Отгоре-отгоре ако трябва да опиша, то е лакатушкане в абсолютни крайности от силно запален и привлечен, до студено безразличие и дистанция. А аз на безразличието по друг начин не мога да отговоря - преглъщала съм гордостта си само когато усещам безсъмнено желание и уважение на личността ми.
Установила съм, че често са неуверени дали са чак толкова силно харесвани, колкото им се иска, (по-скоро в отношенията си с някои несилно емоционални телета като мен
Тъй като ти, явно, желаеш връзка, ще трябва още много да преглъщаш особеностите на характера си (повярвай, разбирам те перфектно колко тежка задача е тази) или да сложиш картите на масата и да се разберете до къде можеш да клекнеш. Това последното с риск след подобен разговор да отстъпи от теб Близнака завинаги.
Та...след "краят" кажи точно това, което ти е на сърцето...пък да става к'вото ще става. Или "Ами твоя си работа" (като мен, ако ти е наистина безразлично) или предприемаш действия по изясняване на причините и изглаждане. Нали знаеш, че като (ако) се видите пак, ще се прави на разсеян, че изобщо е намекнал за "чао евър" и може би ти нещо не си го разбрала

Забавлявай се и не потъвай в разсъждения и сметки. Действай според интуицията и спонтанността си (и все пак, винаги преди да тръгнеш за среща, звънвай да провериш дали не си е променил решението
)
.Така прави,че все да съм нащрек и че той е някъде там...Пък аз си кротувам принципно,ама. До сега горе долу схванах,за какво става дума,но след "краят" какво се прави?Аз му казах,че съм разбрала и че след като не му е приятно,няма да го правя.Повече няма да нахалствам и ще чакаме да го измисли ли? Това ми е интересно,трябва ли да има после обяснения и тн. или пак си продължаваме от където сме спряли?