Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Вреден ли е чаят от лайка за бебета при кърмене?
Какво представлява "задното мляко" и какви са някои методи за увеличаване на приемането му от бебето?
Какво представлява ритуалът за погача на бебето на 40-ия ден и кога може да се извърши?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Вреден ли е чаят от лайка за бебета при кърмене?
-
Какво представлява "задното мляко" и какви са някои методи за увеличаване на приемането му от бебето?
Задното мляко е по-калоричното мляко, произведено в алвеолите и тече през каналите, извличайки мастни клетки и осигурявайки на бебето по-маслено мляко. Някои методи за увеличаване на приемането му от бебето включват: неограничено време за сученe, по-често кърмене, компресии на гърдата, масаж на гърдата и използване на различни позиции за кърмене.
-
Какво представлява ритуалът за погача на бебето на 40-ия ден и кога може да се извърши?
-
Какви са някои методи за улесняване на кърменето и справяне с различни проблеми, като разранено зърно или връщане на мляко от бебето?
-
Какви алтернативни напитки мога да приема, за да ускоря възстановяването си от разболяване?
)). Вчера бяхме и на църква за чистата молитва. И там беше добре, даже заспа.

беше много готино украсено със сърчица, и мен ме изби на рев и малко кофти се получи ,но постояхме малко и си тръгнахме,че бебка трябваше да се храни. При нас се получи малко ревност на таткото към беба,недоволства че цялото ми време е отдадено на нея и се чувствал вече на второ място.
Някой има ли същия ,проблем'? Давам
Ти самата имаш ли някакви притеснения или дискомфорт, за да се прибягва до ползването на силиконовите зърна? 

Казва се Симеон