Мъжът зодия Близнаци

• 135 264
  • 763
  •   1
Отговори
# 270
И аз съм земен знак, търпелив. Всъщност не мога да раздавам съвети (а и не обичам), защото аз исках само да си изкарваме приятно времето заедно, без задълбочаване. Харесва ми спонтанността, непредсказуемостта и точно както теб лягах на курс, за да няма търкания и да начеша егото Wink
Отгоре-отгоре ако трябва да опиша, то е лакатушкане в абсолютни крайности от силно запален и привлечен, до студено безразличие и дистанция. А аз на безразличието по друг начин не мога да отговоря - преглъщала съм гордостта си само когато усещам безсъмнено желание и уважение на личността ми.
Установила съм, че често са неуверени дали са чак толкова силно харесвани, колкото им се иска, (по-скоро в отношенията си с някои несилно емоционални телета като мен Laughing) И във връзка с тази несигурност са изреченията: "Повече няма да те търся", "Искаш ли изобщо да се виждаме повече" и все такива. Истината е, че не им се иска да прекъсват, а търсят потвъждение, че са високо оценени.
Тъй като ти, явно, желаеш връзка, ще трябва още много да преглъщаш особеностите на характера си (повярвай, разбирам те перфектно колко тежка задача е тази) или да сложиш картите на масата и да се разберете до къде можеш да клекнеш. Това последното с риск след подобен разговор да отстъпи от теб Близнака завинаги.
Та...след "краят" кажи точно това, което ти е на сърцето...пък да става к'вото ще става. Или "Ами твоя си работа" (като мен, ако ти е наистина безразлично) или предприемаш действия по изясняване на причините и изглаждане. Нали знаеш, че като (ако) се видите пак, ще се прави на разсеян, че изобщо е намекнал за "чао евър" и може би ти нещо не си го разбрала Crazy
Забавлявай се и не потъвай в разсъждения и сметки. Действай според интуицията и спонтанността си (и все пак, винаги преди да тръгнеш за среща, звънвай да провериш дали не си е променил решението Wink)

# 271
Винаги съм си мислила, че земните зодии не са много подходящи с въздушния близнак, ама ще видим. На мен ми идва малко прекалено въздушен, някак си все да е на неговата. Уж е мил, но някак странно ги извърта нещата да станат точно на неговата. Е за сега не ми е голям проблем това, но само отбелязвам.

# 272
Джара,направо е така,то такава харизма и нищо не може да ни е ясно и след 10 срещи,невероятни манипулатори и им се получава.Моят ме ескортира до морето,качвам се на магистралата и той зад мен,как го направи така нямам идея и до сега и цялата работа за да се увери,че съм му казала истината с кого ще съм Simple Smile.Така прави,че все да съм нащрек и че той е някъде там...Пък аз си кротувам принципно,ама. До сега горе долу схванах,за какво става дума,но след "краят" какво се прави?Аз му казах,че съм разбрала и че след като не му е приятно,няма да го правя.Повече няма да нахалствам и ще чакаме да го измисли ли? Това ми е интересно,трябва ли да има после обяснения и тн. или пак си продължаваме от където сме спряли?

Ивче, ти сериозна връзка ли си търсиш? А защо нищо не го питаш около семейството му, би трябвало да знаеш с кого излизаш все пак, къде работи, кога се вижда с детето си, това не са някакви тайни. И ако един мъж крие такива подробности от мен или отбягва отговори, някак си не бих му имала доверие. Аз бих го питала и защо са разделени. Дори да не ми каже истината, все ще разбера горе-долу как мисли, какво иска и т.н

# 273
Малко преди да се появи близнака,бях пред сватба и тн..Но не беше моят човек това и си тръгнах(нямаше друг мъж,просто съм козирог и след великото търпение,действам рязко).Изобщо не исках мъж,нито връзка. Може би и за това,положението ме устройваше,ненатрапчиво,интересно и въздушно Simple Smile . Не се задълбочих в анализи и дребните за мен сигнали,за тях са все едно са открили душата си.Не питам,защото той сам си казва,още в началото каза главните неща,за семейството и тн.Жените ги споменава с грубост и изтъква нещата,които са го отблъснали,всеки път е че разпитват,опитвали се да го превъзпитат,задушавали го и изневерявали.Той се занимава със сто различни неща,обичайно за тях,а и ние така се запознахме,клиент е на фирмата.Земният ми знак,личи повече в кариерата,но винаги пречупвам нещата през разума.Една патка
мислила,мислила и ..получила точка Simple Smile Simple Smile Simple SmileБлизнака веднага успява да прецени,какъв е човека срещу него.Въздушни-земни,двете крайности,в мислене,поведение и действие.В последно време се промених рязко,може би за това съм в играта още.Пиша и връщам лентата и ми се изясняват много неща в поведението им.Може и да съм била част от някаква странна за мен връзка,а не съм разбрала..

# 274
Братовчед ми(23) и чичо ми(39) са близнаци,но почти не се виждахме преди.Един ден така стана че бях в леля ми и нейни приятелки,които са или близнаци или мъжете им са.Обясниха ми още на вторият месец за какво става дума,но аз бях толкова потресена,че не обърнах внимание,но факт така е било.Ето какво ми казаха.Въпреки странния показ на техните чувства,те очакват от жената да показва,не да задушава,а да демонстрира,да ги качи на пиедестал.Не показва,значи не чувства.Те имат определени представи,сдържаността и сериозността се тълкуват като безразличие,дори грубост.Истински се впечатляват от умните и сложни жени.Но акъла да е по-малко от техния и по-прикрит в последствие.Безумно ревниви са,дори и от приятелка жена,ако не я харесат е страшно.Излизам на бар с приятелки-и да знае-голяма грешка.Друг мъж се споменава,само ако е член на семейство.Няма да го каже,но ето,като при мен..точка и след месец може да изплува като дежа вю.Колкото по-малко питаш,толкова по-честни думи ще получиш и ще си различна.Но границата е тънка,защото отново като при мен,може да се разтълкува като-"ти не се интересуваш".Идеята е той да започне и тогава непринудено да попиташ с блясък в очите и възхищение.Трябва да сме актриси дори и след 10 години с тях.Обичат жената да е силна,но пред него ролята на жертва го кара да се чувства мъж и да помага.Повече ги вълнува духовната връзка,но физическата трябва да е като "Нова година" независимо от честотата.Пак се разписах много..Извода,е че можем да запишем курс по актьорско майсторство,да работим от вкъщи,да гледаме на кафе,карти и близнаци и ..знам ли..

# 275
тези мъже в много отоношения са''меки китки'', човек които е имал своите мигове с такъв човек, ще се съгласи и две мнения по въпроса няма да има, във виртуалното пространство въпросния ще свали звезди, ще говори за себе си, ще ви каже дори как сте по-добра от тази която е харесвал преди вас /случвало ми се е след 3 часа разговор по скайп /, но виж навил се да ви покани на среща или са ви излезли белите коси докато чакате в този момент пред вас ще стой друг човек, различен като деня и нощта, за мен  е много показателен знак че човека има интерес когато издаде срама си, безпокойството си, става непохватен, жестиколира и е готов всеки един момент да полети .. някъде,  с някой от ''тези'' една зряла и преуспяла жена ще има дълги самотни нощи  в терзания, защо той прави тъка, какво изразява, намек ли беше това или го каза ей тъка за да отбие рутината и скуката, защо ме гледа все едно нямам дрехи, защо гледа към тавана/пода .. и прочие .. дълъг списък се заформи, но истината е толкова простичка те искат да флиртуват,  да погалят егото си .. не биха отказали домашния уют и сигурност която би му дала жената до него за нищо, верни и образчови мъже - не са, привързани- трудно стават, но за цял живот и тях ги боли не са толкова вятърничави  .. отдолу се подписва опарен скорпион, а близнаци и скорпион са пълна противоположност и съвместимост - объркахте ли се, спокойно не сте единствените ..  Simple Smile

# 276
Честно да си кажа,преди близнака даже хороскопи не четях.Може би и за това не обърнах внимание на всякакви сигнали,поведение и особености.Като прочетох подробно всяка публикация,се зарадвах даже,че не съм разсъждавала какво искам от него.Което оборва до някъде тезата,за Земята и въздуха.Като цяло нещата в поведението им са сходни,да не кажа еднакви,но всеки показва характера и лудостта си,а истинската драма идва в тълкуването.Тези близнаци са ни толкова интересни,защото според мен видимо са крайно различни,демонстрират и парадират с това.Което от една страна е по-добре,а в един момент не ги прави толкова сложни.За последната седмица имах честа да се запозная с три близнака и все мъже.Това е защото се оплаках,че нямам наблюдение...Simple Smile Само ги слушам и наблюдавам.Ще анализирам още малко и ще споделя от първа ръка.
Все си мисля,че с по-малко мислене по-добре и за нас и за тях,а и гафовете от грешната диагностика ще се сведат до минимум.Не си представям някой да ме анализира мен и да има отговор за всяко действие или дума..
P.S. ще взема да проверя дали не съм с асцендент близнаци,нещо съм твърде спокойна.. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 277
харесах много един мъж, но ме дразни,че е близнак. има ли мъж от зодия близнаци, който да е верен?

# 278
харесах много един мъж, но ме дразни,че е близнак. има ли мъж от зодия близнаци, който да е верен?
Верни са на себе си  Wink

# 279

Не , не са верни. Може би когато са влюбени, възможно е първите 2-3-5 год. и до там. Аз по принцип смятам, че трудно се намира верен мъж изобщо. Аз съм типичен пример за това. Моят близнак е женен от 8 години.

# 280
Естествено, че има верни мъже. Аз имам много приятели мъже и за някои от тях знам с пълна сигурност, че са верни. Но не са зодия близнаци. Аз съм имала 6 годишна връзка без никакво кръшкане от ничия  страна. иначе и аз съм имала афера с женен близнак, но то си беше по-скоро секс афера, и много бързо писна. Но тоя близнак беше/е доста ограничен като човек и просто не ми беше харесал. Сега за първи път много си харесах близнаци мъж, а не съм харесвала мъж от сто години. и не е женен.

# 281

разочарованието идва от там, че могат да бъдат верни и отдадени на една единствена жена след дъщеря им ако имат и то само ако  е от тази ''единствена жена'' Wink , но винаги ще искат да полират егото си навън, при някоя друга с която само ще разпъва локума, рядко има близнак който прави секс извън семейното огнище и посочените изключения са много ограничени във всяко отношение .. хладни са и рядко си дават сметка какво оставят зад себе си,  а са много разхвърлени Simple Smile за щастие и за напред знам какво  е близнак да ти  е отдаден всичко  е до подхода, вярно  е че колкото по-лековато толкова по -добре, без много въпроси само кратко изказване на мнение по многобройните им теми

Последна редакция: нд, 03 ное 2013, 21:08 от capricorn.maria

# 282
Не са хладни, а по повърхностни в чувствата си. Пък и има значение дали е обвързан или е сам. Защото едно е да търсиш секс, съвсем друго да искаш връзка ( брак, деца). И ако няма намерения да се разделя с жената до себе си, и все пак е намерил някакво странично занимание, може да си тръгне ей така внезапно, както е и дошъл. То затова да се влюбиш в обвързан е най- голямата грешка( това за мен се отнася), дано да ми мине по скоро.

# 283
Не са хладни, а по повърхностни в чувствата си.

изглеждат хладни,  а не са, това важи  в пълна сила за всички въздушни - близнаци и водни знаци, много по-емоционални и чувствителни са, просто са лековати и се страхуват сякаш да изразяват това както казах до подхода е при тях не става ''от врата за краката'' държат на емоционалното обвързване, физическото на много повърхностно ниво го отбелязват, моите наблюдения са такива  Simple Smile  не е изключено някой ден да съобщи,  че иска да татоира името ви или буквата ви, един бивш тъка направи каза ми го и след 1 седмица вече имаше ''пламтящо д'' по себе си, а когато го питах след 1 месец разбрах че е било направено еди си кога, имат си своите специфични начини,  рядко обичам изненадите, но такива просто няма как  Heart Eyes

# 284
Аз да ви кажа,че близнака се появи отново,седмица след драмата. Междувременно му писах,беше по скоро закачка за добро утро,но чак сега той прояви инициатива. Сега е на фазата,как нищо не е било,не говори за това,но нахакан го раздава Simple Smile Другите трима близнака,с които се запознах,са крайно различни един от друг. Единият е на фаза,че всичко което лети се яде,нищо че е над 30 годишен.Няма празно,както се казва. Другият е женен,прекрасен човек,верен на семейството си,в общи линии,каза че е бил това,за което говорим тук,но се е променил откакто е разбрал че това е жената с която ще бъде.Те са 10тина години заедно.Третият е някъде по средата,но не го разбирам някак. Това,което ги обединява,е че обичат да знаят че могат да направят каквото поискат,тогава си кротуват,но ограничат ли ги,се мотивирали...

Общи условия

Активация на акаунт