в най-ценното му нещо и всички ще са щастливи.
Това мога да кажа за финал по темата от мен. И за да не спамя темата повече, а съм и не малко натрапил се тук, ще отговарям само на лични, ако някой счита, че му се слушат глупости от един Близнак. Laughing
Пожелавам успех на всички с намирането на късмета!

# 77
  • Varna
ЛибоФни истории със друг близнак освен със съпругът ми не съм имала....но съм много съгласна, че са много упорити когато искат да спечелят някой. Моят човек година се стремя да ме спечели. Това не означава, че съм се правила на интересна. Просто нямах никакви желания за връзки.
Колкото да му намериш слабото място. newsm78....аз, никога не съм търсила такова нещо. За мене, ако трябва да търся на някой слабото място, че да го контролирам....то пиши я връзката бегала. А и да контролирам някой не ми е в характера. То какъв живот ще е това ...с контрол. После съм си била такава каквато съм си...никакви игри, никакъв стремеж да се изкарвам повече от това което съм. Просто съм си аз...И след време ми каза, че точно с това съм го спечелила...с искренността си, със непосредственост, с това, че с мене се е чуствал спокоен и винаги, ама винаги си е имал другарче, което го е карало да се смее на глас....А аз не знаех, че без да искам съм накарала мъж като него, да се влюби в мене Laughing

И както каза kdsh наистина трябва да си тим със Близнака. Такива сме вече както писах по горе 30 години. И наистина съм му опора, ама яка опора, а той ме кара да се чуствам наистина добре, много добре....А като се сетя сега, как  ми доказваше любовта си, как искаше да се оженим....пък аз се дърпааааах ooooh! Laughing

Това се сещам да напиша и за тези които се чудят какъв е Близнака и как да го спечелят, и за тези които са отскоро женини за Близнак......

# 78
KDSH, защо ще се оттегляш като си едно от основните ребра на темата и това, което каза си беше съвсем конкретно в нея, не е било спам, не си говорил за боя за обувки.......една тема винаги дава възможност да се излиза леко от централната й ос, което я прави по-интересна и по-обсъждана. Не се оттеглям и то от един близнак, а не от темата.

# 79
  • Пловдив
DELTA_DELTA в няколко реда написа това което аз не мога и в 20 статии да кажа.
Все още следя темата, но ако всеки се откаже от "своя" Близнак не виждам какво ще има за обсъждане като никой няма да се интересува какви са те. От друга страна може да се трансформира в "бъдещият мъж Близнак" или как да си възпитаме детето, та утре да не измъчва така жените, които го харесват. Nikim, ти имала ли си среща с този човек, такава-истинска? И ако не, какво пречи да си спретнете една?

# 80
kdsh, това че аз се отказах от моя близнак, не означава че ще спра да пиша в темата. Това, което казваш за истинска среща е невъзможно, защото нещата приключиха от раз, а и той не е искал никога истинска среща, за него тя е загуба на време. Бях просто една авантюра. Боли ме от това, но мисля че сама съм си виновна. Знаех че изпитвам чувства още преди да разбера, че той има интерес, мислех че понеже не мога да го имам няма много да пострадам ако го имам по неговия начин, но не се получи точно така. Някои хора не сме създадени за авантюри.

# 81
Имам преки наблюдения върху три близнака

№ 1 - един от най-близките ми приятели. Отвратителен е за връзка - казвала съм му поне 100 пъти, че ако ми е гадже няма да го търпя и 1 месец. Имаше отвратителния навик да завърти главата на някое момиче до неузнаваемост и после да ме кара аз да се оправям с нея - той трябвало да рита, да играе карти, да пие бира с приятели, а аз да я влача навсякъде с мен, за да не му се пречка. Това продължаваше 2 - 3 месеца, след което биваше зарязана с обяснението, че просто нещата не вървели и идваше следващата. Е как да вървят, като той изобщо не си даваше зор  ooooh!

№ 2 - бивша половинка. Съвсем случайно се срещахме по работа през 1 - 2 дни. Един ден се заприказвахме за футбол, на другия ден за нещо друго и т.н. Той ме харесваше много - личеше му от самолет, а аз имах друга връзка. Но това не му попречи да ме покани да го придружа на някакво събиране. Аз естествено отказах, но това не го спря. После ме покани да пием кафе, аз приех и като пламна една любов - ама любов с главно Л. Беше доста бурна, пламенна, изпепеляваща - като в романите, НО това влюбване при него прерастна в нещо много силно, а за съжаление при мен премина и нищо не се получи.

№ 3 - един колега на моя много близка приятелка. Той я харесваше, изпиваше я с поглед, поглъщаше я направо. Като я видеше и всичко за него спираше - за нея също. И това продължи 2 години, но само това. Излизаха на кафе, работеха заедно, обядваха заедно, но само толкова. И двамата бяха женени. Гледаха се и се търсеха, като котараци, но той така и не направи крачка. На нея накрая й писна /тази история е малко като на vinyl /

Та, като взема под внимание всичко написано по-горе става ясно следното: Мъжете близнаци са буквално двама души - единия може да обича много силно, може да е верен и страстен, да обича до полуда и това да трае вечно. Когато обича една жена, може и да поглежда встрани, но в повечето случаи си остава само с гледането, оставяйки "страничното" да се чуди с месеци дали я харесва или не, а той всъщност просто си храни егото - цитата със сандвича /защо ми е сандвич навън, като имам пържола вкъщи/
Втория вид е безкруполен, приема жените, като временно забавление - хваща някоя, забавлява се с нея, докато му е интересно и после си тръгва без да му мигне окото. Измисля някакво съвсем просто обяснение, маха с ръка и продължава без да се обърне назад, без да се поинтересува дали е наранил някого или не, защото е готов за нова авантюра

На въпроса на vinyl мога да отговоря така - ако той те харесва и те иска до сега да е направил крачката, без недомлъвки, намеци и безкрайни смс-и. Според мен му е пределно ясно, че си му сигурна и затова просто си играе с теб, когато му е скучно. Ако изобщо се стигне до някакъв флирт с този човек, то той ще пламне и ще замине, но лошото е, че като ти чета постовете ти ще си доста наранена от цялата ситуация. Близнаците или са привлечени от една жена или не са. Ако са - директно посягат и си я взимат с всички позволени и непозволени средства. Ако не са - забавляват се малко и изчезват  Peace

# 82
Ами аз имах неблагоразумието да му кажа всичко и мисля че си пропилях всички шансове  Sad

# 83
  • Varna
Поне ти е олекнало!

И после, не съжалявай. Като гледам от колко време му се надяваше, а той не виждах да си дава зор...., а явно е и от шефовете които на работното си място не си вадят и развяват......нЪл сЪ сещаш какво.  Няма смисъл да рискува човека.  Пък и още пържолка му се хапва....пази си спокойствието.   Не всички мъже били те и Близнаци ще искат да рискуват спокойствие у дома и в службата.

сЯ да не те нарочи като шеф? Надявам се да нямаш проблеми thumbsup

# 84
DELTA_DELTA  сега вече нямам никакви шансове, нали...

# 85
а ти какво точно направи? и той как реагира?

# 86
Казах му колко много го харесвам и как нямам търпение да правя секс с него. Той каза, че няма как да се случи нещо между нас, но продължава да се държи много добре и се закача дори понякога...

# 87
Е, ако не друго, поне сте свалили картите, изяснили сте нещата и всичко си е останало в миналото. Тъкмо няма да се тормозиш.  Peace
А това, че продължава да се закача означава, че се опитва да поддържа добрите отношения в работата ви все едно нищо не е станало, което е много добре, след такъв вид разговор, като вашия  Peace

# 88
Vinyl, поздравявам те за смелата постъпка!
Дано ти е олекнало, яснотата е винаги за предпочитане - казва ти го върл представител на бунашката школа, който е изстрадал с години Близнак да му "усети вибрациите"... и видял само мъчения Peace Тия мистерии и недоизказаности май са по-скоро женски патент и мъжете не обичат да сричат. Независимо от зодиакалния знак.
Само че допускам, че сега твоят омайник е с надуто его на маХ (вътрешно). Няма как да не е дълбоко впечатлен от случката. Все пак не всеки ден му правят "най-страшното признание" + барутна доза секс. 
Успех нататък, гледай само напред!  bouquet

# 89
Благодаря за подкрепата, но проблемът е, че не поиска да ги поеме  Cry Смятате ли, че все пак има шанс да размисли? И как да действам оттук нататаък  Confused

Общи условия

Активация на акаунт