Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Вреден ли е чаят от лайка за бебета при кърмене?
Какво представлява "задното мляко" и какви са някои методи за увеличаване на приемането му от бебето?
Какво представлява ритуалът за погача на бебето на 40-ия ден и кога може да се извърши?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Вреден ли е чаят от лайка за бебета при кърмене?
-
Какво представлява "задното мляко" и какви са някои методи за увеличаване на приемането му от бебето?
Задното мляко е по-калоричното мляко, произведено в алвеолите и тече през каналите, извличайки мастни клетки и осигурявайки на бебето по-маслено мляко. Някои методи за увеличаване на приемането му от бебето включват: неограничено време за сученe, по-често кърмене, компресии на гърдата, масаж на гърдата и използване на различни позиции за кърмене.
-
Какво представлява ритуалът за погача на бебето на 40-ия ден и кога може да се извърши?
-
Какви са някои методи за улесняване на кърменето и справяне с различни проблеми, като разранено зърно или връщане на мляко от бебето?
-
Какви алтернативни напитки мога да приема, за да ускоря възстановяването си от разболяване?
Вече започнах да отбивам бавно- махнах едното ядене, след ден два мисля още едно и може би др седмица ще сме само сутрин и вечер а тях кога окончателно ще спра не знам. Но от няколко дни ми прави впечатление, че почти няма кърма. Май съвпадна с притесненията покрай изследванията!
Кога ще даваме кръв в този случай не знам - може би другата седмица, че утре сме на консултация а в четвъртък на ортопед. Все повече си мисля, че не е никаква алергия към белтъка а просто непоносимост към Аптамила.
Потта ми ми мирише странно- не е моята 

Обаче педиатъра каза, че до 4-ти месец очите окончателно ще си проличат какъв цвят ще бъдат.Не че е важно, но ми е любопитно де.

Сега определено имам повече кърма и не дохранвам с АМ, но отново не е акал от 4 дни и се чудя какво да правя, да му давам ли пак сиропа или да изчакам. Иначе Ангел също има доста напишкани памперси, но това не ме успокоява
Един ден спи,на другия изобщо.

за пръв път го подстригвахме почти на две
това съвсем ме сдухва