Книгите със списание Журнал

• 218 688
  • 834
  •   1
Отговори
# 150
А Харем интересна ли е? Сигурно сте коментирали, но не ми се връща назад. Днес я видях на един реп на Стамболийски, зачудих се дали да не я взема. Липсват ли страници, дефекти има ли?  Crazyп

Честно казано на мен не ми хареса особено, макар че съм прочела само 70-80 страници. Ужасно мудно начало, толкова, че направо ме отказа да я чета. Но ще я дочета тези дни, все пак... Rolling Eyes

Аз я харесах много

# 151
От къде си я купи? Аз също я искам,чух,че била интересна,но я изпуснах като излезе . Sad

От Метро на Цариградско шосе

# 152
Благодаря,жалко,че ми е далече до там. Sad Сигурно е била някоя изостанала бройка,защото книгата излезе март или април ако не се лъжа.

# 153
А Харем интересна ли е? Сигурно сте коментирали, но не ми се връща назад. Днес я видях на един реп на Стамболийски, зачудих се дали да не я взема. Липсват ли страници, дефекти има ли?  Crazyп

Честно казано на мен не ми хареса особено, макар че съм прочела само 70-80 страници. Ужасно мудно начало, толкова, че направо ме отказа да я чета. Но ще я дочета тези дни, все пак... Rolling Eyes

Аз я харесах много

И аз, тематиката ми е много интересна и я изгълтах на един дъх. Толкова интриги, задкулисни и нечестни игри... да, хареса ми.
Има няколко правописни и печатарски грешки, но като цяло е добре, не липсват страници.

# 154
Да следя какво кога излиза Simple Smile

# 155

Аз я харесах много

И аз, тематиката ми е много интересна и я изгълтах на един дъх. Толкова интриги, задкулисни и нечестни игри... да, хареса ми.
Има няколко правописни и печатарски грешки, но като цяло е добре, не липсват страници.

За правописните гршки в Харем писах малко по-назад в темата. Мен ме дразнеха, но пък те нямат нищо общо със сюжета, нали.  Peace

# 156
Благодаря,жалко,че ми е далече до там. Sad Сигурно е била някоя изостанала бройка,защото книгата излезе март или април ако не се лъжа.

Ина, ако я видя тази книга, да ти я купя ли? После ще се разберем как да ти я пратя  Peace Гледам, че списанието не е старо (бр.30/2013) и рекламата за следващата книга е за 08. Август.

# 157
Липсват ли страници, дефекти има ли?  Crazy

Аз я харесах много

За правописните гршки в Харем писах малко по-назад в темата. Мен ме дразнеха, но пък те нямат нищо общо със сюжета, нали.  Peace

Понеже съфорумката пита за дефекти, аз отговарям, тъй като отчитам правописните грешки като дефект.
 Peace

# 158
Липсват ли страници, дефекти има ли?  Crazy

Аз я харесах много

Понеже съфорумката пита за дефекти, аз отговарям, тъй като отчитам правописните грешки като дефект.
 Peace

пита И за дефекти. цитатът е частичен. в тоя ред на мисли, и аз съм се отчела с една. Simple Smile пиша от тел. извинявам се Simple Smile

# 159
  • UK
То за печатните грешки беше ясно  Laughing Подразних се от последната книга, че ми липсваха страници и затова питах. Така или иначе не я купих, мисля да я търся в ел. вариант, не може да я няма някъде в нета на български или английски. Чела съм преди години Роксолана, разбрах, че е същата история под друга книга и с друга художествена украса, много добра.

# 160

Ина, ако я видя тази книга, да ти я купя ли? После ще се разберем как да ти я пратя  Peace Гледам, че списанието не е старо (бр.30/2013) и рекламата за следващата книга е за 08. Август.

Много си мила,благодаря  bouquet,но ми казаха,че я има в chitanka и там ще си я прочета.В моята книжка от месец юли рекламират следващата за 1-ви август-"Горчив шоколад",защо ли в твоята пише 8-ми?  Thinking

# 161

Много си мила,благодаря  bouquet,но ми казаха,че я има в chitanka и там ще си я прочета.В моята книжка от месец юли рекламират следващата за 1-ви август-"Горчив шоколад",защо ли в твоята пише 8-ми?  Thinking

за 8ми беше някакво "Италианско изкушение". звучи ми любовно и ще го пропусна. рекламата я виждам в самото списание.

# 162
А, тази е от допълнителните 3 летни книжки.И аз ще я пропусна.

# 163
До тук книжките от "Колекция лято" бяха чудесни, така че се надявам и тази да е такава. А щом ще е за Италия.... определено ще има бой на РЕП-а.  Laughing

# 164
А, тази е от допълнителните 3 летни книжки.И аз ще я пропусна.

В книгата, която получих със списанието - "Другата жена" се рекламира като следваща "Харем". Така че си права, че явно съм нацелила някаква изостанала бройка, вмъкната в ново списание. Няма значение, така или иначе на списанията не обръщам голямо внимание  Blush

Общи условия

Активация на акаунт