Отговори
# 315
Дано поне това се разкара, че не знам къде бъркам и се чувствам много зле и непълноценна като майка.

Марету, радвам се, че има подобрение. Известно време не го мажи с нищо и го мий само с водичка, без сапун/шампоан, докато съвсем се успокои кожата. Мий колкото може по-рядко и ограничено, най-добре само обтривай изцапаните участъци с мокри памучета. Много са мънички и нежни, кожата им реагира на всичко, което се допре до нея, затова просто трябва известно време съвсем нищо да не ѝ се слага. След като се оправи е хубаво пак да избягваш кремове и мазила, даже да са специални против подсичане, и да ограничиш сапунисването (примерно през ден да миеш със шампоан, не всеки ден).

Вчера хирургът ми погледна белега. Ще оцелея, каза. Скара ми се добродушно, че съм прекалила с натоварването (вярно си е, прекалих) и съм му развалила хубавата бродерия, и ме прати да оздравявам вкъщи. Не може да се шие, лепи и затваря по никакъв начин отворен шев, така че просто ще го пазя и ще чакам да зарастне самичък.

# 316
Здравеите,

не съм чела назад, но идвам да ви съобщя че аз също родих - на 31.01 в 23 часа и 37 мин бебе Калина, 3010 гр. Раждането беше нормално, все още сме в болницата и се кърмим.

# 317
Оооо, честита малка Калина на пупалупа!!! Май тя ни е последното януарско януарче - 20 минути преди полунощ...  Laughing Да е жива и здрава, мама бързо да се възстановява!

# 318
Честити рожбички на Пупалупа, Ани Китанова и Малечка! Да са ви живи и здрави слънчицата и много да ви радват!   bouquet

# 319
  • софия
Здравейте момичета!
Най-после малко почивка и за мен  Grinning
Честито на новите майчета, които са родили след мен!   bouquet
Бъдете здравички и много щастливи! Щастието наистина е невероятно голямо!
Помогнах малко за попълването на списъчето ни.
Ако има някоя мама, която не се вижда в списъка нека пак пише да я добавим.
Мисля, че вече положението при нас е по-добре и ще имам повече време за темичката ни.
Днес съм направо нов човек след 2 часа сън през нощта и 2 часа сън следобяд  Grinning
Качих днес някоя снимка и на моя малък Георги, който родих за има няма 30-40 минути. Не очаквах всичко да мине толкова леко, но ето че можело. Ще пиша утре как се случиха нещата около моето раждане.

Сега ще ставам, че нещо плачкаме.
Лека вечер от нас!   bouquet

# 320
  • Китна Тракия
Момичета, стиснете по едно палче за мен и бебо утре!!!  fingerscrossed Благодаря!

# 321
Стискаме ги всичките, nevva, леко да е и за двама ви!

# 322
  • София
Честити ни нови бебоци ! Да са здрави и много да радват родителите си
Нева, стиснати палци за теб и бебо за утре. Ще чакам с нетърпение хубавите новини. Леко раждане и незабравима първа среща ви желая
При нас пъпа все още не се е затворил съвсем, както каза лекарката вързан е по-високо и малко по-трудно ще се затвори, все още секретира и вече малко започва да ме притеснява. На консултация сме в понеделник , да видим какво ще каже доки. Пробвах да слагам лепенка, но от секрета става едно лигаво и съвсем зле изглежда. Някой имал ли е такива грижи и как се развиха нещата?

# 323
Ееее, Nevva, ще предизвикват ли или секцио? Стискам палци и чакаме добрите новини. Пожелавам ти раждане, леко поне колкото моето, може и по-леко Simple Smile. Поспи сега, че ще ти трябват сили за утре.  Hug

# 324
Nevva, стиснати палчета!  Hug

# 325
  • Across the Multiverse
Честити  бебчета на новите мамчета!
Стиснати палци за Невва и бебче!

Имаме и нов номер- почти на всяко преобуване, като усети свободата без памперс, и нашата бебка се напишква! Понякога и нааква!  
Оооо, това е любимият номер на много бебета.  Laughing Като сменяш памперса, не махай веднага стария. Оставяш го отворен както си е, повдигаш и избърсваш дупето, затваряш мръсния памперс (просто прихлупваш предната част) и го използваш за подложка, докато сложиш новия. Така има шанс атаката да улучи мръсния памперс вместо новия чист. Моята първородна можеше да изстреля ако на два метра разстояние, така че имаме отработени тактики за отбрана...  Mr. Green
Тази схема я прилагаме от първия ден, ама въобще не и пречи като пишне ако не я повдигна на секундата да отива чак на гърба и  Mr. Green  Иначе и нашата муцунка преди няколко дни направи страшен изстрел, но успяхме да избегнем удара Simple Smile А онзи ден ме обгази право в лицето  Laughing
тити, и аз постилам обаче памучни (но май само така пише на етикета) и понякога идеално спасяват положението Simple Smile

# 326
  • Китна Тракия
Благодаря за подкрепата, момичета!!!!
Ееее, Nevva, ще предизвикват ли или секцио?
Хм, не ща да го мисля от сега, ще видим...

Нещо много бързо се "наспах"... но отивам да гушна пак възглавницата, та дано задремя и да събера сили още

# 327
Честито на Ани Китанова, Мале4ка, Биби85, Имам Надежда и Пупалупа! Бързо възстановясане и здрави дечица.
Невас теб сме всички. Закриваш сезона на ражданията  Laughing
Ир4они се загуби, дали не е родила ве4е ?!
ianajarсъжалявам за отворения шев, но се пази /колкото можеш с 2 малки деца/. В нашата болница препоръчваха обезболяващ спрей Дермапласт, за рани.
Да те питам как се стои с голо дупенце т.е къде ака и пиша детето? Все пак си имаме мъж и досега се чудих как да го направя номера?

# 328
nevva, имаш палчета!

При нас пъпа все още не се е затворил съвсем, както каза лекарката вързан е по-високо и малко по-трудно ще се затвори, все още секретира и вече малко започва да ме притеснява. На консултация сме в понеделник , да видим какво ще каже доки. Пробвах да слагам лепенка, но от секрета става едно лигаво и съвсем зле изглежда. Някой имал ли е такива грижи и как се развиха нещата?

и двамата ми сина, родени в една и съща болница, бяха с еднакво, високо вързани пъпове и педи предпочете да им сложи лепенка. Но това е нейна работа, тя слага лепенката за около две седмици. Аз не съм правила нищо. Държи сухо, секрети не сме имали.

# 329
  • София
Добро утро. Днес май времето ще е хубаво, поне деня започва обещаващо слънчево. Чакам с ентърпение обедните часове за да излезем малко, че този домашен арест е направо страшен.
Тити, благодаря ти за отговора, няма да слагам лепенка повече, ще видим док. какво ще каже в понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт